Sevgili arkadaşlar. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Eurofertil'de tedavi olup da hamile kalan pek fazla kimseyi bu sayfalarda okumadık. Eurofertil hakkında olumlu olumsuz tecrübeleri olanlar bizimle paylaşabilir mi lütfen.
canim artik bulantilarim basladi halsizlik cok oluyo kayinvaldem geldi saolsun herseyi o yapiyo ben genelde yatiyorum bide arada kanamam oluyo doktorum dikkat etmemi soyledi bende o yuzden yatiyorum nete pek giremiyorum kusurabakmayin sen nasilsin nasil gidiyo?
arkadaşlar bende gazieurofertilde tedavi olmayı düşünüyorum şanlıurfada olduğum için antep çok daha yakın.içinizde oraya gidip olumlu sonuç alan var mı henüz gitmedim görüşmeye doktorların ilgisi nasıl bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
ben yarın eurofertilde tadavime başlıyorum ve 5-6 kere bilgi almak için gittim
fakat benden 5 kuruş para istemediler ben sizinle aynı fikirde değilim bence gayet iyi bir merkez
ayrıca doktorum koray bey
bende arkadaşlar gazi eurofertilde tüp bebek tedavisi gördüm ilk denememde hamile kaldım dr.ruşen beydi çok memnunum ama dış gebelik oldu çok üzüldüm ama emriyolarımı dondurtmuştum allah kısmet ederse martda tekrar deniyecegim.arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim daha sonra araştırdım bence gidin labaratuarıçok gelişmiş bizim için önemli olanda bu deyilmiii