Etüt arayışı

sinem Eymen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
6
0
1
37
Merhaba arkadaşlar ben İstanbul Avcılar ilçesinde veya yakınların da etüt olur ana okulu olur arıyorum
Oğlum 1 e başlıyor şimdiye kadar başka şehirde kreş e gitti burada hiç tanıdık yok
Sabah servis alacak öğlen okula bırakacak bulamıyorum çalışan anneler buralarda ne yapıyorlar bilmiyorum bulamıyorum bana yardımcı olur musunuz bildiğiniz çevreniz çok acil ihtiyacım var

Benim kuzenim gidiyor böyle bir etüte Googlea yazınca bir sürü kurs çıkıyor arayın hepsini ya da çevredekilere sorun 1. Sınıf anneleri diye gruplar oluyor

Buradaki etüt Ler ya 5 sınıf sonrası çıkıyor çok aradım İstanbul a yeni geldim İzmir'den hiç kimseyi tanımıyorum bütün Google den çıkmıyor bulamıyorum

Benim kuzenim gidiyor böyle bir etüte Googlea yazınca bir sürü kurs çıkıyor arayın hepsini ya da çevredekilere sorun 1. Sınıf anneleri diye gruplar oluyor
Henüz okullar açılmadı ben ayın 25 inde işe başlıyorum İzmir'den geldim İstanbul a yabancıyım burada kimse göndermiyor sanırım Google den arattırdım fakat 5 inci sınıf sonrası oluyor

Henüz okullar açılmadı ben ayın 25 inde işe başlıyorum İzmir'den geldim İstanbul a yabancıyım burada kimse göndermiyor sanırım Google den arattırdım fakat 5 inci sınıf sonrası oluyor
Mutlaka vardır xyz vs var mesela gördüğüm direkt çıktı sosyal medyada bakın face insta vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…