Cilt Bakımı Ürünleri Eubos ürünlerini deneyen war mı?süper bişey yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizötesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
silindi

Son düzenleyen: Moderatör:
denizötesi peki gece kremi yağ içinde su emülsiyonlu yani yağ bazlı bir krem ben genelde su bazlı yada yağsız ürünler kullanıyorum peki cildi daha fazla yağlandırmazmı bu gece kremi gündüz olan su bazlı alınabilir ama gece düşündürüyor beni .benimde cildim karma ve hassas yanak bölgem kurudur .onun için soru işareti oluştu kafamda :uhm:

silindi

paylasımın için saol arkadasım benmde cılt problemım var hemen alıp uygulayacagımmm

teşekkür ederim canım almanyadan ithal galiba bu ürünler şanslıyım ki eşim yarın almanyaya yolcu siparişlerime ekledim bakalım .çok teşekkürler bu ürünleri tanımama yardımcı olduğun için :1hug:

silindi

denizötesi bende merak ettim bu ürünü bi arastırıyım ezanelerde hepsi satmıyodur dimi fisfisfisbide belki yazmışsındır ama hepsini okuyamadım sivilceli ciltler olan serisi hangisifisfisfisfisfisfis

eşim ürünlerimi getirdi .üç gün oldu kullanmaya başlayalı.özellikle yıkama jeli ve gece kremi çok güzel.ne zamandır arıyordum böyle bir şey denizötesi çok teşekkürler senin sayende cildim rahatladı.yanak bölgemde geçmeyen kırmızılık ve çene bölgemde pütürler vardı.pütürcüklerim geçti kırmızılıklar neredeyse yok oldu inanılır gibi değil bu kadarını beklemiyordum.denizötesi çok çok teşekür edrim sana :1hug:

bende almayı çok istiyorum ama ankarada nerden alıcam ne olur yardım edin

silindi

bide ben ulaşabilsem şu ürünlere mailde attım ama hala bir yanıt alamadım

dün telefon ettim ve nerede satıldıkları hakkında bilgi aldım bakalım buğün gidebilirsem alacam yada en geç yarın giderim

meraba denizötesi,karşılaştık yine:)Bu ebuosun göz çevresi kırışıklıkları için olan bir kremi var mı,kaz ayağı çizgileri için?

silindi

dün telefon ettim ve nerede satıldıkları hakkında bilgi aldım bakalım buğün gidebilirsem alacam yada en geç yarın giderim

Canım hangi numarayı aradın maile cvp vermediler bende antalyadayım bikaç eczaneye sordum bulamadım.Ankarada nerde bulunuyo aldın mı sen?

Sağol canım,benim de gözüm tuttu eubosu:))Yalnız şunu sormak istiyorum,gözaltı hassas bi yer olduğu için yağ bezesi yapar mı acaba bu krem orda?

Selamlar.bende belcikada olmama ragmen bircok ezcaneye sordum ama istedigim eubos urunlerini bulamadim,sadece yeni cikan nem tutucu ozellige sahipyuzde 5 ure iceren bir nemlendiricisini buldum,2 gundur kullaniyorum ve harika nemlendiriyor,ben aslinda spf 10 korumali kremini istiyordum ama bulamadim,artik birde gece kremini arastiricam bulabilirsem ne ala.

benim eşimde almanyada bir kaç eczane dolaşmış öyle bulmuş .başka bir ürün verelim demişler eşim beni aradı yok dedim.göz çevresi için de kremi var aslında ama malesef burada yok .eşim tekrar gittiğinde göz kremindende sipariş vericem.bu arada denizötesi benim aldığım ürünlerin arkasında gündüz kremi açıldıktan sonra 9M gece için ise 6M diyor.aslında 50 ml diğer kullandıgım ürünlerden daha çok gidecek gibi duruyor.sen ilk başta 1-1.5 sene kullanırsınız demiştin dedin dogru gibi ama .acaba senin aldığın ürünlerin arkasında kaç ay yazıyor canım bakabilirmisin?teşekkürler.

nihayet bugün aldım eubosumu
ama satan kız gece kremi olmadığını söyledi bana
yıkama jelini pembe renkli bide face protect&care diye bi nemlendirici verdi gece gündüz kullanabilirmişim ayrıca bunun cildi soyucu bir etkiside var dedi bilemiyorum artık sonuçlarını deneyince görücez ayrıca yıkama jeli 22 ytl nemlendiricide 70 ytl

nemlendirici 10 faktörlü galiba bence gündüz kullan çünkü gece için spf li ürün kullanılmaz diye biliyorum .koruma faktörlü ürünler cildin üst tabakasında koruma kalkanı oluşturuyor oysa gece için hücreleri onarıcı bir ürün kullanmak şart.yani satan kız bence yanlış bilgi vermiş kendi sitesindede gündüz bakımı için diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…