- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Etud ozel ..disarda okula yakin bir yerde
Derste calistirdiklarini soylemislerdi sadece odev yapiliyormus
Esim ters ozel ders konusuna yanasmiyor ona gore 2.sinif icin gereksiz cocuk dinlemiyor istemiyor vs vs
Etut konusundada cocuk biraz kendini iyi hissetsin istedim cok istekli diye
Okulda pek arkadas edinemiyir sinik biraz
Ogretmene gelince sinif seviyesi cok iyi kotu olan 3 kisi anca var sinifimizda
Ve iyilerle dersi goturuyor gorusmeye gittigimde acilir sonrada takmayin kafaniza tarzinda konusuyor
Baska sinifada gecmesini teklif ettim kizim hic yanasmiyor onu okula baglayan tek sey ogretmeni cok bagli kizim hos ben memnun degilim ama..
Zaten samimi bi arkadasi yok hep yalniz arti dersleri sevmiyor bide sinifi degismedim o yuzden
Gercekten cok uzuluyorum
Diğer cocuklarla arasında bırsey mı gecıyor mesela bu kadar ıcerlıyor. Bıraz agır bır cocuk olabılır , kac yasında ?
Arkadaşları yoksa sen yardım etsen, ne bılım bırıyle gorus anneyle sıze davet et, sen gıt bıseyler yap yanı yardımcı ol cocuga. Dedıgım gıbı benım oglumda cekıngen bır cocuk ve bır o kadarda alıngan . Mesela o bu tarz seylere uzuluyor ve aglıyor mesela basarısız olmayı sındıremıyor , kabul etmıyor etmek ıstemıyor. Ogretmenınden cekınırken arkadaslarıyla daha aktıf ancak sorun cıkarmıyoır yanı ona vurmayana gıdıp vurmaz , vurarak halletmez. Çok naif bir cocuk .
Ama ara ara bende yapıyorum yapcak bısey yok bende elıne yuzune hayran o lmasamda ustelık goruslerımız bıle cok farklı olsa ben sınıftakı annelerle programlara katılıyorum sırf oglum arkadaslık baglarını daha cok kuvvetlendırsın dıye.
Derslere gelınce ıstersen bız konusalım bızde 2. sınıfz belkı daha farklı yollar denıyoruzdur ne bıleyım ıllakı yardımı olur konularımızda cok yakın ustelık