Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

penses gözün aydın canım işallah saglıkla kucagına al işallah digeride kız dır hayırlı saglıklı olsun allah gönlüne göre versin papatya canım sanada geçmiş olsun kendine ve bebeklerine iyi bak dr bi git bakalım işallah korkacak birşey yoktur bazen diger sayfalanda okuyorum ikiz veya üçüz olunca lekelenme oluyormuş bizi haberdar et.........penses papatya ve bebekleri hepiniz allaha emanet olun

kecım çok sagol inşallah darısı senın basına canım .papatyacım üzülme arada lekelenmeler oluyo dınlen fazla aktıvıtıde bulunma dinlenince ve bol sıvı alınca gecıyo dene gör suyu bol iç kanaman yada lekelenmen oluyosa ben öyle yapıyom hemen kesılıyo.bendede oluyo du yanı sorun etme tabı mıktarı çok önemlı az olduysa bişey olmaz canım.birdedoktor rahım acıklığına baktı benım oda yokmuş çok şükür senınde bakmış olması lazım yada doktgittiğinde bakabılır doktor yınede bızı haberdar et canım

Penses ve Welike sağolun arkadaşlar.Bugün gittim doktora.Allah'a şükür bebişlerim iyiymiş.Rahim zorlanıyor dedi doktorum.ıstirahate devam dedi.Sağolun kızlar iyi telkinleriniz için,içim rahatladı.

welikeciğim çok teşekkür ederim. çok güzel bir duyguymuş inan anlatamam. Allah herkese nasip etsin inşallah. darısı senin başına.Kendimi çok rahat hissediyorum. Doktorum Fuat ali bey dende çok memenunum.Ona da çok teşekkür ediyorum.Orda çalışan bütün ekibe çok teşekkür ediyorum.

Benim kanamam 11.günde başladı. O gün BHCG değerim:4.40 du, 13.günde tekrar kan testi yaptırdım değerim:9.44 tü. Kanamam 14.güne kadar devam etti.Bu süreçte doktorla görüştüm hiç şunu yap bunu yap demekte yok. Neyse kan testi yaptırdığım hastanenin acil servisindeki doktorla görüştüm 1000ml lik serum taktırdı.Ondan sonra kanamam azaldı. 15.gün test değerim:1.06 inmiş. Müdahale etselerdi doğru zamanda eminim bebişlerim benimle kalacaklardı. Ama olmadı. Size tavsiyem gebelik testine kadar sürekli yatmanız, onlar ne kadar da 3 gün yatın yeter deselerde yalan.......

Benim kanamam 11.günde başladı. O gün BHCG değerim:4.40 du, 13.günde tekrar kan testi yaptırdım değerim:9.44 tü. Kanamam 14.güne kadar devam etti.Bu süreçte doktorla görüştüm hiç şunu yap bunu yap demekte yok. Neyse kan testi yaptırdığım hastanenin acil servisindeki doktorla görüştüm 1000ml lik serum taktırdı.Ondan sonra kanamam azaldı. 15.gün test değerim:1.06 inmiş. Müdahale etselerdi doğru zamanda eminim bebişlerim benimle kalacaklardı. Ama olmadı. Size tavsiyem gebelik testine kadar sürekli yatmanız, onlar ne kadar da 3 gün yatın yeter deselerde yalan.......

arkadasım doğru söylüyorsun belkı ama ben süreklı yatmadım kı sadece 3 gün yemek yatagıma geldı tuvalet harıcınde hiç kalkmadım sonrasında yavas yavas hareketlendım yemegımı yaptım evde tozumu aldım 7.gün dısarı bile cıktım 12 gün dolana kadar arabayla gezmeye bile gittik olacagı varsa oluyo hersey allahtan olmayacaksa sen afedersin amuda kalksanda 24 saat yatsanda olmuyo derım ben .inşallah bidahakı denemende olur allah kolaylık versın ama böyle seylerı çok kafaya da takmamak gerek burada ne arkadasların yazılarını okuduk gittiğim merkezde ne bayanlarla tanıstım 12 gün boyunca yatan hiç hareketsız fakat tutmayan ona bakmıyo yanı

welikeciğim inşallah Allahım gönlüne göre verir kız senin yerine ben heyecanlanıyorum inanki

çok sag ol bi tanem inan sizleri takip ederken bende heycanlanıyordum hep beraber bebeklerimizi kucaklayalım işallah sen ne zaman başlıyacaksın 2. tedaviye belki karşılaşırız hastanede

aslında ayın 8 adet görmem gerekiyordu hala bişey yok adet olur olmaz gideceğim ama nasip artık inşallah gerek kalmaz ama ilaçlardan galiba benle aynı gün tüp bebek yaptıran arkadaşda negatif sonuç almışdı oda adet olmamış heralde önceki tedaviden olsa gerek

Welike;tedavinin tekrar hayırlı olmasını diliyor,inş.sevindirici haberi alman temennisinde bulunuyorum.Dualarımız seninle.

papatyacım allah razı olsun canım sen nasıl oldun kanaman durdumu ................................................rose işallah sende hamilesindir bazen tedaviden sonra kendiliginden hamile kalanları okumuştum sende öylesindir işallah

Şimdilik iyiyim canım sağol.Kanamam durdu bakalım şuan.Bir sıkıntım yok.Welike temennimi tekrarlıyorum;inş. tedavin sonucunda istediğine kavuşursun .

papatyacım allah razı olsun canım sen nasıl oldun kanaman durdumu ................................................rose işallah sende hamilesindir bazen tedaviden sonra kendiliginden hamile kalanları okumuştum sende öylesindir işallah

welikeciğim inşallah canım senin tedavinde inşallah iyi gider ve hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah

angela hoş geldin tedavin hayırlı olsun canım bende konya euro fertilm dr. fuat ali bey sen tedaviye yenimi başlıyorsun hangi aşamadasın bende purogon ignelerimi oluyorun herşey gönlünce olsun

rose cim ne oldu adet oldun mu kız olmadıysan bi tahlil falan yaptır hadi hayırlısı:CüvCüv:

welikecigim hayır hala olmadım ama korkuyorum yine hayal kırıklığı olacak diye bekliyeceğim pazartesiye kadar yanasip Allah büyük hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun

rose merhaba bende konyadan sende urofetildemi yaptırdın canım dr kim

merhaba angel evet bende nisan ayında eurofertilde yaptırdım doktorum fuat ali beydi
ama 9 mayıs test günümdü malesef negatif sonuç almıştım ve bu ay adetim gecikti ilaçlardan galiba hayırlısı bakalım

merhaba angel evet bende nisan ayında eurofertilde yaptırdım doktorum fuat ali beydi
ama 9 mayıs test günümdü malesef negatif sonuç almıştım ve bu ay adetim gecikti ilaçlardan galiba hayırlısı bakalım

demekki hayırlısı buymuş canım kaçıncı denemen aynı ay gitmişz benimkide 6 mayısta belli oldu inşallah bidaki sefere dualrım sizinle :Saruboceq:

Back
X