• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etraf bihter kaynıyor!!!!

Ohh hepsi en güzelini yapıyor, öpüyorum yanaktan mucukss:21:

Git oku, uğraş üniversiteyi bitir, ananı geçtim tüm sülalen ağlasın. Sonra iş dünyasına atıl. Hangi iş dünyası? Her şeyin olduğu gibi onun da erkeklerin tek elinde olduğu iş dünyası.

Canına yandığımın memleketinde hem işyerinde ezil hem evde. Mesai bitsin eve git, çoluk çocuk yemek temizlik rererörö. Kocan kıçını kaldırıp yardım etmesin. Eve para getir, katkıda bulun. Kaynanan gelsin "oğlumun evi, oğlumun arabası" diye kasılsın.

Bu dünyanın balını yalamak hep erkeklerin hakkı mı? Neymiş en üretken dönemlerinde kadınlar çalışmıyormuşmuş. Çalışsınlar efendim, eskiden böylemiydi, tahsili olmayan kadını sabana vururdun olur biterdi. Ayıp valla, okuyorlar diye bunca şımarıyor bu kadınlar:27:

Güzel paylaşım teşekkürler.
Böyle kadınlar nedeniyle erkeklerin de beğeni anlayışı değişti diye düşünüyorum.
Evde bihter gibi gezen kadın arıyorlar :1:

onu her erkek istemez bence kimi erkek de etrafta full makyaj kadınları göre göre evde 0 makyaj doğal güzellikler arar bence
ev bu ya ev en rahat edicveğin yer evde topuklu ayakkabı,parlak çorabım,mini etek ve full makyajla dolanamam ya:53:
şahsı düşüncem eğer ki benim kocam beni bihter gibi görmek istiyorsa beni almadan önce eve bir adet temizlikci ve bir adet aşcı tutsun sonra görsün bak nasılda ık şıkıdım dolanıyorum ha birde eve bir adette şahsi manikürcü ve kuaförümü ve masösümü de tutmayı unutmasın malum her gün bebek poposu gibi ciltle dolaşmam içincildimin özel yağlarla masaj yapılıp banyo tuzu ile hazırlanmış küvetimde dinlenmez lazım demii ama:9:

bıhterde taş gıbı hatundu ama haa :23::23::23:

kımısı özentı,
kımısının doğasında var
ama hıç sevımlı durmuyor, hele her yerde aynı tıp ınsanlar dolaşmıyor mu :28:
çarşıya çıkınca en az klonlanmış 2 bayan görüyorum, hepsı aynı :33:

Back
X