- Konu Sahibi yummymummy
-
canım emre bey ordan ayrıldı.Şimdi gayrettepe florance nightingal de.bende en kısa zamanda ona gidicem inş...
emre bey benımde doğumumu gerçekleştirmişti 2004 yılında harika bi doktordur ama çok uzaklara gitmiş :sinifsinif: anadolu yakasındayken iyiydi yerimseniben
olsun o çok iyi bir hekim...yaptığı işin içinde ticaret yok tamamen insallık adına çalışan biri o.bende sağlıkçıyım bir müddet onunla çalışmıştım ordan biliyorum ve herkese kesinlikle tavsiye ediyorum....kesinlikle denemeye değer inanın...
bende onun hastasıyım emre bey okadar iyiyki anlatamam ben vajinismus hastasıyım aşılama yaptırıcam o kadar inceki herkeze tavsiye ederim
emre bey şu anda florence nightanglede eylülde tedaviye başlayacagız...
umarım bizde çok memnun kalırız..yorumlarınız çok önemliydi teşekkür ederim.[/QUO
allah kolaylıklar versin,inşallah herşey gönlünüzce gelişir sağlıkla...
hayırlısı olsun iaşllah tutarda sende benim içeme su serpersin acaba kaç embriyo konulcak belkide çoğul gebelik olur.ya çok merak ediyorum bana bilgi veririsin değilmi arkadaşım şimdiden ALLAH yardımcın olsun hayırlı sonuçlarla işallah
arkadaşım aşılamayı nekadara yapıcak bilgi veririmisin.bi arkadaşımında vajinismus sorunu vardı nişantaşında bi doktorvar 2 seansta halloldu ilgilenirsen adresini verebilirim
emre beye giden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?