canim bebise bisey olmasinda katlanacaksin artik allah yardimcin olsun canim guc versin rabbim
evet canim 25 aralikta geliyoruz allahin izniyle 26 aralikta da hastanede randevumuz var insallah ocak basindaki adetimlede baslicaz allahin izniyle
allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bende buraya hamileyim haberini yazarim
selamlar
bugün 5. haftaya girdik :))
deryacım bendede heterozigot var ben transferin ilk günü başladım claxin 04 iğneye.. ilk bir hafta eşim yaptı sonrada kendim yapmaya başladım.. vuracağım yeri sıkıca tutunca iğneyide yavaş yavaş verince ne acıma ne morarma olmuyor :))
selamlar
bugün 5. haftaya girdik :))
deryacım bendede heterozigot var ben transferin ilk günü başladım claxin 04 iğneye.. ilk bir hafta eşim yaptı sonrada kendim yapmaya başladım.. vuracağım yeri sıkıca tutunca iğneyide yavaş yavaş verince ne acıma ne morarma olmuyor :))
deyacım canım nasılsın öpüyorum siziiiiiiiiii :))))))))))))) hepinizi..............
meryem saol canımm
inanıyorum kısa bir süre sonra sende böyle paylaşıcaksın bizlerle...
öpüyorum seni
deryacım çarşamba belli olucak canım
inşallah bir tane sağlıklı bir meleğim olur..
daha karnım gergin olmadığı için şimdilik sorun olmuyo canım... ama bazen batırıyorum çok canım yanıyo çekiyorum iğneyi.... dilek hanımın odasında o iğneyle ilgili bi kitapçık vardı ondan aldım okudum... bacaklara bile vurulabiliyormuş......
selam kızlar bugün doktora gittim yine benim değer yükselmiş fakat yine istenilen değer değil doktor cumaya tekrar çağırdı sanırım benim bebeklerin hepsi tek tek gidiyo çok karmaşık bir durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?