- Konu Sahibi alyazmali_
-
Vakti değilse henüz kendinizi hazır hissetmiyorsanız istememeniz çok normal ki şimdi bunun utancını taşımanız tamamen kendinize eziyetBoşuna üzülüyorsunuz.. Yeniden dua edin Allah'a hayırlı bir evlat için inşallah en kısa zamanda duanızı kabul eder.Etmezse de bir hayır vardır inanın..Ettiğiniz duanın kabul olmaması size bir ceza değil olsa olsa sabrınızın sınanması yahut başka türlü bir sınama olur.Önceden de şimdi de dua etmeniz en güzeli en hayırlısı siz kötü bir şey yapmamışsınız emin olun:)
Ben pişman olmanız gerektiğini düşünmüyorum önceden de Allah'a dua ettiğiniz için pişman olmanız bence anlamsız..Sadece eksik ve anlık bir dua olmuş o kadar ama onda da vardır elbet bir hayır
Allah affedicidir.dularınızı eksik etmeyin..Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizin olmasını nasip etsin.olacak diye düşünürseniz olur.olmaz diye kendinizi etkilerseniz olması güçleşir..
bu dünyaya bir can gelecekse, vakti saati bellidir
buna sizin dualarınız ne engel olabilir, ne de bunu sağlayabilir
dualara bu tür anlamlar yüklemek, dini bilgi eksikliğinden başka birşey değildir
Ruh sağlığınız yerinde değilken, düzgün kararlar veremezsiniz.
O an gerçekten bebeğiniz olsaydı durumunuz daha da ağırlaşabilirdi.
Üstünüze çok gelindiğinden sizde sağlıklı dua edememişsiniz.
Rabbim kulunun içini kulundan daha iyi bilir.
Size şah damarınızdan daha yakınım demiyor mu?
Boşuna kendinizi üzmeyin.
Ettiğiniz dua için tevbe edin. İçinizi ferahlatacak bir şeyler bulun ve yapın.
RABBİM BUYURUYORKİ RAHMETİM GAZABIMIMI GEÇTİ. sEN YETERKİ PİŞMANLIKLA DÖN RABBİNE AÇ ELİNİ O AFFEDİCİDİR. O KULUNDAN HİÇ YÜZÇEVİRMEZKİ YETERKİ SEN YÜZ ÇEVİRME, GÖZYAŞIYLA DUALARINA DEVAM ET. RABBİM AFFEDER İNŞALLAH HAYIRLI DUALARINIDA KABUL EDER İNŞALLAH.
adamın biri peri kızına aşık olur evlenmek ister... peri,, kabul ederim ancak bir şartım var der...
adam şartı sorar:
peri- ne yaparsam yapayım soru sormayacaksın bana eğer sorarsan evlilik biter der.
adam ne yapsın aşık olmuş bi kere kabul etmiş peri kızının isteğini..
evlenmişler mutlu mesut yaşamaya devam ederken peri kızı kaynanasını öldürüvermiş..
adam çıldırmış neden diye soracak ama yapamıyor sorarsa çok sevdiği peri kızından vazgeçecek.... günler geçer bu şekilde bi çocukları olur...
olur olmasına da peri kızı çocuğunu da öldürür.. adam bu kez ciğerinin ateşini söndüremez sorar eşine neden yaptın diye...
peri kızı bana soru sormakla beni de kaybettin ama cevaplayacağım der..
anneni öldürdüm çünkü babanı aldatacaktı ,, çocuğumuzu öldürdüm çünkü büyüyünce eli kanlı bir katil olacaktı... der
yani hayrın ne oluğunu bilemeyiz.. bazen kötü sandığımız şeyler hakkımıza daha hayırlıdır..
çocuğunuz olur veya olmaz siz hayırlısını isteyin yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?