D
denizötesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizötesi
-
dün telefon ettim ve nerede satıldıkları hakkında bilgi aldım bakalım buğün gidebilirsem alacam yada en geç yarın giderim
Merhabaaaa...Eubos un göz çewresi için özel bir kremi yok canım..ama kırışıklıkları yok ediyor, cildi canlandırıyor...mesela ben yüzüme noktalar halinde dağıtttığım gece we gündüz kremini her sürüşümde dağıttıktan sonra şölece bir göz çewremede elimde kalanları sürüyorum...retinol yani cilt için gerekli vitamin komplexi barındırdığı için..benim göz çewremdeki kırışıklıklrda neredeyse yok oldu yani ayrıca bir göz çewresi kremine gerek yok faydasını görürsün zatenöptümm
nemlendirici 10 faktörlü galiba bence gündüz kullan çünkü gece için spf li ürün kullanılmaz diye biliyorum .koruma faktörlü ürünler cildin üst tabakasında koruma kalkanı oluşturuyor oysa gece için hücreleri onarıcı bir ürün kullanmak şart.yani satan kız bence yanlış bilgi vermiş kendi sitesindede gündüz bakımı için diyor.nihayet bugün aldım eubosumu
ama satan kız gece kremi olmadığını söyledi bana
yıkama jelini pembe renkli bide face protect&care diye bi nemlendirici verdi gece gündüz kullanabilirmişim ayrıca bunun cildi soyucu bir etkiside var dedi bilemiyorum artık sonuçlarını deneyince görücez ayrıca yıkama jeli 22 ytl nemlendiricide 70 ytl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?