- 30 Aralık 2009
- 23.650
- 94.376
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Merhaba kk hatunları
Şimdiki konum ise etüt merkezi ve kızım üzerine.
6 aydır tekrar çalışma hayatına başladım, kızıma ise okul velilerinden sevdigim bir arkadaşım bakıyor.
Sabah 7:40 da derse girip 12:30 da çıkıyorlar yani sabahçı
Ögleden sonra ben onu gidip alana kadar tüm gün arkadasımda kalıyor.
Kızım 3. sınıfa geçti ve etüt merkezi konusunda artık düşünmeye başladım ama kafama takılan bir kaç konu var.
1.) Kızım tüm gün malum okul ve etüt merkezinde olacagı için sıkılır mı ?
2.) Okuldan çıkış saatimiz 12.30 ve etüt merkezine giderse evde olacagı saat ise 19:00 olacak çok mu vicdansızca olur bu durum ?
Arkadasımda kaldıgı müddetçe yaptıgı tek şey ödevlerini yapmak ve akşama kadar oyun oynamak ve oturmak onun da 2 çocugu var ve şikayetler gittikçe sıklaşıyor kızım hakkında biraz da bu yüzden istiyorum etütü.
Fikirleriniz muhim benim için..
Şimdiden teşekkürler
Şimdiki konum ise etüt merkezi ve kızım üzerine.
6 aydır tekrar çalışma hayatına başladım, kızıma ise okul velilerinden sevdigim bir arkadaşım bakıyor.
Sabah 7:40 da derse girip 12:30 da çıkıyorlar yani sabahçı
Ögleden sonra ben onu gidip alana kadar tüm gün arkadasımda kalıyor.
Kızım 3. sınıfa geçti ve etüt merkezi konusunda artık düşünmeye başladım ama kafama takılan bir kaç konu var.
1.) Kızım tüm gün malum okul ve etüt merkezinde olacagı için sıkılır mı ?
2.) Okuldan çıkış saatimiz 12.30 ve etüt merkezine giderse evde olacagı saat ise 19:00 olacak çok mu vicdansızca olur bu durum ?
Arkadasımda kaldıgı müddetçe yaptıgı tek şey ödevlerini yapmak ve akşama kadar oyun oynamak ve oturmak onun da 2 çocugu var ve şikayetler gittikçe sıklaşıyor kızım hakkında biraz da bu yüzden istiyorum etütü.
Fikirleriniz muhim benim için..
Şimdiden teşekkürler