Etüttttt sahibiiii

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
Kizlar ben ogretmenim ... 5 yildir işsizim ... gecen yil bir etut merkezine gittim ...önce liseye gecis sinavi icin ogrencileri hazirlayacaktim..sonra ygs ögrencileri dendi ..sonra bana whatsapptan baska bransi da alabilirmisiniz dedi ... bana sigorta bile yapmayacaktı ...ben pek güvenemedim ...sonra ben is buldugumu soyledim aksam gelip anlatin o zaman dedi ... zorla pesimi birakti ..ben şasirdim sonuçta ben tecrubeli degilim niye israr etti diye... bu yıl ben oraya basvrmadan beni aradi ..is buldunuz mu diye bende bir yerden haber bekliyorum dedim ... kararsizim ... niye israr ediyor anlamiyorum benim ısrar etmem lazimken

Bu şartlarla öğretmenlik yapacağınıza iyi bir okulla anlaşana kadar başka sektörde iş bulsanız. İşvereniniz sizin eğitim düzeyinizden çok sağladığınız kolaylıklarla ilgilenmiş gibi duruyor.

Hiç tecrübeniz yoksa ilk yıllarda böyle oluyor maalesef joker eleman gibi kullanırlar, öğretmen gelmedi mi onun yerine sokarlar, sinavlarda gozetmen yaparlar iki kuruşa çalıştırırlar.tecrübesiz bir şekilde mis gibi bir işe girmeniz biraz zor biraz tecrübe kazana kadar dişinizi sikmaniz lazım. Bence şimdi iş buldugunuza sukredin çünkü çoğu kurum tecrübesiz öğretmen almıyor.

Hiç tecrübeniz yoksa ilk yıllarda böyle oluyor maalesef joker eleman gibi kullanırlar, öğretmen gelmedi mi onun yerine sokarlar, sinavlarda gozetmen yaparlar iki kuruşa çalıştırırlar.tecrübesiz bir şekilde mis gibi bir işe girmeniz biraz zor biraz tecrübe kazana kadar dişinizi sikmaniz lazım. Bence şimdi iş buldugunuza sukredin çünkü çoğu kurum tecrübesiz öğretmen almıyor.

Ben artik cok sogudum herseyden ... evet zaten yuzume bekmiyorlar resmen

• Beğen
Reactions: Den
Back
X