Cilt Bakımı Ürünleri Eubos ürünlerini deneyen war mı?süper bişey yaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi denizötesi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
benm öyle çok sivilce problemm yok yani alnımda we çenmde çıkıyo bende kullansam bi sorun olurmu

annem okumuş bu konuyu eve geldiğimde söyledi.
şimdi benm sivilcelerim var yüzümde yani iz gibi mi desem sadece kızarıklık hicbi şekilde içi yok sivilcelerimin 2 yıldan beri böyle iz sanırım. kullansam işer yarar mı acaba ??

annem okumuş bu konuyu eve geldiğimde söyledi.
şimdi benm sivilcelerim var yüzümde yani iz gibi mi desem sadece kızarıklık hicbi şekilde içi yok sivilcelerimin 2 yıldan beri böyle iz sanırım. kullansam işer yarar mı acaba ??

canım bence sen cilt uzmanına bi danış istersen her ilaç her bünyede aynı etkiyi yapmayabilir yerimseniben

arkadaşlar eubos sadece sivilce için mi,yoksa leke giderici özellikleri de var mı?eğer öyleye çok cazip gelid bana.bilgilendirirseniz sevinirima.s.

denizötesi bende sorim sana:) ben şimdi doktora gittim antibiyotik ve merhem verdi bide bepanthane krem cilt temizlemek içinse babe'nin ürünlerini tavsiye etti ama almayı düşünmüyorum bu eubosun mavi olanını alsam diyorum makyaj falanda yapıyorm çünkü cildimi temizlemem lazım nemlendirici olarak da bepanthane diyorum nasıl sence

Kızlar bir kaç gün önce eubos un mavi jelini aldım sabah akşam kullanıyorum yıkadıktan sonra biraz yanma oluyor normalmi bu kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum hafifde sanki suratım kızarıyo ama geçiyo sonra aradan zaman geçince normalmi bu ya canım skıldı doktorumada sorup aldım kullan dedi güzel ürün dedi ama acaba etkili olduğu içinmi yanma oluyor

ben geçen yazdan beri kullanıyorum eubos ürünlerini çok memnunum.kardelencim yüz yıkama jelini ben yüzümde 1-2 dkbekletiyorum işte o zaman yanma yapıyor .ama zararlı olduğunu değil aksine cildimin iyice temizlediğini düşünüyorum.bazen daha fazla bekletip öyle yıkıyorum.

ben geçen yazdan beri kullanıyorum eubos ürünlerini çok memnunum.kardelencim yüz yıkama jelini ben yüzümde 1-2 dkbekletiyorum işte o zaman yanma yapıyor .ama zararlı olduğunu değil aksine cildimin iyice temizlediğini düşünüyorum.bazen daha fazla bekletip öyle yıkıyorum.

Bende bekletiyorum yani dairesel hareketler yaparak 1-2 dk iyice sürüyorum sonra bol suyla yıkıyorum bide ilaç kullanıyorum ben şimdi benzamiycn diye işte o sürdüğüm yerler yıkanınca biraz kırmızı oluyo ondan biraz kafam karıştı niye böyle oldu diye canım

İlgilendiğin iiçinde sağol canımcıma.s.

Ya bu eubos benim cildimi kuruttu baya ya normalmiki anlamadım krem kullanıyorum sabah akşam ama yıkadıktan sonra böyle biraz pul pul oluyo offf :bbo:

Bende yüz yıkama jelini, gündüz ve gece kremini 2 aydır kullanıyorum. Cildim karma, memnun kaldım. Özellikle yüz yıkama jeli çok iyi, yüzü derinlemesine temizliyor ve sivilce çıkmasını da engelliyor. Ama yüz yıkama jelleri karma ve yağlı ciltler için. Kuru ciltlerde nasıl sonuç verir bilmiyorum. Ben mavisini bulamadığım için pembesinden yani parfümlü olandan sipariş vermiştim, kokusuda hoşuma gitti açıkcası yani beni rahatsız etmedi.

Benim cildim yağlı canım bende krem kullanıyorum ama eubos un kremini değil yağ içermeyen bi nemlendirici kullanıyorum ama yıkadığımda cildim kupkuru oluyo biraz da pütürleşiyo kremi sürünce geçiyo ama biraz sizinde öylemi oluyo acaba

:sm_confused:başlık açılalı 1 yıl olmuş.benimde cildim karma hafif sivilce var biraz da pul pul.alsam mı karar veremedim yada imex sabun mu alsam?:teselli:

imex sabun un hiç bir espirisi yok.ama kreminden çok memnum.sivilceli ciltler için çok iyi bir krem.
eubos temizlyici ürünü ben de almak istiyorum. fakat nerden sipariş vereceğimi bilemiyorum.
bana bir püf noktası verebilirmisiniz.bulunduğum yerde satılmıyor maalesef

imex sabun un hiç bir espirisi yok.ama kreminden çok memnum.sivilceli ciltler için çok iyi bir krem.
eubos temizlyici ürünü ben de almak istiyorum. fakat nerden sipariş vereceğimi bilemiyorum.
bana bir püf noktası verebilirmisiniz.bulunduğum yerde satılmıyor maalesef

eubosun sitesi var canım orda satılan bölge bayilikleri yazıyor sanırım belki işine yarar yerimseniben

Mrhaba ,
benim de cildim de yaklaşık 1 yıl öncesine kadar hiç bir sorun yoktu.Fakat şu aralar cildimle ilgili çok sorun yaşıyorum geçen cumartesi dermotoloğa gittim bana eubosun sıvı cilt temizleyicisini verdi,gerçekten de ilk kullanmamda çok hoşuma gitti şimdi nette araştırırken k.k. kullanıcılarının yorumlarına rastladım ve çok sevindim. Cilt tipim yağlıya yönelik karma bir cilt(önceleri kuru bir cilt tipim olduğunu bilirdim ya) olsa da acayip kuru gözüküyor hiç canlı gurmuyor çok mat .
eubosun nemlendiricisini kullanmak istiyorum neler önerirsiniz kullanan arkadaşlar ilgilenirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler,
yine sivilceli ciltler için evde hazırladığını maskeler var mı arkadaşlar?

Merhaba Sevgi kelebeği,
yazılanları okuyunca dikkatimi çekti o nedenle sana bir şey sormak istiyorum eubos la yüzünü yıkadıktan sonra benzamycin sürüyorum demişsin, Aynı şekil de doktor da bana bu ilaqcı verdi ben de akşamları yüzümü eubos la yıkadıktan sonra benzamycin sürüyorum fakat sürdükten sonra yüzümü sabaha kadar yıkamıyorum,
sen ne şekil de ürünü kullanıyorsun bana biraz bilgi verirsen sevinirim.
tşk.

Seneler önce ablamın cildi cok kötüydü sivilceler fln doktora gittnde doktor eubos sabun ve el retino jel adlı bi krem vermişti bi kaç hft cildi kızarıp soyuldu ve alttaki temiz cilt ortaya cıktı cok güzel oldu cildi şu an bile hala güzel bu sefer benim cildim bozuldu şimdi bu ikisini araştırıorm benimde lekelerim fln var :/ tek umudum bu ürünler umarm bulabilirim

Merhabalarrrr sizlere harika bir ürün öneriyorum...ne satıcısıyım ne de firma ortağıyım...sadece yıllar önce cilt sorunu ile karşılaştığımda doktorumun önerdiği bir marka...ancak mucizevi olarak adlandırabilirim...aranızda benim gibi eubos tutkunları warsa burada buluşalım...sizlere eubos we birkaç doğal tarifle nasıl harika ciltlere kawuşacağınızı anlatmak istiyorum...o kadar sağlıklı güzel bir cildim war ki her bayanın böyle bir cildi olsun istiyorum...önerilerime kulak werin we eğer doktor kontrolü gerektircek bir cilt sorununuz yok we normal ya da karma bir cildiniz warsa siyah noktalarınız warsa we de arada siwilce problemleri yaşıyorsanız ...size önereceğim şeylerle tümünden kurtulacaksınız söz weriyorum...hadi bakalım önce herkes burayaaaaaaa:nazar:

deniz ötesi ben msjınız şimdi okudum.bu kremlerin açık ismini yazar mısınız?isim yazan msjları silmissiniz sanırım.lütfen.. çok acillll

Back
X