Etsem mi etmesem mi

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
53
Selam hanımlar!sizden bir fikir almak istiyorum.beni buradakiler az çok tanırlar.şöyle ki eltim bu sabah doğum yapmış.ben de kv mendebur ile konuşmuyorum ne yapsam tebrik etsem mi etmesem mi?şimdi tebrik ederim de bir kötü bir şey söyler ya sa cevap vermez sinirlenirim bende.ne yapayım sizce?Allah göstermesin bu bir dert olsun da nasıl bir konu seçeyim bilemedim bdv’yi seçtim

Boşan Nilu Booooşşşaaaannnn

Çok detaya girmeden hafif gülümseyerek mesafeli bir şekilde tebrik et

Konuşuyorum hatta o gittiğinde ağladım bile
Eltinizle bir sorun yaşamıyorsanız,ağlayacak kadar düşünüp seviyorsanız bir telefon açıp tebrik etmekte zarar yok diye düşünüyorum. Kayınvalide çıkar diye düşünüyorsanız eşini arayın ve tebrik edin.İlla gitmek istiyorsanız eve geçince gidersiniz denk gelmemek için.

Aynı evde yaşıyoruz

Eltinizi tebrik edin sadece madem kv ile hiç konuşmuyorsunuz tebrik etmeye de gerek yok

Eltinizi tebrik edin sadece madem kv ile hiç konuşmuyorsunuz tebrik etmeye de gerek yok
Benden olsa etmem de yarın öbür gün bunu elinde bayrak edecektir kocasına oğluna söyler.çünkü onun eltisi,benim oğlum doğduğunda onu tebrik etmedi,ama kocamı etmişti.o hep söylüyordu “beni etmedi,benş etmedi”diye

Ederse etsin, ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…