Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

fatoşcum inşalah Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin tek ikiz farketmez. Hayırlısı olsun inşallah ultrosondada görünür. Bekleyiş ve merak hiç bitmcek kucağımıza alana kadar galiba:emir_bebek:

kızlar istanbul eurofertilde tedavi gören varsa fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi?
herkese hayırlı tedaviler

desacım bence ikizler geliyor :emir_bebek: :emir_bebek:

benim 2. testimle çok yakın 452ydi

tebrik ederim bende 26 yaşındayım 7 senelik evliyim sperm azlıgından dolayı direk tüp bebek yapılacak aşılam felan denemedim.inşallah bende bir kerede ikiz istiyorum sizin fiyat ne kadar tuttu.

izmir irenbede bu ay hamiş kalanlar var mı?benim dr.dilek hanım varmı dilek hanıma tüp bebek yaptıranlar....

desacım bence ikizler geliyor :emir_bebek: :emir_bebek:

benim 2. testimle çok yakın 452ydi

fatoşcum senin kalbin temiz olabilir canım. ama hayırlısı canım sağlıklı olsunda farketmez benim için.

bugün sağ bacağım çok ağrıyor 2 gündür ağrıyordu ama bugün daha çok. bide çok halsiz gibiyim canım hiç bişey yapmak istemiyor. bide benim iştahım açıldı gibi. gözümün önüne kebaplar filan geliyor :)) bunlar psikolojikmi yoksa hormonların etkisimi anlamadım.

fatoşcum 2. testten kaç gün sonra ultrasonda bakılıyor bide senidemi altten muayene ettiler.

desacım inanmıycaksın ama transfer edildiği günden 6. haftaya kadar her akşam 10da bacak ağrısı başlıyordu 12 de geçiyordu :)) huzursuz bacak sendromu :)

bu hafta iştahın çok açık olucak :) açlıktan titreme gelcek o derecede.. ben öğleni zor ediyordum.. tabakları silip süpürüyordum :)))

ye valla kebap ye balık ye herbişeyden yee. çok çok ye emi :))

2. testten 10 gün sonra çağırdı usg muayenesi için. evet alttan muayene ediyor canım..

crinone kullanıyor musun?

fatoşcum inşalah Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin tek ikiz farketmez. Hayırlısı olsun inşallah ultrosondada görünür. Bekleyiş ve merak hiç bitmcek kucağımıza alana kadar galiba:emir_bebek:

desacım merhaba dr d,lek demişsin izmirdemi acaba benim dr dilek aslan irenbe tüp bebek de ondan sordum.bu arada hayırlısı cnmkaydirigubbakcemile5

tebrik ederim bende 26 yaşındayım 7 senelik evliyim sperm azlıgından dolayı direk tüp bebek yapılacak aşılam felan denemedim.inşallah bende bir kerede ikiz istiyorum sizin fiyat ne kadar tuttu.

inşallah ilk denemede olur canım.. ben euro fertilde yaptırdım..3250+ilaçlar

evet fatoşcum kullanıyorum bide folik asit.

buarada senin 3 ayın doldumu? senin nasıl gidiyor bulantıların

evet fatoşcum kullanıyorum bide folik asit.

buarada senin 3 ayın doldumu? senin nasıl gidiyor bulantıların

11+2 deyiz canım az kaldı dolmasına.. bulantı malesef devam ediyor boshayallersmile

cetvel yapmak istedim ama yapamıyorum.:1no2:

normal canım.. bizimki dondurma işlemiyle birlikte 5,5 tuttu......

meleklerimize kavuşalımda değer...

inşallah bende umutluyum benimde toplam ilaçlarla 5 mil.tutuyor.normalmi acaba biraz zor biriktide ya tutmazsa diye üzülüyorum açıkcası..

şimdiden tutmazsa diye endişe etme biliyorsun moral çok önemli... allahın izniyle olucak de..kaydirigubbakcemile5

Back
X