Cilt Bakımı Ürünleri Eubos ürünlerini deneyen war mı?süper bişey yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizötesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
denizötesi,kullandığın eubos ürünlerinin içerikleri hakkında bilgi verirmisin?bulabilirsem ben de almayı düşünüyorum.içeriklerinin merak ettim.benim cildim yağlı,güneşte hemen kızarıyor ve sivilceli...
bu eubos u tavsiye edermisin bana?

merhaba denizötesi yarın bu dediklerini alıcam.öyle güzel anlatmışsınki denemek lazım diye düşündüm.bu bilgiler için çok teşekkürler.

peki nerden temin edebiliriz bu eubos ürünlerini kızlar yaaa.bildiğiniz bir adres var mı?
birde tavsiye ettiğiniz ürünlerin tam ismini verebilir misiniz..

Peki denizöetesi bir şeyler de ben sormak istiyorum sana:)
Ben 24 yaşındayım ve cildim için 30 yaşımdan önde kırışıklık kremi kullanmak istemiyorum, cildin kendini yenileme özelliğini yitirmesine sebep oluyor. Acaba bu nemlendiriciler kırışıklık kremi gibi mi etki ediyor (ben bunu anladım sanırım)?
Bir de benim yanaklarımda kıpkırmızı kılcal damarlar var, onlara faydası oluyor mu?
Bir de (bu son), bu ürünlerin Eubos dışında tam adlarını yazabilir misin rica etsem? Çünkü sitesinde nemlendirici için pembe olanı var, beyaz olanı var hangisi hangisi acaba?
teşekkür ederimmmÇok üzgünüm çoook

deniz ötesi canım bende sakaryadayım nerden alıyorsun bana açık bir adres verebilirmisin bana kolaylık olur yardımcı olursan sevinirim benimde 15 yıllık preblemlerim son bulur inş allah:a015:

silindi

Son düzenleyen: Moderatör:
eubos ürünleri kullanan arkadaşlar.sitesine baktım da çok fazla ürün var kızlar.sizin memnun kaldığınız ürünlerin tam adını yazarmısınız...
kullanan arkadaşlar..memnun musunuz?

denizötesi,senin kullandığın kremler sitenin ilk sayfasında görünen beyaz kavanozdaki kremler mi?birinde moisturizing,diğerinde regenerating yazıyor..acaba

fisfisfiskızlar bu eubos'un ürünlerini izmirde hangi eczanede bulabilirim acil bilgilendirirseniz sewinirim

silindi

Son düzenleyen: Moderatör:
denizötesi merhaba birkaç gündür seni bulmaya çalışıyorum neden dersen diz kapaklarının alt bölgesiyle ilgili sorunun için yaptığın hareketler işe yaradığını yazmışsın ben de aynı dertten muzdaribim baktım ki bu sayfaya yeni girmişsin buraya yazayım dedim okurusn diye bana yardımcı olursan yaptığın hareketler hakkında çok sevinirim,sevgiler...

Slm kızlar ben bu markadan almak istiyorum ama büyük bi eczaneye sordum iskenderunda yokmuş.Bir kaç eczaneye daha bakmam gerekecek.İnternetten alabileceğim bi adres biliyomusunuz.Bir de sahtesi falan olur diye korkuyorum.

slm arkadaşlar eubosu kullanıp memnun kalanlar paylaşırsa iyi olur.bende almayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar bu ürünü bulmaya çalışıyorum ama öncelikle kullanan arkadaşlar lütfen yorum yapsınlar.Eğer iyi bi ürünse ki bu zamanda bulmak çok zor bizde kullanırız.

arkadaşlar ben çok memnunum özelikle gece kreminden şu an bitti eşim almanyadan getirmişti oradan çok uygun fiyata aldı.bende netten sipariş edicem denizötesine burdan tekrar teşekkür ederim:1hug:

:kızgın:bayramdan bir hafta önce istanbulla görüştüm arkadaşlar Ankaraya yönlendirdiler.Ankaradakiler tamam dediler gönderelim eczane ismi verdim Eczanede yıkama jelinden başka bişey yokmuş onlarda diyor.İki üçgün uğraştım tamam diyolar yardımcı olalım ama bakın bayramı bile geçtik ürünler hala yok.ürünleri tutulsun diye asıl onların çabalamaları lazımken ben sizin tavsiyenizle ulaşmaya çalışıyorum:kızgın:Nasıl olucak bilmiyorum.
Ayrıca benim cildim pürüzlü umarım faydasını görürüm.Tabi ulaşabilirsem

bende denizötesinin tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım.sabun ve kremini kullanıyorum.sabun o kadar güzel ki diğer sabunlar gibi yüzü kurutup pütürleştirmiyor,soyulmalar yapmıyor.sabundan sonra krem sürmeye neredeyse gerek kalmıyor.birde geçen gün dikkatimi çekti.kremin içinde bir ara çok reklamı yapılan salyangoz kreminin içinde olan allantoin maddesi var.zannedersem cildi onaran,düzelten de bu olmalı.bence fevkalade güzel ve her kadının kullanması gereken bir krem.hem diğer kozmetik ürünlerine göre daha uygun hemde sonuç alınan bir ürün.benimde güzel bir cilde kavuşmamda yardıncı olduğu için denizötesine çok teşekkür ederim...

Back
X