Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Serapcım, böyle şeylere kafayı takma, bu dönemde moralinin yüksek olması lazım, bunu biliyorsun. Sonuçta evladı nasip edecek olan sadece Allah. Bizim bu yaptırdığımız tedaviler, tüp bebekler hepsi birer sebep. Biz sebebine sarılacaz, Rabbim vakti gelmişse nasip edecek bebeğimizi bize. Ben 13 yıldır uğraşıyordum, inşallah vakti gelmiş, şu anda hamileliği yaşıyorum. Hepsi nasip. Dua her kapıyı açar, hayırlısını isteyelim biz. İnşallah ben de hamileyimmmm diye yazacaks

çok haklısın bende sıkıntıdan ne düşüneceğimi şaşırdım ben daha 1,5 yıllık evliyim yaşım da 26 ama neden böyle oldu anlamadım ama hayırlısı elden gelen birşey yok ki dua etmekten başka inşallah dediğin gibi olur

çok haklısın bende sıkıntıdan ne düşüneceğimi şaşırdım ben daha 1,5 yıllık evliyim yaşım da 26 ama neden böyle oldu anlamadım ama hayırlısı elden gelen birşey yok ki dua etmekten başka inşallah dediğin gibi olur[/QUOTE]

İnşallah canım...

kızlar merhaba

benim bebeklerim ikizmiş

dün keselerini gördük

10 gün sonra tekrar çağırdı dilek hanım... biraz şaşkınız :)) nedense tek bebeğe alıştırmıştık kendimizi kan değerim fazla yüksek çıkmamıştı.....

şükür...:nazar:

çok sevindim canım gözün aydın allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza

kızlar merhaba

benim bebeklerim ikizmiş

dün keselerini gördük

10 gün sonra tekrar çağırdı dilek hanım... biraz şaşkınız :)) nedense tek bebeğe alıştırmıştık kendimizi kan değerim fazla yüksek çıkmamıştı.....

allaha sukur canim
bak bir beklerken isterken rabbim iki tane nasip etti
insallah 10 gun sonrada kalp atislarini duyarsin allahim tamamina erdirsin insallah

iyiyim çok şükür ama benim durum tam bir muamma yarın gidicem bakalım doktora yarın artık belli olur heralde

Hoşgeldin aramıza annax... Ben de 38 yaşımda denedim, Rabbime şükürler olsun bana da verdi bir tane melek.. Darısı senin ve meryemin başına... Güzel haberler vereceksiniz Allah'ın izniyle burdan bizlere....

insallah canim allahim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

kızlar merhaba

benim bebeklerim ikizmiş

dün keselerini gördük

Gözün aydın Fatoşcum:)))) Çok sevindim senin adına..hayırlısı olsun canım ya.. İkisi bir arada büyür işte ne güzel...

Gözün aydın Fatoşcum:)))) Çok sevindim senin adına..hayırlısı olsun canım ya.. İkisi bir arada büyür işte ne güzel...

saol deryacım

kan değerim bizi yanılttı. dilek hanım tek demişti kan değerimi duyunca..

biraz gözüm korkmuyor değil ama rabbim böyle uygun gördüyse başım gözüm üstüne:emir_bebek:

tebrik ederim Fatoş Hanım sağlıkla sıhhatle bebklerini kucağına nasip almayı nasip etsin rabbim ...

müsait olduğun bi zamanda fiyatları ve doktorların ilgileri hakkında bilgi veririsen sevinirim :kedi:

tebrik ederim Fatoş Hanım sağlıkla sıhhatle bebklerini kucağına nasip almayı nasip etsin rabbim ...

müsait olduğun bi zamanda fiyatları ve doktorların ilgileri hakkında bilgi veririsen sevinirim :kedi:

amin canımmmmmmm:1hug:

kızlar merhaba

benim bebeklerim ikizmiş

dün keselerini gördük

çok sevindim canım Allahım tamamına erdirsin inşallah

rosecim bu tedavinin başından bu yana hep sen aklımdaydın ve benimde ikizlerim olucak :))
senin hamişliğin rahat geçiyor mu?
bide endişelerin oldumu ilk başlarda nasıl bakarım diye..

serapcım amin canım... inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda hamiş kalır.

merhaba.benim tüp bebek tedavim,ocak ayında başlıyacak.benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı?bu arada fatoş hanım,çok tebrikler..inşallah hayırlısıyla,sağlıklı bebişlerinize kavuşursunuz.darısı olmayanların başına:))

Back
X