Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

canım teşekkür ederim. rahatlattın beni. inşallah dediğin gibi olur. senin çocukların cinsiyeti bellimi . kaç aylık. nasıl geçiyor hamilelik.

SLM ZELAKD VE DERYA. zelakd bana mutlaka test soncunu bildir. ben genelde akşam saatlaerinde buradayım. bu arada zelakd ve derya ben de 1 hafta sonra teste gidecem.sizde bu 12 gün bekleme süresinde herhangi bir belirti oldumu. bende hiçbirşey yok gibi. bu yüzden tutmadılar dye çok korkuyorum.
Sarıkız sakın moralini bozma. Hamile olduğuma dair hiçbir belirti hissetmedim bekleme süresi içinde. Hatta tam tersi adet öncesi yaşanan bütün ağrıları, belirtileri yaşadım. Bu yüzden çok ağladım, moralimi boş yere bozdum. Beliritiler kişiden kişiye değişebilir, moralini yüksek tut, gayet sakin mutlu bir şekilde bekle. Allah yardımcın olsun, sana da bütün isteyenlere de bebiş nasip eylesin...

canım teşekkür ederim. rahatlattın beni. inşallah dediğin gibi olur. senin çocukların cinsiyeti bellimi . kaç aylık. nasıl geçiyor hamilelik.

rica ederim canım benimkiler Allahımın izniyle 10 haftalıklar hamilelik iyi gidiyor Allahıma şükür biraz bulantım fazla ma olacak okadar
daha cinsiyetlari belli degil 30 ekimde gidecegim doktora bakalım ama daha erken cinsiyetleri için

ama kanamam var dr düşük riski var dedi anıyacan işim mucizeye kaldı
inşallah senin sonuç iyi olur ALLAH yardımcın olsun

kaç gündür seni çok merak ediyodum.senden cevap almayınca yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu anladım.senden bi işaret bekliyodum konuşabilmek için.biliyorum insanın morali bozuluyor. tahmin edebiliyorum ama herşeyin bi vakti saati var. Artı Allah'ın dilemiş olması gerekiyor. o dilemeden hiçbirşey olmaz. neyaparsak yapalım. ama dilersede ol der o şey olur. kendim içinde aynı şeyleri düşünüyorum. ümitliyim ama eğer olmazsada kendim içinde bunları düşünecem.ama moralde çok önemli biliyosun.lütfen moralini bozma. kendini daha az yıpratmaya çalış. ne yapalım olmazsada bu herşeyin sonu değil. belkide hayırlısı budur. bu şekilde düşün. ve kendini üzmemeye çalış. daha gün doğmadan neler doğar. bir bakarsın o beklediğin mücize Allah dileyince oluvermiş. imkansız değil. umarım Allah'tan hayırlı kapılarından birini senin için açar. ve tabi benimde.

zelakd ben o söylediğin rakamsal değerin ne anlama geldiğini bilmiyorum. yani test sonucunda hamilesin ya da değilsin demiyorlarmı. yada bu değerlerin en az kaç olması lazım. bir hastaya hamilesin ne zaman diyolar. mesela ben salı günü gidicem. banada rakamsal değerler mi vercekler.

bu arada arkadaşlr konya eurofertilde 12 . gün sonunda yapılan kan testinden para alıyolarmı yoksa ücretsiz mi?

20 den sonra hamilesin anlamına geliyor ama 2 gün sonraki rakam ilkinin yüzde 60 fazla olması gerekiyormuş

Zelakd moralini bozma desek de bunu boş olduğunu biliyorum sen yine de üzüleceksin. Canım ama hala herşey bitmiş değil. Ben 38 yaşımdayım. Bugüne kadar 7 kez aşılama yaptılar, bir kez de tüp bebek denendi, sonuç her seferinde olumsuzdu. 5 yıl herşeye ara verdikten sonra Eurofertildeki ilk denemede Rabbime şükürler olsun sonuç olumlu çıktı. Bunları anlatmamın sebebi, herşeyin bir vakti zamanı var, bizler elimizden geleni yapacaz gerisini Allah'a havale edecez. Allah Teala ne zaman dilerse o zaman verecektir. Kuranı Kerimde Enbiya süresi 89. ayette Zekeriya peygamberin duası var, o duayı bebek isteyen arkadaşlar dilinizden düşürmeyin. Allah peygamber dilinden yapılan duaları mutlaka kabul eder, bizler de onları örnek alarak dua edecez. Allah kulunun duasını geri çevirmez, ancak O'na sığınıp O'ndan isteyecez...Allah yardımcımız olsun...

hayır, sadece kan tahlili yapılıyor, 10 gün sonra ultrason için çağırıyorlar.

deryacım kan testi sonucunda hamile olup olmadığın hemen anlaşılmıyormu. bir takım rakamsal değerlerden bahsediliyor.ultrasonda bebeğin gelişimyle ilgilim bişeyler söylüyorlar yoksa hamilelik o zaman mı belli oluyor.

ama kanamam var dr düşük riski var dedi anıyacan işim mucizeye kaldı
inşallah senin sonuç iyi olur ALLAH yardımcın olsun

havuç suyu iç her gün bir bardak bak sonra bebek nasıl tutunucak rahim için çok faydalı havuç suyu dene bebelerin sımsıkı tutunucak allah yardımcın olsun yanındayız inş kucağına da alıcaksın bebelerini

Back
X