Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

Slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim tedavim bitti sukurler olsun rabbime
hamileyiiiiiimmmmmmm
bugun hastaneye gittik ve degerim yukselmis simdi icim rahatladi biraz
ayin 13 de kese icin cagirdi dilek hanim cok memnun kaldim hastaneden allah razi olsun hepsinden
deryacim fatoscum beni merak ettiginiz icin sagolun kizlar evde net yok giremiyorum simdide cepten baglandim
kendinize iyi bakin dualarinizi eksik etmeyin

gözün aydın canım Allahım kucagına alıp büyütmeyide nasip etsin inşallah

hamileyiiiiiimmmmmmm
ayin 13 de kese icin cagirdi dilek hanim cok memnun kaldim hastaneden allah razi olsun hepsinden
deryacim fatoscum beni merak ettiginiz icin sagolun kizlar evde net yok giremiyorum simdide cepten baglandim

hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah mutluluğun daim olsun minişinle beraber

hamileyiiiiiimmmmmmm

şükürler olsun meryem,

bu güzel haberi bekliyorduk bizde

sayfamızda hamiş arttıkça artıyor

maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

herşey güzel olucak inş..

değerin kaç çıkmıştı canım?

hamileyiiiiiimmmmmmm

meryemcim senin yazdıklarını okumuştum. tebrik ederim canım. çok sevindim. seninle aramızda 10 gün var. Allah tamamına erdirsin canım.

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi:CüvCüv:opuyorumnanaktan

desa fatos saolun kizlar
desacim amin canim insallah aliriz bebislerimiz kucagimiza aramizda cok az varmis ne guzel paylasacak
cok sey olacak insallah
fatos cum degerim 100 cikti ilki ikinciside 300 cikti insallah sonunu kadar hersey yolunda gider
hepimiz icin saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza

derya hn merhaba , Allah tamamına erddirsin. Raporu nasıl alıyorsunuz veSSK dan bunun
parasını alabilirmusunuz.

Amin arkadaşım, darısı senin başına... Benim hamileliğim başından beri riskli geçiyor. Şimdi de erken doğum riski var, bu yüzden sürekli yatmam gerekiyor, mecburen çalışamıyorum, raporu gerek gördüğü için doktorum veriyor. Devlet memuruyum, heyet raporu olduğu için maaşımdan kesilmiyor.

hamileyiiiiiimmmmmmm

Yaşasınnn..... Canım ya... zemuszemus İnşallah kucağına alırsın, kolay bir hamilelik geçirirsin... Ben iki gündür hastanede yattığım için bakamadım bilgisayara, şimdi okudum, ayyy ne kadar sevindim anlatamam alkisalkisalkis

Yaşasınnn..... Canım ya... zemuszemus İnşallah kucağına alırsın, kolay bir hamilelik geçirirsin... Ben iki gündür hastanede yattığım için bakamadım bilgisayara, şimdi okudum, ayyy ne kadar sevindim anlatamam alkisalkisalkis

çok geçmiş olsun derya umarım sorunlar sona erer ve rahatlarsın yavrunu sağlıcakla kucağına alman dileğiyle...

deryacım o kadar sıkıntılarım varki iğneler bal kaymak geliyor onların yanında.....

dikişi pzt attırmaya karar verdik.. 12. hafta tam bitsin diye.....

senin nasıl aran.. artık hiç morarmıyor iğne yerlerim..

Benim iğnelerle aram hiç iyi değil Fatoşcum, broşürde tarif edildiği gibi yapıyoruz ama bazen morluklar, hatta topaklanmalar oluyor. Her seferinde de çok acıyor, ama dediğin gibi o kadar çok dert var ki iğnelere dayanmak daha kolay gibi...
Cuma günü başkentte randevum vardı, Emel Hanım hatırladı beni eski hjastasıydım zaten, çok sevindi hamile olduğuma.. O gün de sabahtan yine malum ağrılarım başlamıştı, emel Hanım da gördü ultrasonda. Sebebini bulmamız lazım dedi, yatış verdi, sadece boış serum ve çok bol miktarda su içerek, ağrı kesici yapılmadan, atlattık, bugün çıktım ağrılarım bitince.. Bir yığın tahlil yapıldı, çarşamba günü tekrar görüşecez, bakalım ne diyecek... Erken doğum riskim olduğunu o da doğruladı... Yatmaya devam...Hayırlısı bakalım...

derya canım çok geçmiş olsun

inşallah canım sağol dondurulmuş transferim yapıldı beklemedeyim inşallah bebeğim bu sefer tutmuştur çok merak ediyorum

canım inşallah busefer sende hamileyim diye yazarsın burdan inşallah

slm kizlar nasilsiniz
sonuc bekleyen arkadaslar allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah sizde hamile haberlerinizi verirsiniz
bizde hastaneye gittik bugun ikizlerimiz olucak allahin izniyle allahim isteyen herkese nasip etsin
ayin 25 de kalp atislari icin gidicez allahin izniyle dua edin kizlar kalp atimlarini da duyarsam tamamen
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin

slm kizlar nasilsiniz
sonuc bekleyen arkadaslar allahim hayirli sonuclar nasip etsin insallah sizde hamile haberlerinizi verirsiniz
bizde hastaneye gittik bugun ikizlerimiz olucak allahin izniyle allahim isteyen herkese nasip etsin
ayin 25 de kalp atislari icin gidicez allahin izniyle dua edin kizlar kalp atimlarini da duyarsam tamamen
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin

hayırlı olsun canım Allahım tamamına erdirsin inşallah

slm kizlar nasilsiniz
rahatlicam insallah
kendinize iyi bakin

meryemcim, dualarım seninle, inşallah kalp atışlarını da duyarsın, yakında miniklerini de görürsün...Allah tamamına erdirsin...

Back
X