Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Slm kızlar.
Perii inş. bebişin seninle beraberdir,güzel haberi alırsın canım.4 yıllık evliyiz ve bizede aynı şekilde sebebsiz inferbilite dendi.Ne eşimde,nede bende herhangibi bir sıkıntı çıktı.Sadece guatırım yüksek çıktı.En sonunda ona sebeb buldular.Tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve bunuda Eurofertil'de yaptırdık.Doktorumuzda Dilek hanım'dı.Şu an 14Haftalık üçüzlere hamileyim.Sabah kontrolüm vardı.Cinsiyetlerine baktı doktorum,gördüğüm kadarıyla üçüde kız dedi.
İnş. sizde burda aynı şekilde hamilelikle ilgili konuşursunuz,dualarımız sizinle.

ah ne güzel arkadasım allah tamamına erdırsın 3 fıstık gelıyo ha inşallah hayırlı olsunlarda ama yınede daha erken cinsiyet için bence sonradan değişebılırlerde bunu göz önüne al canım .benım erkek daha erken bellı oldu senın haftandayken daha bısey bellı değildi benım sana erken söylemış doktorun bence diğerınede kız dedi buradakı tıp merkezındekı doktor ama bakalım kendı doktoruma 8inde gidecegım o ne diyecek bakalım biz birini öğrendıkde diğeri çelıskıde biraz hayırlısı

sağolun kızlar bende yeni geldim dışardan euro fertilde benimle ilgilenen bi hemşire var ismini tam hatırlayamasamda irem hanım sanırım dk ya başladınızmı dedi bende ne dk sı? ben hamileyim dediğimde gözleri doldu ve sarılarak ağladı şimdi dr umla görüştüm kafama takıldı kesecik oluşmuş embriyo oluşmamış dedimişti aradım normal dior alttan bakmayıda hayır ben tüm hastalarıma ilk 5 6 ay alttan bakıyorum dedi daha sonra karından bide ilişkiye girmiceksiniz dedi ozaman nie o aletle muayene ediliyorku ne farkı var amannn neyse çok telaşlıyım kızlar ondan heralde onlar daha iyi bilir dimi:umursamaz:

Son düzenleme:
kardeşlerim yarın test günüm aslında salı gün dü ama dün aradılar pazartesi gel yapalım dediler çok heycanlıyım işallah yarın öglene bende size hamileyim diye yazabilirim hem korku vaar hem heycan hayırlısı işallah yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz sayfamıza pericim seninde hayırlı olsun bebişin işallah saglıkla kucagına al

pericim çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
welikecim inşallah meleklerin sımsıkı tutunmuşlardır

arkadaşlar malesef olmadı sonucum negatif çok üzgünüm ikindiden bu yana aglıyorumama işallah bundada vardır bi hayırsenağlama:çok üzgünüm:

:teselli: canım üzme kendini lütfen umudunu da kesme hatta dahada umutlan dediğin gibi bundada vardır bi hayır bizim şer bildiklerimiz hayır hayır bildiklerimizde şer vardır bilemeyiz rabbim dularınızı kabul etsin

:teselli: canım üzme kendini lütfen umudunu da kesme hatta dahada umutlan dediğin gibi bundada vardır bi hayır bizim şer bildiklerimiz hayır hayır bildiklerimizde şer vardır bilemeyiz rabbim dularınızı kabul etsin

çok sagol bi tanem biliyorum hayırlısı ama içim çok acıyor eşime hissettirmiyorum ama gözümden yaş akıveriyor senağlama

welikwciğim çok üzüldüm inan senin adına aynı şeyleri bende yaşadım biliyorsun ama üzme kendini canım inşallah Allahım bizimde yüzümüzü güldürecek bir gün

Welike çok üzüldüm yaa.ınan yazını görünce şok oldum.Bende giremedim kaç gündür,serklaj işlemi yapılmıştı,o yüzden istirahat ediyordum.Ama canım biz ne kadar üzme desekte çok zor bilirim.Kesinlikle yılma,sonuçta üstesinden gelecek yine sensin.Sen moralli olacanki zorlukların üstesinden geleceksin.Unutmaki herşeyde bir hayır vardır.

bitti sadece benimle 3 ay kalan bebegim cumartesi günü kötü bir haberle sonlandı zaten herşey yolunda degildi ama ümitlerimi kaybetmemiştim şimdi ise alacaklar onu benden işin en acı yanı ise şimdiye kadar bilmedigim ikizlerim olucayı bu beni dahada derinden yaraladı pazartesi 4 boyutlu ulturasona girdim acaba bi ümüt onda daha iyi belli olur diye bide ne ögreneyim ikiz demezmi o zaman acım ikiye katlandı ne zor arkadaşlar şimdi hala onlarla beraberim karnımdalar ne acı bi son hergün dua ediyom allahım bu rüyadan uyadır diye ama galiba rüya degil halbuki ne kadar sevinmiştim şimdi ise eşim ve ben yıkıldık evimizden küçük cenazemiz çıkacak allahım bize sabır ver diye dua ediyorum inanın akşam eşim geldimi konuşmuyoruz bile o bi yanda ben bi yanda benim elim karnımda aglamaktan harap oldum bi alsınlar atık bitsin bu iş diyorum bi de böyle bile hala benimlelerya bu da bana yeter diyorum yoruldum gerçekten yoruldum.......

Son düzenleme:
geçmiş olsun angela42 allah sabırını versin inşallah düşük sebebin ne biraz açarmısın

geçmiş olsun angela42 allah sabırını versin inşallah düşük sebebin ne biraz açarmısın

canım düşük degil kalp atışı ve gelişimi biraz yavaştı bundan dolayı deniliyo şimdide genetik test yapıdı asıl neden ölmüşler o ortaya çıkacak ilgin ve duan için tşk canım şimdide alacaklar

Son düzenleme:
kızlarrr sayfamız iyice gerılere gidiyo yaa nerelerdesınız bi haberler var mı benım bebeklerın ikiside erkekmıs söylemişmiydim

Back
X