- Konu Sahibi agresifportakal
Sonuc ne olduBende tedaviye baslicam inşallah bu hafta kizlarrr inş.olumlu olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc ne olduBende tedaviye baslicam inşallah bu hafta kizlarrr inş.olumlu olur
Canim hayirli olsun neguzel allah tamamina erdirsin insallah.cok sevindim adina.ozel degilse sorun neydi.cok kafam karisti aleev hanim soguk merkez iyi degil falan yazmialarya strese girdim.pazartesi baslayacagim insallahOlumlu canim ikiz oldu çok şükür alev hnm yapti
Olumlu canim ikiz oldu çok şükür alev hnm yapti
tesekkur ederim canim durum herhangi bir uyari yapmadi ama simdi korktum sen boyle diyince.ne yaptirmam gerekiyor hormon testi harici başka birşeyler gerekmi??Canım mutlaka Tsh hormon testi yaptır ben 49. günde ikizlerden birini kaybettim. Önlemini al ikiz olduğu zaman hormon dengeleri değişiyor o nedenle ne kadar erken önlem alırsan o kadar iyi ayrıca bebekte zeka geriliği de yapıyor bu hormonlar geniş taramalı testlerini zaman kaybetmeden yaptır. Tebrikler... Allah bebekleri ve seni korusun...
Özge Karaosmanoğlu harika bir doktor. Isının ehlisi, ben 1 sefer kendisi ile tüp bebek yapabildim ne yazık ki. Yanı sonuç olumsuz oldu ama tayini çıkınca başka hastaneye diğer doktorlar ile devam etmek zorunda kaldım ve memnun kalmadım. Özge bey ile diğer tedavi gördüğüm doktorlar arasında dağlar var. Çok üzgünüm kendisi ile devam edemedigim için. Ona çok inandım ve inanıyordum da Şanssızlık bendekimerhaba,
bende eurofertile gittim bugün özge bey ile görüştüm karar aşamasındayız aslında yaklaşımlar çok iyi ama çok kararsızım ve korkuyorum. sizlerin nasıl sonuçlandı nelerle karşılaştınız bana yardımcı olabilir misiniz?fusung
Ladyblonde ve başka tecrübe yaşayan arkadaşlar fikirlerinizi bekliyırum :)
hayırlısı olsun bende bahçecide kararımı verdim siz şuanda nerde devam ediyosunuzÖzge Karaosmanoğlu harika bir doktor. Isının ehlisi, ben 1 sefer kendisi ile tüp bebek yapabildim ne yazık ki. Yanı sonuç olumsuz oldu ama tayini çıkınca başka hastaneye diğer doktorlar ile devam etmek zorunda kaldım ve memnun kalmadım. Özge bey ile diğer tedavi gördüğüm doktorlar arasında dağlar var. Çok üzgünüm kendisi ile devam edemedigim için. Ona çok inandım ve inanıyordum da Şanssızlık bendeki
Ben eurofertile devam. Çünkü oradan paket almıştım mecburen devam ama belkide vardır bir hayır böyle düşünmek istiyorum. Bu defa bana blastokist yani 5. Gün embriyosu yerleştirilecek şuanda 4 adet bebiş dondurulmuş vaziyette beni bekliyor. Önümüzdeki ay kısmetse 2 embriyo transferi yapilacak. Bu defa 5. Gün embriyosu olduğundan umutluyum.hayırlısı olsun bende bahçecide kararımı verdim siz şuanda nerde devam ediyosunuz
5, gun embriyosu daha mı farklı oluoki?;Ben eurofertile devam. Çünkü oradan paket almıştım mecburen devam ama belkide vardır bir hayır böyle düşünmek istiyorum. Bu defa bana blastokist yani 5. Gün embriyosu yerleştirilecek şuanda 4 adet bebiş dondurulmuş vaziyette beni bekliyor. Önümüzdeki ay kısmetse 2 embriyo transferi yapilacak. Bu defa 5. Gün embriyosu olduğundan umutluyum.
Şöyle söyleyeyim, 3.gun embriyosu da iyidir fakat 5. Gün embriyosu . 5.gune kadar yaşayabildiği için tabiyki daha kaliteli oluyor. Zaten yumurta toplamada sayı fazla olursa .5.gune giderler. Ama 2 veya 3. Gün embriyosu da tutabiliyor.5, gun embriyosu daha mı fark
5, gun embriyosu daha mı farklı oluoki?;
benimki döllenmiş halde 1 aydır donuk bekliyor o zmanda aynı mı oluyorŞöyle söyleyeyim, 3.gun embriyosu da iyidir fakat 5. Gün embriyosu . 5.gune kadar yaşayabildiği için tabiyki daha kaliteli oluyor. Zaten yumurta toplamada sayı fazla olursa .5.gune giderler. Ama 2 veya 3. Gün embriyosu da tutabiliyor.
Hayır dondurma olayı farklı. Yaptıracağın yeri arayarak kaç günlük embriyo donduruldu sorabilirsin.benimki döllenmiş halde 1 aydır donuk bekliyor o zmanda aynı mı oluyor
merhaba Eurofertilde mi yaptırdınız tedavinizi.,Ben de hiç yorum bulamıyorum ve eurofertilde yaptırmayı dusunuyorum..Kızlar, İstanbulda anadolu yakasının göbeğinde bulunan Eurofertil için neden yorum yok hiç bir yerde? hiç kimse burayı denemedimi? kötü sonuçlar alındıda adını bile anmıyor muyuz forumda nedir çözemedim...
google'da bile olmayan şeyleri kk'da bulurken bu merkezle ilgili hiçbirşey olmaması şaşırttı beni. orda deneme yapmak istiyorum haziran- temmuz gibi ama kafam karıştı..
bahçeci umutla arasında kaldım. fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
el atar mısınız bir zahmet :)
siz nerede yaptrdınız acaba? Sanırım profildeki bebek sizinEurofertilde doktorum hakan beydi evet 4 olumsuz yaşadım araştırma yapalım demedi hiç ama biz eşim doktor olduğu için her şeyi araştırmıştık tahlil tetkik hiç eksiğimiz yoktu hakan bey gerek yok diyordu sonuçta tedavi yöntemini degistirmeyecek boşuna masraf yapmayın diye ama karar senin tabi şimdiden hayırlı olsun yeni tedavin
Kızlar benden size tavsiye çok pahalı bir yer ben 2 kere yaptırdım orada fakat tavsiye üzerine tedavi şeklini ben belirledim. 2.de tuttu o da şöyle oldu anlatayım. Ilk tedavimde 15 yumurta toplandı ben 5. Gün embriyosu transferi istememe rağmen onlar ısrarla 3.gun yapalım dediler anne rahminde daha iyi olur felan filan. Oysa 3.gun değil 5.gun daha garanti neyse sonra tutmadı tabi tekrar yaptırdık bu sefer bunlar yine ısrar ettiler 3.gun diye bu arada 5yumurta toplandı bana dediler ki 5 çok az bir sayı 5.gun embriyosu haline ulaşamayabilir ben bir kere gözümü kararttim dedim ki; 5.güne gelsede gelmesede ben 3.gun transferi istemiyorum. Neyse 2tanesi 5.gune kadar ulaştı ve dondurmalarını istedim sebebi ise yumurta toplamadan sonra 1 ay vücut dinlenirse tutma garantisi artıyormuş kuzenimin doktoru demişti. Biz de bekledik 1 ay sonra 5.gün embriyolarinin transferi yapıldı ve çok sukur tuttu. Eğer böyle gözünüzü karartıp doktorların yönlendirmesine izin vermezseniz bu iş başarı ile sonuçlanıyor. Kim ne derse desinmerhaba Eurofertilde mi yaptırdınız tedavinizi.,Ben de hiç yorum bulamıyorum ve eurofertilde yaptırmayı dusunuyorum..
Kızlar benden size tavsiye çok pahalı bir yer ben 2 kere yaptırdım orada fakat tavsiye üzerine tedavi şeklini ben belirledim. 2.de tuttu o da şöyle oldu anlatayım. Ilk tedavimde 15 yumurta toplandı ben 5. Gün embriyosu transferi istememe rağmen onlar ısrarlamerhaba Eurofertilde mi yaptırdınız tedavinizi.,Ben de hiç yorum bulamıyorum ve eurofertilde yaptırmayı dusunuyorum..
Ayrıca paket satışları var onlara bakin yoksa muayeneleri coook pahalı altından kalkamazsınız.siz nerede yaptrdınız acaba? Sanırım profildeki bebek sizin
siz nerede yaptrdınız acaba? Sanırım profildeki bebek sizin[/QUOTE
Evet kızım 1.5 yaşında şimdi acıbadem de yaptırdık 8. deneme de aldım kızımı kucağıma darısı basiniza