Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlar HAAMMMİİLEYYYİMMMMM......
tamda tüp bebege baslamaya karar verdıgımız bu ay bebişim kendılığinden geldi.bu Rabbımın mucizesi.Darısı sızlere olsun hepinize.dualarımdasınız..

canım tebrik ederim Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşaallah..ne mutlu sana ki bu zor ve zahmetli süreci görmeden bebişin sana kendiliğinden geldi...

slam kızlar nasılsınız bayadır girmedim ev taşıdım çok şükür bitti alışmaya çalışıyom eve bu arada tedaviye başladımsalı günü
....... bugün çok üzüldüm iğneyi 150 ile başlamıştık bugün fazla gelişmemiş diye 225 e çıkardılar dozunu çokmu kötü anlayamadım ....
dilek hanımada soramadım kkızlar çok korkuyorum aksilik olcak diye pazartesi gel dediler çok yüksek oldu dozu bilgisi olan arkadaşlar yardııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım dün bende merkezdeydim bana 225 başladık sonra 300e çıktı sonra 375 oldu kötü olacak bişey yok ilk etapta dozu mecbur az başlarlar nekadar geliştklerini görmk için ve dozu ona göre ayarlarllar.bende salı gdeceğim

slam kızlar nasılsınız bayadır girmedim ev taşıdım çok şükür bitti alışmaya çalışıyom eve bu arada tedaviye başladımsalı günü
....... bugün çok üzüldüm iğneyi 150 ile başlamıştık bugün fazla gelişmemiş diye 225 e çıkardılar dozunu çokmu kötü anlayamadım ....
dilek hanımada soramadım kkızlar çok korkuyorum aksilik olcak diye pazartesi gel dediler çok yüksek oldu dozu bilgisi olan arkadaşlar yardııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yeni evin hayırlı olsun güle güle oturyeni ev yeni bebek derler :)inşallah tedavinde olumlu sonuçlanır
canım bana direk 225 ten başlatıyorlardı iğneyi ve sen birtek göbekten iğneyi kullanıyorsun galiba ben hem göbekten hem koldan hemde kalçadan oluyordum iğneleri ve kalçadan iğneleriminde dozu baya yüksek oluyordu iğnenin acısı yüzünden doğru düzgün yürüyemiyordum bile yatmayı oturmayı sen düşün ..

çok saolun kızlar rahatladım yaaa ben hemen umutsuzluğa kapılıyorum
sevimli
canım işallah yeni ev yeni bebek olur bütün acılarımı o evde bıraktım yeniden başlıcam herşeye bugün gittim gözlerim doldu eve girince ama işallah bu tedavide bebeklerimi alırım kucağıma unuturum herşeyi

çok saolun kızlar rahatladım yaaa ben hemen umutsuzluğa kapılıyorum
sevimli
canım işallah yeni ev yeni bebek olur bütün acılarımı o evde bıraktım yeniden başlıcam herşeye bugün gittim gözlerim doldu eve girince ama işallah bu tedavide bebeklerimi alırım kucağıma unuturum herşeyi

ferihacm senn dr dilek hanımdı dmi hiç umutsuz olma cnm hep olumlu düşün hayırlısını dile hep unutma beynine ne sinyal verrsen o da yumurtalıklarına iletir:)iyi düşünki iyi olsun:)
benmde yarın 7 de opu yapılacak ama hiç korkmuyorum doktoruma gözüm kapalı güveniyorum sadece heyecan var bebeklerimin geleceği anın sevinci var rabbm hepimize hayırlısıyla gebe kalmayı ve sağlıklı bi bebek yada bebekler dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn

ferihacm senn dr dilek hanımdı dmi hiç umutsuz olma cnm hep olumlu düşün hayırlısını dile hep unutma beynine ne sinyal verrsen o da yumurtalıklarına iletir:)iyi düşünki iyi olsun:)
benmde yarın 7 de opu yapılacak ama hiç korkmuyorum doktoruma gözüm kapalı güveniyorum sadece heyecan var bebeklerimin geleceği anın sevinci var rabbm hepimize hayırlısıyla gebe kalmayı ve sağlıklı bi bebek yada bebekler dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinnnnnnnn

canım nasıl gıdıyor tedavın.umarım bir sürü sağlıklı embrıyoların olur ve transfer sonrası da sana sımsıkı tutunur.Dua edıyorum burada ki herkese.İnsallah bızde saglıkla keseyı gorur ve kalp atışını duyarız 2 hafta sonrası ıcın randevu aldık.kalp atışı 6+5 haftalıkken duyulurmu acaba karından ultrasonla?

evet canım dilek hanım hep karamsar oluyorum elimde değil napayım hyırlısı artık napalım verecek olanda alacak olanda allah içmde bi heyacan bi hüzün var anlatamıyoruum kendimde çözemedim .......
dün merkezdeydim yumurtalar gelişmiş 225 de kal dediler yanında koldan iğneye başladım cumartesi günü çatlatırız dedi dilek hanım bir anda ne dicemi şaşırdım perşembe günü gel dedi ama dilek hanım yolmuş gitmeyi hiç istemiyorum
canım opu sabah 7 demi yaptılar senin doktorun kim işallah herkez için hayırlı olur ,,,,,,

evet canım dilek hanım hep karamsar oluyorum elimde değil napayım hyırlısı artık napalım verecek olanda alacak olanda allah içmde bi heyacan bi hüzün var anlatamıyoruum kendimde çözemedim .......
dün merkezdeydim yumurtalar gelişmiş 225 de kal dediler yanında koldan iğneye başladım cumartesi günü çatlatırız dedi dilek hanım bir anda ne dicemi şaşırdım perşembe günü gel dedi ama dilek hanım yolmuş gitmeyi hiç istemiyorum
canım opu sabah 7 demi yaptılar senin doktorun kim işallah herkez için hayırlı olur ,,,,,,

bak ne güzel senn yumurtalar çabuk gelişmş benm dozunu sürekli artırmıştık heyecan yapma çok o içindeki hüzün değil aslında bi sevinç bi umut. benm doktorum fuat bey çok şeker bi insan aklında hiç soru işareti bırakmıyo psokolog gbi adeta.dilek hanm yokkken fuat beyede görneblrsn. ben bnm dr yokken dilek hanıma gttm geçen haftaydı ama hiç ilgilenmedi moralimi alt üst etti demekki başka drun hastalarına öyle davranıyo
neredyse pişman olmuştum tüpnbebeğe başladığıma ama drum geldi şükür ve umudumu yeniden yeşertti allah razı olsun.benm opu yarın sabah 7de yapılacak henüz yapılmadı cnm

canım nasıl gıdıyor tedavın.umarım bir sürü sağlıklı embrıyoların olur ve transfer sonrası da sana sımsıkı tutunur.Dua edıyorum burada ki herkese.İnsallah bızde saglıkla keseyı gorur ve kalp atışını duyarız 2 hafta sonrası ıcın randevu aldık.kalp atışı 6+5 haftalıkken duyulurmu acaba karından ultrasonla?

cnm şu an iyi allaha şükür 5 tane folikül var yarın sabah 7de toplanacak işte.inşllh boş çıkmaz içleri ve hayırlısıyla döllenir inşllh cnm sizde bebişinzn minik kesesini görürsünz pıt pıt atan kalbnin sesini duyarsınız:)daha çok çok minik ama blmyrum cnm duyulurmu

cnm şu an iyi allaha şükür 5 tane folikül var yarın sabah 7de toplanacak işte.inşllh boş çıkmaz içleri ve hayırlısıyla döllenir inşllh cnm sizde bebişinzn minik kesesini görürsünz pıt pıt atan kalbnin sesini duyarsınız:)daha çok çok minik ama blmyrum cnm duyulurmu

amın canım sagolasın.Sana da yarın için Allah kolaylık versın.ınsallah ıyı haberlerını beklıyoruz yarınıyı dusun ıyı seyler olsun emi..

bak ne güzel senn yumurtalar çabuk gelişmş benm dozunu sürekli artırmıştık heyecan yapma çok o içindeki hüzün değil aslında bi sevinç bi umut. benm doktorum fuat bey çok şeker bi insan aklında hiç soru işareti bırakmıyo psokolog gbi adeta.dilek hanm yokkken fuat beyede görneblrsn. ben bnm dr yokken dilek hanıma gttm geçen haftaydı ama hiç ilgilenmedi moralimi alt üst etti demekki başka drun hastalarına öyle davranıyo
neredyse pişman olmuştum tüpnbebeğe başladığıma ama drum geldi şükür ve umudumu yeniden yeşertti allah razı olsun.benm opu yarın sabah 7de yapılacak henüz yapılmadı cnm[/QUOT

canım senin için çok heycanlandım i,şallah yarın herşey çok güzel olur embriyoların sağlıklı olur, o sağlıklı embriyolarda, sana melek olur işallah
benim içimdeki sevinçmi umutmu gerçekten bilemiyorum tek bildiğim korku
dilek hanım fazla konuşmuyor gerçekten ama tecrübesi çok gibi geliyor bana gerçi merkezdeki doktorların hepsi tecrübeli
canım işallh yarın senin için herşey güzel olur dualarım seninle.........

slam kızlar bugün koldan iğneye başladım bu iğneyi çok zor vurdum şişti kolum parmaklarım uyuştu resmen
böylemi oluyormuş yaa nasıl biter bu iğne böbekten iğneyi çok kolay yapıyordum iğneyi yapan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum

kızlar en sonunda 70 gün aradan sonra nihayet adetim başladı
yarına randevu aldık ama dilek hanım yokmuş fuat ali bey bakacakmış
bende dilek hanıma alıştım :18:nasıl olacak gerçi cumaya gelecekmiş ama 3. günü de tedaviye başlamak lazım
hayırlısı artık ........
ferihacım acaba iğneyi ters biryeremi yaptın acaba ...ben hiç öyle birşey yaşamadım
pınar hanımı arayıp bir sor istersen şişmesi normalmiymiş..

slam kızlar bugün koldan iğneye başladım bu iğneyi çok zor vurdum şişti kolum parmaklarım uyuştu resmen
böylemi oluyormuş yaa nasıl biter bu iğne böbekten iğneyi çok kolay yapıyordum iğneyi yapan arkadaşlar cevabınızı bekliyorum

canım pınar hanımı arayıp bir sor istersen
birde koldan iğne iki üç günde bitiyor ..çatlatma iğnesini ne zaman yapacaksın?

Selbirum;
6. haftadan sonra kalp atışları duyulur canım hayırlısı ile sende muayeneye gidince duyarsın pıt pıtları

bugün merkeze gittik muayenemizi olduk kanımı aldılar ve kan sonucuna göre tedaviye başlayıp başalamama belli olacak
ama daha aramdılar eğer tedaviye başlanacaks ailk iğnelerimi yarın akşam başlıycaz göbüşten
bu arada kocamaaaaann bir kistim vardı ...erimesini beklemek yerine kist aspirasyonu yapıldı ..
bu arada dilek hanım yoktu ve fuat beye göründük ve eşimle fuat beye devam etme kararı aldık
hakkımızda hayırlısı artık.....

kızlaaaaaaaaaarrrr...
tedaviye başlıyoruzzzzz aaayyyyy heyecan bastıııı :18::18::18::18::18::18:
225 göbekten 3 toz 1 su kalçadannnn
inşallah bu sefer olacakkkkkk

sevmlicm tedavin hayırlı olsun inşllh herşeyy yolunda gider çok doğru bi karar vermişsin fuat beye gitmekle şeker gbi bi adam tedavide olduğunu bile hissettrmiyo allah razı olsun hepsinden...... ferihacm sanırım iğneyi yanlış yere yaptın hç öyle bişe olmaması lazım canım aslındaçbiraz yakıyo kaşındırıyo ama şişme olmaması lazım bak kolunu 3e ayır ortadaki kaba yere vur bide yaptıktan sonra DAĞILMASI İÇİN BİRAZ OVALAR GBİ YAP yoksa tümsek gbi kalaabiliyo heyecan yapma iğneyi yaparken cnm.zaten uçları ince acıtmıyo pek.

selbirumcum çok tşk cnm zaten korkum yoktu ve çok güzel geçti sabah 8de toplandı 2 yumurta toplanmış doktoruma sordum azmı diye önemli olan kaliteli olması dedi yarın arayacaklar bilgi vercekler yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşllh boş çıkmazlar ve 2side döllenir dualarınızda unutmayın......

Back
X