Tüp Bebek Merkezleri EUROFERTIL tüp bebek merkezi tecrübeleriniz....

agresifportakal

evli mutlu nohutlu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
920
1.848
Kızlar, İstanbulda anadolu yakasının göbeğinde bulunan Eurofertil için neden yorum yok hiç bir yerde? hiç kimse burayı denemedimi? kötü sonuçlar alındıda adını bile anmıyor muyuz forumda nedir çözemedim...
google'da bile olmayan şeyleri kk'da bulurken bu merkezle ilgili hiçbirşey olmaması şaşırttı beni. orda deneme yapmak istiyorum haziran- temmuz gibi ama kafam karıştı..
bahçeci umutla arasında kaldım. fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
el atar mısınız bir zahmet :)

Ben bahceci umut tada eurofertil dede denedim umut ta 1 defa ama memnun kalmadım eurofertil de 4 defa 1 tanesi dondurulmuş tu güzel bir merkez tavsiye ederim kuzenim orda gebe kaldı benim kismetimde yokmuş toplam 7 olumsuz denemem var çünkü embriyoloji laboratuar i çok iyi bence

Canım eurofertıli kesinlikle tavsıte etmıyorum yinede sen bılırsın doktorları cok pasıf alev hanımın hastasıydım 2. Kez denedim boşuna kandırıldım resmen umutuda tavsıye etmıyorum ıkısıde paracıl bır merkez elını ver kolunu kapıyorlar eurofertılde ılk gıttıgınde indirimli kampanyalardan paketlerden olaya gırıp kandırıyorlar sonrada para isteklerı bitmiyor histeroskopi rahım incelemesi yaptırmak istemıştim şuan başladıgım merkeze sordum 500 dedıler eurofertılde ise 2.300 dediler farka bakarmısın yaaa sana eurofertıl hıkayemı snlatıyım canım kısaca tüplerim tıkalı oldugunu öğrenince eurofertıle gittim ilk ve cok cok uygun fiyat verdıler tabı bızde kandık hrmen cok uygunmuş dıye baska yere gıtmedık bısmıllah dedık basladık alev hanımla görüşmemizde durumumu anlattım muayene ettı hiç sorun yok baslayalım dedi 100%80 olur dedı taktır allahtan tabıkı negatıf oldu 2. De sordum sorun mu var olmaması için dediğimde hiç bir sorun yok dedi yine başladık yıne negatıf bu arada 1. Denemede elimizi vermiştik 2. Denemede kolumuzu kaptılar sonucta dondurulmuş embrıyomuz varya mecburuz tabi 1. Yıllık dondurma ücretını bile vermiştik çünkü neyse canım 2. De negatıf ve doktorun umrunda bıle degıl alev hanım aramadı bile hemşiresi arayıpta negatıf dıye söylüyo kadının umrunda bile degil 3. Deneme için görüşmeye gittik alev hanım yıne sorun yok hazırsan deneyebılırız dedi tabı benım şarteller attı nasıl yanı bi araştırma yapmıcakmısınız bir sebep yoksa 2 denemede neden negatıf dıyorum kalkmış genelDe 3. Deneme negatıf olursa öyle arastırıyoruz pekı benım bu 3. Denemeye param yetıcekmı elımde ne varsa yatırdım Hayal kırıklarım maddı mane çöktüm hala daha pisikolojim iyi degıl 4 ay dınlendıkten sonra ümranıye medıcana hastanesini duymuştum oraya gıttım görüşmek için doktoru ömer faruk vanlıoğlu süper bi doktor kesınlıkte bir görş canım neyse doktora negatıflerımı anlattım tüplerım tıkalı oldugunu söyledim benı muayane ettı dediği tek kelime boşuna uğraşmışsın tüplerınde hıdrosalpenks yanı tüplerınde sıvı bırıkımınden dolayı aşırı şiş normalde ultrasonla gözükmez ama senın gözükücek kıvama gelmış ve ordan akan sıvılardan dolayı rahmın cok yorgun enfenksıyonla savasıyo ve bu durumda embrıyo cok kalıtelı olsa dahı kesinlikle tutmaz aldırman lazım dedı amelıyatımı oldum sorunu hallettom 1. Hafta sonra 3. Denemeye baslıcam canım eurofertılde hamile kalanda ben hiç görmedim kıme sorsam negatıftı yıne son karar senın tabi bı arada kısa anlatıcaktım sözde:)) kusura bakma baya uzun oldu canım ilk eurofertıle degılde bu hastaneye gelseydım şuan belkide kollarım boş olmazdı eurofertılın yapmacık gülüşlerine indirimli paketlerıne sakın kanmayım lütfen size yazık olur

Ben bahceci umut tada eurofertil dede denedim umut ta 1 defa ama memnun kalmadım eurofertil de 4 defa 1 tanesi dondurulmuş tu güzel bir merkez tavsiye ederim kuzenim orda gebe kaldı benim kismetimde yokmuş toplam 7 olumsuz denemem var çünkü embriyoloji laboratuar i çok iyi bence

oznur65 oznur65 umutta neyden memnun kalmadın canım birde umuttaki denemeni ne zaman yapmıştın ?

E elvan11 yahu insanın bir işi aksi gitmeye başlasın peşpeşe geliyor sanki herşey. çok üzüldüm yaşadıklarına canım. öyle bir süreçki varını yokunu seriyosun önlerine gün geliyor boğazından kısıyor borç harç parayı tamam edip manevi olarak da bin bir beklentiyle teslim oluyosun bu merkezlere.. sonra karşına geçip yüzsüzce aaaaa olmadı pardon hadi bir daha cevaplarını almak sanırım katil bile eder insanı.
maddi olarak 1 deneme yapabilmek için ocaktan beridir bekliyorum bende. mesele kaç para harcayacağım değil, harcayacak paramn hemen olmaması ve o aradaki denemeler veya para biriktirme sürecindeki manevi yıpranmalar, tabi evlat kokusundan mahrumiyeti katmıyorum bile mevzuya....
kafam çook ama çok karışık. ilk denemeden sonra (olmazsa ihtimaliyle) 2. için ne zaman şansım olur bilemiyorum kimi dinlesem hangi merkez hakkında konuşsak iyi diyende kötü diyende mevcut. sanırım rabbimin bize nasip etmesiyle alakalı bu gerisi hep bahane hep hikaye galiba....

eurofertil yolumun üstünde gözümün önünde bir merkez olduğu için ilk orayla görüştüm. şimdide umut için çok fazla övgü okuduğumdan dolayı bugün veya yarın orayla görüşmeye gidicem biri 5,500 diğeri 6,750 fiyat verdi.
allah yardımcımız olsun biran önce kucaklarımız bebelerimizle dolsun

Canım eurofertıli kesinlikle tavsıte etmıyorum yinede sen bılırsın doktorları cok pasıf alev hanımın hastasıydım 2. Kez denedim boşuna kandırıldım resmen umutuda tavsıye etmıyorum ıkısıde paracıl bır merkez elını ver kolunu kapıyorlar eurofertılde ılk gıttıgınde indirimli kampanyalardan paketlerden olaya gırıp kandırıyorlar sonrada para isteklerı bitmiyor histeroskopi rahım incelemesi yaptırmak istemıştim şuan başladıgım merkeze sordum 500 dedıler eurofertılde ise 2.300 dediler farka bakarmısın yaaa sana eurofertıl hıkayemı snlatıyım canım kısaca tüplerim tıkalı oldugunu öğrenince eurofertıle gittim ilk ve cok cok uygun fiyat verdıler tabı bızde kandık hrmen cok uygunmuş dıye baska yere gıtmedık bısmıllah dedık basladık alev hanımla görüşmemizde durumumu anlattım muayene ettı hiç sorun yok baslayalım dedi 100%80 olur dedı taktır allahtan tabıkı negatıf oldu 2. De sordum sorun mu var olmaması için dediğimde hiç bir sorun yok dedi yine başladık yıne negatıf bu arada 1. Denemede elimizi vermiştik 2. Denemede kolumuzu kaptılar sonucta dondurulmuş embrıyomuz varya mecburuz tabi 1. Yıllık dondurma ücretını bile vermiştik çünkü neyse canım 2. De negatıf ve doktorun umrunda bıle degıl alev hanım aramadı bile hemşiresi arayıpta negatıf dıye söylüyo kadının umrunda bile degil 3. Deneme için görüşmeye gittik alev hanım yıne sorun yok hazırsan deneyebılırız dedi tabı benım şarteller attı nasıl yanı bi araştırma yapmıcakmısınız bir sebep yoksa 2 denemede neden negatıf dıyorum kalkmış genelDe 3. Deneme negatıf olursa öyle arastırıyoruz pekı benım bu 3. Denemeye param yetıcekmı elımde ne varsa yatırdım Hayal kırıklarım maddı mane çöktüm hala daha pisikolojim iyi degıl 4 ay dınlendıkten sonra ümranıye medıcana hastanesini duymuştum oraya gıttım görüşmek için doktoru ömer faruk vanlıoğlu süper bi doktor kesınlıkte bir görş canım neyse doktora negatıflerımı anlattım tüplerım tıkalı oldugunu söyledim benı muayane ettı dediği tek kelime boşuna uğraşmışsın tüplerınde hıdrosalpenks yanı tüplerınde sıvı bırıkımınden dolayı aşırı şiş normalde ultrasonla gözükmez ama senın gözükücek kıvama gelmış ve ordan akan sıvılardan dolayı rahmın cok yorgun enfenksıyonla savasıyo ve bu durumda embrıyo cok kalıtelı olsa dahı kesinlikle tutmaz aldırman lazım dedı amelıyatımı oldum sorunu hallettom 1. Hafta sonra 3. Denemeye baslıcam canım eurofertılde hamile kalanda ben hiç görmedim kıme sorsam negatıftı yıne son karar senın tabi bı arada kısa anlatıcaktım sözde:)) kusura bakma baya uzun oldu canım ilk eurofertıle degılde bu hastaneye gelseydım şuan belkide kollarım boş olmazdı eurofertılın yapmacık gülüşlerine indirimli paketlerıne sakın kanmayım lütfen size yazık olur

oznur65 oznur65 umutta neyden memnun kalmadın canım birde umuttaki denemeni ne zaman yapmıştın ?
3 yıl oldu umut ta denememin yapıldığı hemşireler çok ilgisiz sıkışık saatlerce bekledim transfer öncesi transferden sonrada asansör bozuktu yürüyerek indirdiler hemen 5 dk sonra. yataklar koğuş usulü 5-6 yatak hep bayan var eşler içeri alınmıyor falan 1 tek embriyo kalmış 3. Güne onuda 5 gün transfer edicez dediler bide sonradan gittiğim doktorlar çok şaşırdı neden 3. Gün transferi yapmadı diye değişik geldi orası samimi değildi ha bide para diye yakamiza yapismadiklari kaldı sürekli ödeme ödeme dediler sanki ben tedaviyi yarım bırakıp kacicam

herkese merhaba arkadaşlar ben ocak-şubat 2013 döneminde prolaktin hormonuyla ilgili başlıklarda bikaç yazı yazmışım soru sormuşum daha sonra siteye giriş yapmamıştım ve dışardan takip etmiştim .Sizinle kısaca yaşadıklarımı paylaşmak istedim doğru başlıkta mıyım bilmiyorum ama belki benim yazdıklarım bazı arkadaşlara moral olur.ben o dönemde her okuduğumdan güç almaya çalışıyodum çünkü.ben prolaktin hormonum yüksek onu düşüreyim diye uğraşırken ona üzülürken eşim tahlil vermişti ve 15 şubatta eşimin azosprem olduğunu öğrendik ve dünyamız yıkıldı neler yaşadığımızı bi biz birde Allah bilir ve tabi ki ailemiz.çok zor günlerdi hiç çocuğumuzun olamayacağı duygusu tarif edilemez bi duygu.eşime baskı yapamazdım erkek bu sonuçta hem hassas hem herşey ona bağlıydı artık.daha sonra ekim ayında dr ve hastane araştırması yine bir sürü tahlil vs o süreçten sonra karar verdik.ama tabi eşim bu noktaya zor geldi korktu kaçtı daha sonra konuştum onla denemeden bilemeyiz ve yıllar sonra pişman oluruz dedim o gece rüyasında rahmetli kayın pederimi görmüş eşimin elini tutuyomuş ve yola devam demiş eşim bundan çok etkilenmiş ve o gün aradı hastaneden randevu aldı.Tese ameliyatı oldu daha sonra tüp bebek tedavisi oldum ve negatif yine yıkıldık.ama hmn yine denedim pes etmedim 1 ay sonra 2.deneme ve pozitif işte o duygu asıl çok daha farklı ve tarif etmesi ilginç bşy.çok şükür şimdi kızım kollarımızda ve annelik babalık duygusunu tattık iliklerimize kadar o duyguyu yaşadık ve kızımız büyüyor dün 7 ayını doldurdu.ben önce Allah'a daha sonra eşime aileme ve Eurofertil ailesine binlerce kez şükrediyorum.Eurofertil için karar alırken çokta zorlanmamıştık eşim referansla bulmuştu hastaneyi ve görüştüğümüz bikaç hastane bize çok sıcak gelmemişti ve bizim için tüp bebek tedavisinden çok tese ameliyatıydı sonuçta tesenin önce başarılı geçmesi gerekiyordu.Ve iyi ki orda ameliyatını yaptırmışız şimdi 2 dondurulmuş embriyom ve 4 dokumuz daha var hastanede.Başta Mine Hnm'a ve sayın Hakan Özörnek'e,eşimin Dr Alper Eroğlu'na,benim doktorlarım Alev Özay ve Huri Aslan'a,hemşirem Nalan hnm a,tüm çalışanlara sıcaklıkları hizmetleri ve ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın Allah isteyen herkese versin.Pes etmemek ve güçlü olmak ve tabi ki dua binlerce yasin toplandı 41 hamileden pirinç topladılar ve pişirip eşimle yedim vs vs önce Allah'tan istememiz ve sonucun kaderimiz olduğunu bilmemiz gerekiyor.Herşey için binlerce kez şükür olsun.Ve dün anneler günüydü annelerin ve anne adaylarının anneler günüde kutlu olsun.

oznur65 oznur65 , genel anestezi mi yapıldı sana? eurofertil lokal umutta genel anestezi dedi bana (yanlıs hatırlamıyorsamİ)

ne zor süreçler değil mi :KK43:
çok çok zor birşey hangi merkez olacağına karar vermek hele bir de olumsuz sonuç alınca kendini suçlamalar.. o merkez değilde bu merkezi seçseydim bir ihtimal olacaktı belki diye kendini yiyip bitirmeler..

Eurofertilde doktorum hakan beydi evet 4 olumsuz yaşadım araştırma yapalım demedi hiç ama biz eşim doktor olduğu için her şeyi araştırmıştık tahlil tetkik hiç eksiğimiz yoktu hakan bey gerek yok diyordu sonuçta tedavi yöntemini degistirmeyecek boşuna masraf yapmayın diye ama karar senin tabi şimdiden hayırlı olsun yeni tedavin

M motherbaby yazını okumaya başlayınca bizim hikayemiz dedim, bendede prlktin yukseklıgı sorun zannederken doktorumun ısrarıyla eşime tahlıller yapıldı ve ondada 5mil. sperm cıktı sımdı benım prlktn tedavım bıttı sayılır tup denemesı yapıcaz kısmetse.. hangı merkez olacagına karar veremıyorum cok zor her merkez ıcın olumlu konusan kadar olumsuz konusanda var. yaşamak lazım ama her deneme maddı ve manevı cok buyuk kayıp ağır hasar...

senin adına sevındım. darısı bızlerın başına inşallah

T
oznur65 oznur65 , genel anestezi mi yapıldı sana? eurofertil lokal umutta genel anestezi dedi bana (yanlıs hatırlamıyorsamİ)

ne zor süreçler değil mi :KK43:
çok çok zor birşey hangi merkez olacağına karar vermek hele bir de olumsuz sonuç alınca kendini suçlamalar.. o merkez değilde bu merkezi seçseydim bir ihtimal olacaktı belki diye kendini yiyip bitirmeler..
opu ( yumurta toplama )heryerde genel anesteziyle yapılıyor canim

oznur65 oznur65 ayyyy cahillik işte canım, ama operasyon cabuk bıtıyor 15 dk sonra kalkıp eve gıdıyorsun vs denılmıstı. genel anesteziyle bu nasıl mumkun olur ?
birde yanımda sadece eşim olucak süreçte bizi yıpratmasınlar diye başarılı sonucu alana kadar kımseyle paylasmıyoruz bu durumu. başbaşa çıkabılırmıyız bu surecten

merhaba nerde tüp bebek yaptırdınız? hamile olduğunuzu gördüm sormak istedim

Merhaba ben Eurofertil tüp bebek merkezine gidiyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bu hafta sonu büyük ihtimal olgunlaşan yumurtalarımı alıcaklar bana şans dileyin lütfen. :) Tecrübelerimi paylaşırım.

Merhaba ben Eurofertil tüp bebek merkezine gidiyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bu hafta sonu büyük ihtimal olgunlaşan yumurtalarımı alıcaklar bana şans dileyin lütfen. :) Tecrübelerimi paylaşırım.
Canım, Eurofertilde mi hamile kaldın? Ben de oraya başladım

X