Selam hanımlar!sizden bir fikir almak istiyorum.beni buradakiler az çok tanırlar.şöyle ki eltim bu sabah doğum yapmış.ben de kv mendebur ile konuşmuyorum ne yapsam tebrik etsem mi etmesem mi?şimdi tebrik ederim de bir kötü bir şey söyler ya sa cevap vermez sinirlenirim bende.ne yapayım sizce?Allah göstermesin bu bir dert olsun da nasıl bir konu seçeyim bilemedim bdv’yi seçtim
Şu aralar MaşAllah kocam iyi benleBoşan Nilu Booooşşşaaaannnn
Konuşuyorum hatta o gittiğinde ağladım bileKayınvalideniz ile konuşmuyorsunuz anladığım kadarıyla eltinizle peki?
2 aydın konuşmuyorum bu benim için birazcık zorÇok detaya girmeden hafif gülümseyerek mesafeli bir şekilde tebrik et
Eltinizle bir sorun yaşamıyorsanız,ağlayacak kadar düşünüp seviyorsanız bir telefon açıp tebrik etmekte zarar yok diye düşünüyorum. Kayınvalide çıkar diye düşünüyorsanız eşini arayın ve tebrik edin.İlla gitmek istiyorsanız eve geçince gidersiniz denk gelmemek için.Konuşuyorum hatta o gittiğinde ağladım bile
Tabi yazacağım onao zaman eltinizi tebrik edebilirsiniz en azindan, kv ile hic muhattap olmadan
2 aydın konuşmuyorum bu benim için birazcık zor
Aynı evde yaşıyoruzEltinizle bir sorun yaşamıyorsanız,ağlayacak kadar düşünüp seviyorsanız bir telefon açıp tebrik etmekte zarar yok diye düşünüyorum. Kayınvalide çıkar diye düşünüyorsanız eşini arayın ve tebrik edin.İlla gitmek istiyorsanız eve geçince gidersiniz denk gelmemek için.
Konuşmayınca kafan rahatsa hiç tebrik etme o zaman. Normal hayatına devam et gitsin2 aydın konuşmuyorum bu benim için birazcık zor
Kv ile 2 aydır konuşmuyorumKadına tokat attın ondan sonra konuştunuz sonraki kavga tokatın yanında hiç bir şey. Tebrik et tabi ki
Eltinizi tebrik edin sadece madem kv ile hiç konuşmuyorsunuz tebrik etmeye de gerek yokSelam hanımlar!sizden bir fikir almak istiyorum.beni buradakiler az çok tanırlar.şöyle ki eltim bu sabah doğum yapmış.ben de kv mendebur ile konuşmuyorum ne yapsam tebrik etsem mi etmesem mi?şimdi tebrik ederim de bir kötü bir şey söyler ya sa cevap vermez sinirlenirim bende.ne yapayım sizce?Allah göstermesin bu bir dert olsun da nasıl bir konu seçeyim bilemedim bdv’yi seçtim
Benden olsa etmem de yarın öbür gün bunu elinde bayrak edecektir kocasına oğluna söyler.çünkü onun eltisi,benim oğlum doğduğunda onu tebrik etmedi,ama kocamı etmişti.o hep söylüyordu “beni etmedi,benş etmedi”diyeEltinizi tebrik edin sadece madem kv ile hiç konuşmuyorsunuz tebrik etmeye de gerek yok
Evet kafAm çok rahat.Arada laf falan sokar sinirimi bozar da ama ki rahatımKonuşmayınca kafan rahatsa hiç tebrik etme o zaman. Normal hayatına devam et gitsin
Ederse etsin, ne olacak?Benden olsa etmem de yarın öbür gün bunu elinde bayrak edecektir kocasına oğluna söyler.çünkü onun eltisi,benim oğlum doğduğunda onu tebrik etmedi,ama kocamı etmişti.o hep söylüyordu “beni etmedi,benş etmedi”diye
Ben sabırsız biriyim hemen hemen öfkelenirim.o yüzden sadece sinirimi bozacak diyeEderse etsin, ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?