- 28 Temmuz 2016
- 175
- 114
- 18
Merhaba arkadaşlar çok sinirim bozuk sıcağı sıcağına yazıyorum hemen. Benim çok yakınımda biri var sürekli gözleri üzerimde öyle böyle değil. Her yaptığım hareketi inceliyor abuk subuk yorumlar yapıp sinirimi bozuyor toplum içinde küçük düşürmeye çalışıyor. Belli bir konu olmasına gerek yok her fırsatta kendine pay biçiyor benim üzerimden kendini üstün gösterip beni aşağılıyor kendince. Bir kek yapıyorum basit ıslak kek hemen başlıyor sen ölçüyle yapıyorsun ben öyle bir yapıyorum ki bardak bile kullanmıyorum hemen pratik göz kararı koyuyorum çok hızlıyım elim çabuktur hemen göz kararı şipşak koyarım harika olur. Saatlerce anlatır yetmez ertesi gün açar o konuyu başlar anlatmaya. En ufak bir şeyde bile böyle. Herşeyine alıştım sesimi çıkarmıyorum yüzüne bile bakmıyorum kesinlikle kendimi korumak amacıyla ama karşımda teşhisli bir narsist. Psikolog bile uzak dur dedi. Ben ne uzak dursamda peşimi bırakmıyor. En rahatsız olduğum şeylerden biri duruyor karşımda gözünü benden ayırmadan bakıyor kesinlikle bakmamama rağmen. On saat otursak on saat beni izler bıkmadan. Bir şey bulup laf atmayıda ihmal etmez. Hayır anlamıyorum ne güzelim ne çirkin ne buluyor bu kadar bakıcak. Sürekli kendini benimle kıyaslamasıda cabası. İllallah ettim artık ne yapıcağımı bilmiyorum. Biraz yazıp rahatlamak istedim sadece. Bir bilen varsa bir yol göstersin Allah rızası için