eun123 ün ygs günlüğü lütfen yardım edin başarayım başalım

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
ben 10. sınıf kız teknik ve meslek lisesinde okuyorum ama biz 4 saat mat 3 saat biyoloji 2 şer saat fizik kimya geometri görüyoruz ben şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum ama bu güne kadar bir kez bile sınav olmadan ders çalışmadım sınavdan en fazla 5 gün önce çalıştım yani bünye alışkın değil ama şimdiden çalışırsam başaracağıma inıyorum şimdi yazdıklarım saçma gelebilir ama dedimya bünyem çalışmaya alışkın değil çalışmayıp aksattığım zaman buradaki herkese beni fırçalama azarlama hakkı veriyorum tabi akla yatkın mazeretim olmadığı sürece şimdi niye bizden azar istiyo diyenler olabilir bu güne kadar herkes ders çalışırsan başarırsın filan dedi ben hep kulak ardı ettim iyi bi nutuktan sonra 2 gün çalışıp bıraktım ondan birde babam şuan beni dershaneye gönderemez ama elimdeki imkanlar sağlam öğretmenlerim bana çook yardımcı az veya çok çalışırsam başaracağıma inanıyorum yardım edin ben çalıştığım sürece dua edin ...... şimdiden herkese teşekkürler

98 lisin heralde :) kardesimle yasitsin.
Bu yasta bunlari dusunmen cok hos istersin elbetteki basarirsin

yok canım ben 97liyim bir sene geç yazıldım yorumun için çook teşekkür ederim her yorum içimi ferahlatıyor

Kardesim erkek ve ders calismakla yakindan uzaktan alakası yok malesef
Cok soyluyorum ama dinlemiyor beni

Kardesim erkek ve ders calismakla yakindan uzaktan alakası yok malesef
Cok soyluyorum ama dinlemiyor beni

tüh ya ciden çalışmak için arkadaş arıyodum canım kardeşin ve sen için üzüldüm sen başının etini ye 7/24 söyle ensonunda duymamak için çalışır iyi taktir ama 2 gün sürer

tüh ya ciden çalışmak için arkadaş arıyodum canım kardeşin ve sen için üzüldüm sen başının etini ye 7/24 söyle ensonunda duymamak için çalışır iyi taktir ama 2 gün sürer

Bn bu sene ygs ye grcem bn calisrim seninle :)

Bn bu sene ygs ye grcem bn calisrim seninle :)

teşekkür ederim canım sende çalıştığın konuları yazarsın filan lise tipin bölümün filan ne ?çook sevindim benimle çalışacağına benim planım bu sene netten bütün ygs konularını bitirim seneye full test çözmek ve işe matematikle başladım ne yazıkki dün sayı basamakları bitirmemişim ben netteki video bitince bitti sanım 30 filan soru çözdüm sonra baktım bazı soru tipleri hiç yook ben video olarak youtubeden femin videolarını izliyorum sen ne yapıyosun ayy ne uzun olduya

Inanirmisin hiçbişey yapmayi dsunmuyodum srn gaza getrdin beni
2012 ygs sorularini cikti almistim onlari cozecegim ilk once ben

Kiz meslek lisesi cocuk gelisimi mezunuyum bn cnmm

tabi tabi sen son sınıfsın heralde onları çözüp eksiklerini gör netini hesapla yaz ben senden cesaret alyım bende denedim ama net hesaplamaya elim gitmedi sen hesaplarsan bende çözüp hesaplarım ama 200lerde filan gelir benim mattan bitek problem yaparım heralde ben seni tutmayım bitanem içine şevk gelmişken çöz boll netler inşallah

Yok canim bn 2010 da bitirdm liseyi
Aof 2. Siniftayim bankacilik okuyorum
Bankada calistim birsure sonra sikildim
Universiteye gtmek istiyorum

]ben giyim üretim teknoljisi yani teknik tekstil biz mat geo bioloji fzk kmya görüyoruz ama be olcağım konusunda hiç bir fikrim yok ay da bir karar değiştiriyorum ben hedefsiz napıcam ya hep kendimimmi tanımamaktan oluyo

Son düzenleme:

2 yillk geçişin vardr seninde
Sinrada 4 seneye tamamladnmi olay bitmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…