slm kızlar bende tadavi aşamasındayım ilaçlara başladım... ilaçlar yaş gurubuna göre degişiyor...
slam kızlar ben tedaviye başladım tekraren inşallah bu sefer tutar
ilkinki kısa protokoldu bu uzun protokol
bu uzuzn protokolle kısa protokol arasındaki fark ne uzun protokolle yapılan tedavide yumurtalıkar dahamı sağlıklıoluyor anlmadım cevaplarsanız sevinirim
ayşegül sezo siz nezaman aşlıcasınız
arkadaşlar bu aralar GAZİ EUROFERTİL TÜP BEBEK MERKEZİ DOÇ. RUŞEN ATMACA'ya gidecek olan var mı?ben oraya gitmeyi düşünüyorum...linklere sebehten beri bakıyorum..yalnız sizin gittiğiniz merkez antepte mi istanbulda mı anlayamadım...yardımcı olursanız çok sevinirim....
Merhaba, ben tüp bebek tedavim için bir merkez arıyorum da, istanbul eurofertil nasıldır? giden var mı ve hangi doktora gitmek gerekir bileniniz var mı acaba? bir de fiyatları ne civarda onu merak ediyordum. çok teşekkür ederim.
tedavin hayırlı olsun cnm inşllh hayrlısıyla anne oluruz bzde. benm daha 1 ay folic asit kullanmam lazım cnm 1 ay sonra inşllhh. doktor değiştrdnmi
teşekkür ederim, randevu aldım bakalım en kısa sürede gidip deneyeceğim :) umarım herşey yolunda gider :)
hakan beyden aldm randevuyu ama birz yoğn olduğndan hemn almadım :) umarm herşey çok iyi gider :)
tedavin hayırlı olsun cnm inşllh hayrlısıyla anne oluruz bzde. benm daha 1 ay folic asit kullanmam lazım cnm 1 ay sonra inşllhh. doktor değiştrdnmi
hakan bey kim hangi merkezde????? burası konya eurofertil sayfası:???????????
istanbul eurofertil için bilgi almak istdm. başka sayfa bulamadğmdan buraya sordm ama yanlş mı yaptm? özür dilerm öylyse
slm kızlar bende yuro fertilde bu ay yaptırdım ..ücreti ilaçlara göre degişiyor....şü an 3ncü günümdeyim sonuç bekliyorum herkezin allah yardımcısı olsunnn...sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirimmm
hayırlı olsun cnm dr un kimdi.inşllhh müjdeli haberlerini duyarız forum çok sessiz tedavide olan kmse yok galiba
hayırlı olsun cnm dr un kimdi.inşllhh müjdeli haberlerini duyarız forum çok sessiz tedavide olan kmse yok galiba
işllh hayırlı haber alırızz canmmm...doktorum.. hakan bey di alllah kolaylık versin hepinize arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?