Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

çok geçmiş olsun canım. sonunda bebişlerine kavuşacağını düşün canım. inşallah yakında geçer. zencefili denedinmi bulantıya iyi geliyormuş diye duydum.

bende cumartesi günü merkeze gittim kese için erkenmiş daha göremedik. İnşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:

Arkadaşlar bitkisel ürünleri doktora sormadan araştırmadan kullanmayın. Zencefilin adet söktürücü özelliği varmış, hamilelere kesnlikle tavsiye edlmiyor, aynı şekilde maydonozun da düşüğe yol açtığını okumuştum...
Merak etme canım kese için, çok yakında görürsün inşallah... Belki de ikizdir :)

ben 2 gün hastanede yattım

3 kg verdim.

dr serum taktı.. ne yesem çıkıyor.. hiç iyi değilim.. 12. haftayada geldim ama geçmiycek galiba

:(

Geçmiş olsun canım... Tiksinti ve bulantı kadar berbat bişey yok derdim ben de... Herkesin bünyesine göre değişiyor bunlar.. İnşallah biran önce geçer.. Bu arada bu halinle çalışıyormusun, rapor falan alsan evde dinlensen daha rahat edersin belki... Sabah erken kalkmak da bulantıyı artırabilir...Sonuçta üç canlısın sen.:))

Arkadaşlar bitkisel ürünleri doktora sormadan araştırmadan kullanmayın. Zencefilin adet söktürücü özelliği varmış, hamilelere kesnlikle tavsiye edlmiyor, aynı şekilde maydonozun da düşüğe yol açtığını okumuştum...
Merak etme canım kese için, çok yakında görürsün inşallah... Belki de ikizdir :)

deryacım bitkilerle ilgili detaylı bilgim yok ama solunum yollarında bir rahatsızlığım olduğu için sürekli zencefilli ballı limonlu ılık su içiyorum. Akşamlarıda salataya maydanoz ekliyorum.:sinifsinif:

İnşallah canım iyi haberleri veririm canım. :CüvCüv:

Geçmiş olsun canım... Tiksinti ve bulantı kadar berbat bişey yok derdim ben de... Herkesin bünyesine göre değişiyor bunlar.. İnşallah biran önce geçer.. Bu arada bu halinle çalışıyormusun, rapor falan alsan evde dinlensen daha rahat edersin belki... Sabah erken kalkmak da bulantıyı artırabilir...Sonuçta üç canlısın sen.:))

evt canım bu halimle çalışıyorum..

haftaya önlem amaçlı serklaj yapılacak 10 gün kadar raporlu olucam. inş. döndüğümde bu bulantılar beni terk etmiş olur..

dr um rapor vermiyor kolay kolay...:sinifsinif:

desacım en azından 12 haftan dolana kadar bitkilerden uzak dur canım..

ben hiç kullanmadım bugüne kadar..

haftaya önlem amaçlı serklaj yapılacak 10 gün kadar raporlu olucam. inş. döndüğümde bu bulantılar beni terk etmiş olur..

fatoşcum merkez veremediği için raporu bende hastaneye gittim ama doktor daha çok erken dedi ve rapor vermedi. sağlık ocağına gittim sonra orası verdi.

serklaj nedemek canım neye önlem olarak yapılıyor.

rahim ağzım 3 cm nin altındaymış desacım. dilek hanım demişti. sana serklaj yapılması gerekir 12. haftadan sonra diye. bende şimdiki dr uma söyledim evt doğru yapmamız lazım dedi..

bebeklerin erkenden doğmasını önlemek için rahime dikiş atılıyor. anestezi ile yapılıyormuş..

bitmiyoki çilemiz.. korkuyorum.....

kaç gün rapor aldın? bugün senin kesen görünür bence.. gidecekmisin eurofertile?

rahim ağzım 3 cm nin altındaymış desacım. dilek hanım demişti. sana serklaj yapılması gerekir 12. haftadan sonra diye. bende şimdiki dr uma söyledim evt doğru yapmamız lazım dedi..

bebeklerin erkenden doğmasını önlemek için rahime dikiş atılıyor. anestezi ile yapılıyormuş..

bitmiyoki çilemiz.. korkuyorum.....

kaç gün rapor aldın? bugün senin kesen görünür bence.. gidecekmisin eurofertile?

canım benim boşuna cennet anaların ayağının altında dememişler.

Allah kolay getirsin işlerini inşallah hiç bişey hissetmeden biter gider inşallah. Bu son sıkıntın olur inşallah.

bişey sorucam canım doktoruna sen söyledikten sonra mı yapalım dedi yoksa kendiside bi tehlike gördümü?

ben 12 gün rapor aldım canım.ama az kaldı 5 gün sonra bitiyor. geçen cumartesi gittiğimde 15 gün sonra gel dedi dok. sanırım kalp atışlarınıda görmek için söledi ama ben yinede bu hafta gitmek için randevu aldım.
Allah nasip ederse inşallah banada kese görünür gibi geliyor.
İnşallah herşey sağlıkla devam eder. bebişlerimiz kucağımıza gelir inşallah sağ salim.:emir_bebek:opuyorumnanaktan

desacım ben söyledim

söylemesem yapmıycaktı malesef

dilek hanım saolsun taa gebe kalmadan uyarmıştı beni

drlar malesef gebelik kaybı olmadan bişey yapmıyor.. çok kolay ya hamile kalmak bu günlere gelmek...neyse söyledimde evt doğru atalım dikiş dedi.......

bende senin gibi bi pzt test te öğrenmiştim gebelik sonucunu.. 10 gün sonrası tam çarşambaya geldi.. aynı seninkide öyle.. bugün 10. günün seninde..

inş cts güzel haberler verirsin bize..

arkadaşlar ben yeni katıldım bundan 6 sene önce amerikan has tüpbebek yaptırdım şimdi 5 yaşında ikiz oğlanlarım var konyada oturuyorum tekrar çocuk istiyoruz ama aşılama düşünüyorum fertil has aşılama konusunda nasıl bi bilgisi olan varmı:emir_bebek:

Arkadaşlar Merhaba,

SSK anlaşmalı özel hastanelerden alacağınız geçici iş göremezlik raporu ile ssk dan maaşınızı alabiliyorsunuz diye biliyorum. Benimde bel ağrılarımdan dolyı sanırım doktorum verecek.Biizm şirkette 2 arkadaşda ikiz gebelikleri süresince iş egelmediler.

Ayrıca istanbulda ki euro fertili hiç önermiyorum.Benim evime çok yakın olmasına rğmen gitmedim.Çok olumsuzluklarını duydum...

deryacım bitkilerle ilgili detaylı bilgim yok ama solunum yollarında bir rahatsızlığım olduğu için sürekli zencefilli ballı limonlu ılık su içiyorum. Akşamlarıda salataya maydanoz ekliyorum.:sinifsinif:

İnşallah canım iyi haberleri veririm canım. :CüvCüv:

Ben de hamileliğimin ilk dönemlerinde soğukalgınlığına karşı balla zencefili karıştırıp içmiştim, bir arkadaşım uyarınca internette araştırdım hamilelere tavsiye edilmediğini okudum. ayrıca hem tv'de hem de internette maydonozdan hamilellik döneminde kesinlikle uzak durulmasını okudum.. Sen yine de bitkisel ürünleri doktoruna sormadan kullanma canım, ne zorluklarla hamile kalıyoruz, riske atılacak gibi değil.. Bu arada merakla bekliyorum bakalım kaç tane kesecik görünecek:)

Canım Allah yardımcın olsun, Allah'tan önceden farkedilmiş de seni üzecek bişeyler yaşanmadan tedbir alınacak... Anestezi yapılacağına göre canın yanmayacaktır, korkma... Dediğin gibi çilemiz bitmiyor... Bu arada iğnelerle aran nasıl:((
Rapor konusunda Tülin Hanım sağolsun çok yardımcı oldu bana... Gerçi durumum da ortada, çalışıyor olsaydım herhalde şimdiye kadar doğum yapmıştım... Aman benim gibi yatmak zorunda olma da, böyle rapora ihtiyacın olmasın... Serklajdan sonra 10 gün dinlenirsin evde, dediğin gibi bulantıların da geçer belki, inşallah rahatlarsın...

deryacım o kadar sıkıntılarım varki iğneler bal kaymak geliyor onların yanında.....

dikişi pzt attırmaya karar verdik.. 12. hafta tam bitsin diye.....

senin nasıl aran.. artık hiç morarmıyor iğne yerlerim..

derya hn merhaba , Allah tamamına erddirsin. Raporu nasıl alıyorsunuz veSSK dan bunun
parasını alabilirmusunuz.

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavim bitti sukurler olsun rabbime
hamileyiiiiiimmmmmmm
bugun hastaneye gittik ve degerim yukselmis simdi icim rahatladi biraz
ayin 13 de kese icin cagirdi dilek hanim cok memnun kaldim hastaneden allah razi olsun hepsinden
deryacim fatoscum beni merak ettiginiz icin sagolun kizlar evde net yok giremiyorum simdide cepten baglandim
kendinize iyi bakin dualarinizi eksik etmeyin

Back
X