Etnik Giyim Tarzı Nedir?

banditos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1
2
34
Etnik Giyim ve Tribal Giyim Nedir?
Etnik veya diğer adıyla Tribal giyim tarzının geçmişi çok eskilere dayanır. Tribal kelimesi İngilizce bir kelimedir ve “kabile” anlamına gelmektedir. Tribal desenli kıyafetler bir nevi eskinin kabile kıyafetlerinin günümüzde tekrar moda olmuş halidir.

etnik-giyim-kiyafet-bandito.jpeg


Etnik ve Tribal kıyafetlerde Hindistan, Afrika, Kızılderili ve Latin kültürleri üzerine odaklanılmıştır. Günümüzde dünyaca ünlü sayısız moda tasarımcısı etnik giyim kıyafetleri tasarlamaktadır.

Bunlardan en fazla bilinenleri; Anna Sui, Donna Karan, John Galiano, Alexander McQueen ve Jean Paul Gaultier gibi modacılardır.


Kabile Tarzı Desenler
Kabile yani tribal desenli kıyafetlerde oldukça renkli ve geometrik desenler kullanılmaktadır. Bazılarının görünüşü kilimleri de andırır. Etnik desenler özellikle etek ve elbise modellerinde şık durmaktadır.

Renkler yoğun olarak kullanılır ve birbirinden farklı birçok renk bir arada kullanılmaktadır.

Etnik desenler sadece elbise ve etek modellerinde değil, çanta ve aksesuarlarda da kullanılır. Çanta, ayakkabı, aksesuar ve takılar genellikle kullanıldıkları alanlardır. Büyük ve gökkuşağını andıran rengarenk boncuklarla yapılan aksesuar ve takılar çok şık bir görüntüye sahiptir.

Geçmiş ve Gelecek Bir Arada
Etnik giyim geçmiş ile geleceğin birleşimidir. Eski medeniyet ve kültürlerin desenleri günümüz modasına ilham vermeye devam etmektedir.

Sıcacık ve samimi bu kıyafetler sadece görüntü olarak değil kullanım olarak da çok rahattır. Genellikle özgürlüğüne düşkün ve rahat olmayı seven insanlar tarafından kullanılırlar.
etnik-kiyafet-los-banditos.jpeg


Eski motifler, tarihi desenler ve modeller modernize edilerek günümüze uyarlanıyor. Etnik giyim ile geçmiş ve gelecek bir araya geliyor.

Etnik elbise, otantik etek, bohem elbise, pantolon etek, şalvar, şalvar pantolon başta olmak üzere en şık etnik giyim ve otantik kıyafet modellerini ... bulabilirsiniz.

Kaynak:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
çok severim ağır bir şekilde kullanmasamda ufak dokunuşlarla kullanırım
 
X