Merhaba hanımlar ortalama güzelliğe sahip bir kadınım yaşım 22 ve etrafım beni sürekli rahatsız ediyor bu durum artık tahammül edilemez bir seviyeye geldi. Genelde konuşkan, canlı ve çok sıcak kanlı biriyim girdiğim ortamda insanlarla hemen anlaşıp kendimi kolayca sevdirebiliyorum. Başlarda kendime aman abartma herkes sana mı takık diyordum ama zaman geçtikçe yakın çevrem (yenge, teyze) beni huzursuz etmeye başladı ay ne çok konuştun başım ağrıdı, diller de pabuç, of seninle evlenen yandı gibi bir çok cümle başta aman söylesinler diyordum ama artık kendimi kötü hissediyorum. Açıkcası benimle yaştaş kızları var hepsinin ama daha durgunlar bu yüzden mi böyle yapıyorlar diye düşünmeye başladım. Yakın akrabalarım dışında herkes çok eğlenceli ve neşeli olduğumu söylüyor sorun bende de olabilir tabi ama bu durum beni psikolojik olarak çok üzüyor. Uzak durduğum zaman da illa bize gel, bunu yapalım, şunu yapalım oluyor. Allah aşkına sorun kimde aramıyorum artık bunlardan nasıl kurtulacam ne yapmalıyım sizce? Ne kendilerini görmek istiyorum artık ne de sözlerini duymak hayattan soğudum. Hiç bir şey yapmasam bile hakkımda bir şey söylüyorlar deli olacam.
Ek: Sevgili ablalar ve akranlarım konu KONUŞMAK değil zaten onlarla artık sohbeti kestiğimi yazdım. Nasıl yaklaşmam gerektiğini ve nasıl mesafe koymam gerektiğini soruyorum sonuçta ömrümün sonuna kadar hayatımda olacaklar tamamen silemem ya. Ayrıca neşeli olmak ve çok konuşmak arasında farkı inanın biliyorum, eğitimciyim :)
Ek: Sevgili ablalar ve akranlarım konu KONUŞMAK değil zaten onlarla artık sohbeti kestiğimi yazdım. Nasıl yaklaşmam gerektiğini ve nasıl mesafe koymam gerektiğini soruyorum sonuçta ömrümün sonuna kadar hayatımda olacaklar tamamen silemem ya. Ayrıca neşeli olmak ve çok konuşmak arasında farkı inanın biliyorum, eğitimciyim :)
Son düzenleme: