Tüp Bebek Merkezleri Euofertil Op. Dr. Emre Karatekeli

yummymummy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
16
41
88
İngiltere
Arkadaslar merhaba,

Ben Emre Bey in cok eski bir hastasiyim. Eurofertil de calisiyordu. Hala orada mi bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba???? Sevgiler.......

canım emre bey ordan ayrıldı.Şimdi gayrettepe florance nightingal de.bende en kısa zamanda ona gidicem inş...

bende onun hastasıyım emre bey okadar iyiyki anlatamam ben vajinismus hastasıyım aşılama yaptırıcam o kadar inceki herkeze tavsiye ederim

emre bey benımde doğumumu gerçekleştirmişti 2004 yılında harika bi doktordur ama çok uzaklara gitmiş :sinifsinif: anadolu yakasındayken iyiydi yerimseniben

olsun o çok iyi bir hekim...yaptığı işin içinde ticaret yok tamamen insallık adına çalışan biri o.bende sağlıkçıyım bir müddet onunla çalışmıştım ordan biliyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum....kesinlikle denemeye değer inanın...

elbette mesafelerin hiçbi önemi yok..size katılıyorum kendisi çok başarılı ve sıcakkanlı bi doktordur..hamilelik öncesinde hamilelik süresince ve sonrasında herzaman sıcak ve insancıl tavırlarıyla ailecek sevgimizi kazanmış ender doktorlardandır..kendisini tercih eden bütün bayanları buradan kutluyorum allah bebek isteyen herkese nasip etsin dilerim tabiki emre bey mutlaka doktorunuz olsun a.s.

emre bey şu anda florence nightanglede eylülde tedaviye başlayacagız...
umarım bizde çok memnun kalırız..yorumlarınız çok önemliydi teşekkür ederim.

bende onun hastasıyım emre bey okadar iyiyki anlatamam ben vajinismus hastasıyım aşılama yaptırıcam o kadar inceki herkeze tavsiye ederim

arkadaşım aşılamayı nekadara yapıcak bilgi veririmisin.bi arkadaşımında vajinismus sorunu vardı nişantaşında bi doktorvar 2 seansta halloldu ilgilenirsen adresini verebilirim

mrb. arkadaşım hayırlı olsun benim 3. aşılamamda tutmadı ama dr um ara verelim bikaç ay dedi.tadaviye benden önce başlıycaksın banada bilgi verirsen sevnrim hangi ilaçları kullanıcaksın

henüz başlamadık adetin 2.günü ilaçları gidince verecekler bilmiyorum...
tüm takibi doktorum yapacak.emre bey sadece yumurta toplama ve transferi gerçekleştirecekmiş.
emre beyle de henüz tanışmadık..ilk defa adet olmak istiyorum bu ay :)))
olsada artık başlasak

hayırlısı olsun iaşllah tutarda sende benim içeme su serpersin acaba kaç embriyo konulcak belkide çoğul gebelik olur.ya çok merak ediyorum bana bilgi veririsin değilmi arkadaşım şimdiden ALLAH yardımcın olsun hayırlı sonuçlarla işallah

bilgi veririm tabiki...

doktorumla detayları eşim ile konuşumaya gittimizde yeni dogmuş ikizler çıkmıştı doktorumun odasından ...bize bilgi veririken bu bebeklerde tüp bebek dedi
çok heyecanlandım...
bizde ikiz olursa memnun olabilecegimizi söyledik fakat dr bunun risklerinden bahsetti..

arkadaşım aşılamayı nekadara yapıcak bilgi veririmisin.bi arkadaşımında vajinismus sorunu vardı nişantaşında bi doktorvar 2 seansta halloldu ilgilenirsen adresini verebilirim

valla verirsen sevinirim çok yere gittim ama kısmet işte arkadaşının ne zamandır bu sorunu vardı bilgilendirirsen sevinirim

Emre beyde tedaviye başlayan bayanlar, tedavileriniz nasıl sonuçlandı?

emre beye giden var mı

Slm Starsuzie, ben gecen ay Emre bey de ilk tüp bebek tedavimi yaptım ve bugün :CüvCüv: olduğumu öğrendim :)))))

Herkese tavsiye ediyorum Emre bey işini severek ve büyük titizlikle yapıyor ve benim için bu çok önemliydi. Bazı tüp bebek merkezleri işi ticarete dökmüş ama Emre bey kesinlikle öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…