Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

herkese selam kizlar nasilsiniz
FATOSCUM amin canim insallah bi daha yasamam
yarin insallah bebisinle bulusacaksin insallah hersey yolunda gider
deryacim allah sana sabir ve guc versin gunler cabucak gecsinde bebisine kavus ignelerinde biitsin

Artrit değerlerin kaç çıkıyor? Benim ilk günden itibaren kahverengi leke geliyordu. Dilek Hanım tutunamayanlar düşüyor bu lekeler bu yüzden demişti. Sende de var mı?

benim lekelenmeler düne kadar verdı kullandığım jel kalıntıları kahverengimsi geri geliyodu ama bugün hiç olmadı doktorda senin gibi dedi tutunamayanlardan dolayı diye ama bilemiyorum cuma gidicem tekrar bakalım hayırlısı hergün 3 tane iğne yaptırıyorum çok fazla yormuyorum da kendimi ama işte kısmet hayırlısı bakalım

benim lekelenmeler düne kadar verdı kullandığım jel kalıntıları kahverengimsi geri geliyodu ama bugün hiç olmadı doktorda senin gibi dedi tutunamayanlardan dolayı diye ama bilemiyorum cuma gidicem tekrar bakalım hayırlısı hergün 3 tane iğne yaptırıyorum çok fazla yormuyorum da kendimi ama işte kısmet hayırlısı bakalım

Allah yardımcın olsun canım.. Ben o dönemlerde hiç kalkmadım, hep yattım, ayağımın altında yastıklar...Çok zor canım... İnşallah herşey çok güzel olacak...Güzel haberler vereceksin bize...

Arkadaşlar domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız? Dilek Hanım da Tülin Hanım da 3 ayı doldurdun yaptırabilirsin demişlerdi. Hatta Dilek Hanım'a bu konuda endişeli olduğumu söyleyince ben söylüyorum yaptır diye kesin de konuşmuştu. Sağlık ocağında hemşire arkadaşım aradı, aşının doğumevinde yapıldığını, 20 haftadan sonraki gebelere aşının yapıldığını, 20 haftadan önceki gebelerden imza alınarak aşı yapıldığını söyledi. Zaten bu aşı konusunda tedirgindim, iyice arttı tedirginliğim. Sizler ne düşünüyorsunuz?

deryacıgım ben bugün yaptırdım canım imza falanda almadılar kaç haftalık dediler 18 dedim hiç bişey imzalamadım benim doktorlarımda yaptır dedi bende yaptırdım

deryacıgım ben bugün yaptırdım canım imza falanda almadılar kaç haftalık dediler 18 dedim hiç bişey imzalamadım benim doktorlarımda yaptır dedi bende yaptırdım

Sağolasın Rose... Ben de 16+2 deyim. Eşim yaptırdı, ben de yaptırayım artık... Hakkımızda hayırlısı... Hamileyken yaptırılan grip aşısının bebek doğduktan sonraki ilk aylarında grip olmasını engellediğini okudum geçenlerde... İyi olur inşallah.

merhaba arkadaşlar.39 yaşındayım ve inşallah,ocak ayında bende eurofertilde tüpbebek yaptırarak ,çocuk şansı arayacağım.siteyi çok beğendim,aynı durumda olan insanların,birbirlerine destek olması,paylaşımlarda bulunması çok hoşuma gitti.umarım Allah ım çocuk isteyen herkese,hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder...

[merhaba arkadaşlar.39 yaşındayım ve inşallah,ocak ayında bende eurofertilde tüpbebek yaptırarak ,çocuk şansı arayacağım.siteyi çok beğendim,aynı durumda olan insanların,birbirlerine destek olması,paylaşımlarda bulunması çok hoşuma gitti.umarım Allah ım çocuk isteyen herkese,hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder...

merhaba arkadaşlar.39 yaşındayım ve inşallah,ocak ayında bende eurofertilde tüpbebek yaptırarak ,çocuk şansı arayacağım.siteyi çok beğendim,aynı durumda olan insanların,birbirlerine destek olması,paylaşımlarda bulunması çok hoşuma gitti.umarım Allah ım çocuk isteyen herkese,hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder...

hos geldin aramiza abla diyecem cunku ben 25 yasindayim
bende ocakta baslicam insallah eurofertilde tedaviye insallah allahim yuzumuzu guldurur
evet site cok guzel herkes birbirine destek oluyo en onemliside birbirimizi anliyoruz ve dertlerimizi paylasiyoruz
allah hepimizin yardimcisi olsun

Hoşgeldin aramıza annax... Ben de 38 yaşımda denedim, Rabbime şükürler olsun bana da verdi bir tane melek.. Darısı senin ve meryemin başına... Güzel haberler vereceksiniz Allah'ın izniyle burdan bizlere....

bende aranıza yeni katılıyorum burası çok güzel bi site hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende tüp bebek yaptırdım şu an 3,gün böyle beklemek çok zor arkadaşlar allah herkesin yardımcısı olsun

bende aranıza yeni katılıyorum burası çok güzel bi site hep takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende tüp bebek yaptırdım şu an 3,gün böyle beklemek çok zor arkadaşlar allah herkesin yardımcısı olsun

hayırlı olsun serap, inşallah meleğinin haberlerini de duyarız... Ben ilk dört gün sürekli yattım. Sonrasında genelde yattım ama kendimi de fazla sıkmadım. Bence şurda dayanacağın 8 gün kalmış, kitap oku, yattığın yerde örgü falan ör, bişeylerle uğraşmaya çalış, yoksa gerçekten çok zor geçer bu süre...

saol derya gerçekten daha ilk günlerden bile sıkılmaya başladım ama inşallah bütün bunlara değer daha ilk denemem benim sen de hamilesin galiba böyle haberleri almak inan insanın içini rahatlatıyo ve çok seviniyorum hayırlarla kucagına alırsın allahın izniyle

saol derya gerçekten daha ilk günlerden bile sıkılmaya başladım ama inşallah bütün bunlara değer daha ilk denemem benim sen de hamilesin galiba böyle haberleri almak inan insanın içini rahatlatıyo ve çok seviniyorum hayırlarla kucagına alırsın allahın izniyle

Canım sabret, sonu güzel olacak inşallah. Bak ben sonucu öğrendikten sonra da 3 ay bitene kadar yattım, düşük tehlikesi vardı. Böyle de çok zor oluyor, Allah'tan hayırlısı,

11 yumurta toplandı 5 normaldi 2 si döllendi ama sadece biri bölündü dr normalin altında demişti yumurtlama ama şükür bir tane bari oldu aksi çok kötü olacaktı senin varmı tek olupta tutan bidigin sence şansım zormu

sevindim canım. bana bir emriyo transferi yaptılar ben tek olunca tedirginim sana kaç embriyo trasferi yapmışlardı

Serapcım, böyle şeylere kafayı takma, bu dönemde moralinin yüksek olması lazım, bunu biliyorsun. Sonuçta evladı nasip edecek olan sadece Allah. Bizim bu yaptırdığımız tedaviler, tüp bebekler hepsi birer sebep. Biz sebebine sarılacaz, Rabbim vakti gelmişse nasip edecek bebeğimizi bize. Ben 13 yıldır uğraşıyordum, inşallah vakti gelmiş, şu anda hamileliği yaşıyorum. Hepsi nasip. Dua her kapıyı açar, hayırlısını isteyelim biz. İnşallah ben de hamileyimmmm diye yazacaksın burdan...

Back
X