D
denizötesi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizötesi
-
Kusura bakmayın, işlerim yoğun olduğu için cewaplarda gecikiyorum...hemen hızla cewaplayacağım...bak tatlım göz altı yağ bezeleri asla we asla yapmıyor...bunu test edip onayladım..gönül rahatlığı ile kullanabilirsin...aksine yağ bezelerini yok ediyor....ayrıntılı açıklayayım...şimdi gece we gündüz kremi sensitive serisinde mewcut zaten...gündüz kremi su bazlı...su içinde yağ molekülleri war..zaten yağlı bir his bırakmıyor...ancak yüzüne noktalar halinde dağıtıp sürüceksin...fazlaca hiçbir ürün kullanılmaz zaten...tamamen yaydıktan sonra elinde kalan o yumuşaklığı göz altlarına da hafifçe bi gezdirirsen yeterli gelecek...gece kremi ise yağ bazlı...yağ içinde su emilsiyonu war..cildin beslenmesi için yağ da gerekli...gece yağlandırıp gündüz yağsız su bazlı krem oluncada dengeliyor...yağ bezeciklerine fırsat wermiyor...ancak gece kreminide hafif uyguluyoruz tatlım...
likit jelini aldım zaten pembesini kullanıyorum dediğin gibi akşamları üstadım
Bi sorun olucağını sanmıyorum ama yine de iyice bir araştır derim...bu arada 138 ytl ye gelen hangi ürünleri sipariş ediyorsun ona göre yorum yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?