Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

İnşallah canım...

selamlar

bugün 5. haftaya girdik :))

deryacım bendede heterozigot var ben transferin ilk günü başladım claxin 04 iğneye.. ilk bir hafta eşim yaptı sonrada kendim yapmaya başladım.. vuracağım yeri sıkıca tutunca iğneyide yavaş yavaş verince ne acıma ne morarma olmuyor :))

ne cabuk geciyor gunler rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucagina almani nasip etsin allahim

meryem saol canımm

inanıyorum kısa bir süre sonra sende böyle paylaşıcaksın bizlerle...

öpüyorum seni

Fatoşcum, göbeğin gerilmeye başlayınca göbekten çok zor oluyor, ama koldan yapınca eskisi kadar acımıyor... Dün akşamki iğne hiç acımadı çok şükür, hep böyle olur inşallah... 4. aya gelince sen de koldan başlarsın sanırım... Napalım bebişlerimiz için dayanıcaz...Senin kaç taneydi, belli mi:)

deryacım çarşamba belli olucak canım

inşallah bir tane sağlıklı bir meleğim olur..

daha karnım gergin olmadığı için şimdilik sorun olmuyo canım... ama bazen batırıyorum çok canım yanıyo çekiyorum iğneyi.... dilek hanımın odasında o iğneyle ilgili bi kitapçık vardı ondan aldım okudum... bacaklara bile vurulabiliyormuş......

selam kızlar bugün doktora gittim yine benim değer yükselmiş fakat yine istenilen değer değil doktor cumaya tekrar çağırdı sanırım benim bebeklerin hepsi tek tek gidiyo çok karmaşık bir durumdayım

ARTRIT allahim yardimcin olsun insallah degerin yukselir doktorun istedigi gibi
seni cok iyi anliyorum ayni seyi bende yasadim dr hamilesin dediginde cok sevinmistik ilk denemede tuttu diye ama sonu gelmedi degerlerim hep yukseliyodu ama yeterince degil ben anladim ki sadece hamile olmakla bitmiyo
deger yeterince yukseliyomu? kese goruldu mu? kalp atisi duyuldumu? allahim hepimize sabir ve guc versin gercekten cok zor
allahim hepimizin yardimcisi olsun sonuna kadar insallah
allahim hepimize sadece hamile olmayi degil saglikli hamilelik nasip etsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin

amin inşallah ben kendimi kötüye alıştırdım zaten ama belirsizlik beni üzen sende aynı şeyleri yaşamışsın beni anlayabilen biri olması güzel sağolasın ilgilendiğin için değerlerin yükseldikten sonra ne oldu peki

artrit degerlerim 2 hafta boyunca yukselmeye devam etti ama yeterince degil
sonra 6 haftalikken ultrasyonda kese gorulmedi ve bebegin tupte oldugu gordu drlar
dis gebelik oldu yani ve dusuk yaptim
insallah benim yasadiklarima yasamazsin cok zor gercekten allah yardimcin olsun

benim değer 3 haftadır yükseliyor ama istenilen kadar değil doktora göre başta 3 embriyo da tutunmuştu sonra bıraktıkları için değerin böle olması normalmiş bide belli belirsiz kese oluşmaya başlamış sanki dedi cumaya bakalım istenilene ulaşmazsa konuşuruz dedi çok karmaşık duygular içindeyim benim başka hastalıklarımda olduğu için ben hiç normal yoldan deneyemedim kullandığım ilaçlarım vardı onları bıraktım bebek için o yüzden biraz da acele ediyorum ama hayırlısı allahtan artık napalım yaşayıp görücez

meryemcim düşük yaptığını bilmiyodum çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın canım..

artritcim inşallah meleğin sıkıca tutunur sana canım.. benimde başka rahatsızlıklarım var ama bende ilacı kestim.. şükür şuan aktif durumda değil.. bende bağırsak ülseri var.. o ilaçları en azından ilk 3 ay kullanmayı düşünmüyorum...

Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin canım... Benim artık acıya tahammülüm kalmadı heralde, inan her akşam iğne olayı ağlamakla bitiyor, çok canım yanıyor... Ama dayanacam, sonuçta bebeğime kavuşmak var. Allah daha beterinden esirgesin, buna da şükür...

selam kızlar bugün doktora gittim yine benim değer yükselmiş fakat yine istenilen değer değil doktor cumaya tekrar çağırdı sanırım benim bebeklerin hepsi tek tek gidiyo çok karmaşık bir durumdayım

Artrit çok zor bir deneme oldu senin için.. İnşallah herşey gönlünce olur, güzel haberler verirsin burdan bize...

deryacım iğnenin acısı bebeğimizin hasretinden daha acı değilya.. katlanıcaz canım...

öpüyorum..

yarın randevum var.. ilk buluşmamız olucak.. heycanlıyım..

Artrit değerlerin kaç çıkıyor? Benim ilk günden itibaren kahverengi leke geliyordu. Dilek Hanım tutunamayanlar düşüyor bu lekeler bu yüzden demişti. Sende de var mı?

Arkadaşlar domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız? Dilek Hanım da Tülin Hanım da 3 ayı doldurdun yaptırabilirsin demişlerdi. Hatta Dilek Hanım'a bu konuda endişeli olduğumu söyleyince ben söylüyorum yaptır diye kesin de konuşmuştu. Sağlık ocağında hemşire arkadaşım aradı, aşının doğumevinde yapıldığını, 20 haftadan sonraki gebelere aşının yapıldığını, 20 haftadan önceki gebelerden imza alınarak aşı yapıldığını söyledi. Zaten bu aşı konusunda tedirgindim, iyice arttı tedirginliğim. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…