- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
98 lisin heralde :) kardesimle yasitsin.
Bu yasta bunlari dusunmen cok hos istersin elbetteki basarirsin
:) kardesimle yasitsin.
nadiaacım kardeşini ikna et beraber çalışalımçalışacak arkadaş arıyorum
yok canım ben 97liyim bir sene geç yazıldım yorumun için çook teşekkür ederim her yorum içimi ferahlatıyor
Kardesim erkek ve ders calismakla yakindan uzaktan alakası yok malesef
Cok soyluyorum ama dinlemiyor beni
tüh ya ciden çalışmak için arkadaş arıyodum canım kardeşin ve sen için üzüldüm sen başının etini ye7/24 söyle ensonunda duymamak için çalışır iyi taktir ama 2 gün sürer
Bn bu sene ygs ye grcem bn calisrim seninle :)
teşekkür ederim canım sende çalıştığın konuları yazarsın filan lise tipin bölümün filan ne ?çook sevindim benimle çalışacağına benim planım bu sene netten bütün ygs konularını bitirim seneye full test çözmekve işe matematikle başladım ne yazıkki dün sayı basamakları bitirmemişim ben netteki video bitince bitti sanım 30 filan soru çözdüm sonra baktım bazı soru tipleri hiç yook ben video olarak youtubeden femin videolarını izliyorum sen ne yapıyosun ayy ne uzun olduya
Kiz meslek lisesi cocuk gelisimi mezunuyum bn cnmm
Yok canim bn 2010 da bitirdm liseyi
Aof 2. Siniftayim bankacilik okuyorum
Bankada calistim birsure sonra sikildim
Universiteye gtmek istiyorum
oooo hayatım senin işin daha zor o zaman ama gözünü korkutma hangi bölüm istiyosun ?
2 yillik gecis hakkimi kullanirim en kotu
Tibbi sekreterlik istiyorum
Sen hangi bolum okuyorsun
]ben giyim üretim teknoljisi yani teknik tekstil biz mat geo bioloji fzk kmya görüyoruz ama be olcağım konusunda hiç bir fikrim yok ay da bir karar değiştiriyorum ben hedefsiz napıcam ya hep kendimimmi tanımamaktan oluyo
2 yillk geçişin vardr seninde
Sinrada 4 seneye tamamladnmi olay bitmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?