Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

slam kızlar ben tedaviye başladım tekraren inşallah bu sefer tutar
ilkinki kısa protokoldu bu uzun protokol
bu uzuzn protokolle kısa protokol arasındaki fark ne uzun protokolle yapılan tedavide yumurtalıkar dahamı sağlıklıoluyor anlmadım cevaplarsanız sevinirim
ayşegül sezo siz nezaman aşlıcasınız

slm kızlar bende tadavi aşamasındayım ilaçlara başladım... ilaçlar yaş gurubuna göre degişiyor...

merhaba canım bende tedaviye aşladım daha 3gün oldu doltorun kim hangi iğneyi vurulıyorsun allahım inşallah dualarımızı kabu eder allah hepimizin yardımcısı olsun

tedavin hayırlı olsun cnm inşllh hayrlısıyla anne oluruz bzde. benm daha 1 ay folic asit kullanmam lazım cnm 1 ay sonra inşllhh. doktor değiştrdnmi

Ben ilk denememi orda yaptim bu ay.rusen beydi dr um da. Bilgi almak istersen yardimci olabilirim.

Merhaba, ben tüp bebek tedavim için bir merkez arıyorum da, istanbul eurofertil nasıldır? giden var mı ve hangi doktora gitmek gerekir bileniniz var mı acaba? bir de fiyatları ne civarda onu merak ediyordum. çok teşekkür ederim.

canım benim burada tanıştığım iki arkadaşım eurofertilde tüp yaptırdı. ikisi de şu an hamile. ben de ikinci deneme için düşünüyorum. fiyatı pek çok merkeze göre uygun. sgk anlaşması var. laboratuar koşulları iyi. raporsuz fiyat 3000 lira civarı + ilaçlar tabii. sonucu pozitif olan arkadaşlarımdan biri alev hn diğeri sadık beye gitmişti. zaten hangi doktorda tedavi olursan ol tedavi sürecine üç doktor birlikte toplantı yaparak karar veriyor. eurofertil iyi bir merkez. bence gönül rahatlığıyla gidebilirsin:)

tedavin hayırlı olsun cnm inşllh hayrlısıyla anne oluruz bzde. benm daha 1 ay folic asit kullanmam lazım cnm 1 ay sonra inşllhh. doktor değiştrdnmi

yok canım değiştirmedim dilek hanımla devm ediyorum hayırlı our inşallah kucağımza almayıda nasip eder rabbim bend ekullanıyorum folic asiti tutunmaya yardımcımı olurmuş
2 tz bir bardak suyla se nasıl içiyorsun

istanbul eurofertil için bilgi almak istdm. başka sayfa bulamadğmdan buraya sordm ama yanlş mı yaptm? özür dilerm öylyse

canım vallahi ben üzdüysem ben özürdilerim... vallahi hakkını helal et yanlış anladın beni ..hani ben bilmiyorsanız burası konya sayfası demiştim lütfen kal burda her konuda bilgi veren birileri mutlaka çıkar:)

slm kızlar bende yuro fertilde bu ay yaptırdım ..ücreti ilaçlara göre degişiyor....şü an 3ncü günümdeyim sonuç bekliyorum herkezin allah yardımcısı olsunnn...sormak istediğiniz birşey varsa cevaplayabilirimmm

hayırlı olsun cnm dr un kimdi.inşllhh müjdeli haberlerini duyarız forum çok sessiz tedavide olan kmse yok galiba

hayırlı olsun cnm dr un kimdi.inşllhh müjdeli haberlerini duyarız forum çok sessiz tedavide olan kmse yok galiba

ben eurofertilde yumurta takibi yaptırcaktım ama şimdi tıpta aşılama yaptırdım inşallah hayırlı sonuçlar alırım

merhaba hanımlar
bizde bu ayki adetimle eurofertilde aşılamaya başlayacağız
ilk tedavimiz olacak
eşimde sorun var
sayı 55 milyon
ilri hız %5 toplam hız %20
morfoloji %1
bu değerler yükselmiş hali
2 sene önce sayı 4 milyon ileri hız 0 toplam hız %5 morfoloji %1 di
eşim bi dünya takviye kullandı bu sonuca nca ulaştık
bu değerler ile eşimin doktoru aşılama deneyelim dna hasarı yüksek değil tutabilir dedi
bizde bir umut yaptıracağız
adetin 2. günü gitsek hemen tedaviye başlarlarmı
ben rahim filmi çektirmiştim daha önceden
ogün bize kan tahlili eşime sperm tahlili yaptıtırlar banada ultrason ile bakarlar
başkada bişey olmaz herhalde
bide aşılama fiyatlarını bilen varmı acaba
ilaçların fiyatı
merkeze ne kadar ödeyeceğiz
yaşım 29 eşiminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…