Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

kızlaaaaarr ben adet görmedim ve 20 gün geçti idrar testleri negatif çıkıyor
eşim perşembeye randevu alayım dedi eurofertile
artık ne varsa ya bebek ya kist yada menopoza girdim
kısmet Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim :ssz::14:

hayırlısı canım işallah bebiş vardır .... geçip gidiyor günler aylar 3 yıl oldu evleneli 2 senesi doktorda geçti nasıl geçtiğini anlamıyorsun......... yıpratmasan npacan canım istesende istemesende yıpranıyorsun ama napalım bizim imtihanımız mış bu ...... rabbimden ümidi kesmiyorum inanıyorumki hazinesin de çok bizede gönderecek meleklerimizi işallah

canım rabbim bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. bende 9.gün idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı. 13 gün değerim 811 çıkmıştı. senin kan değerin kaçtı. bende ikizmi diye merak içindeyimde ondan sordum. dr gitmeme 1 hafta var. çok merak ediyorum.
canım benim 9. gün kan değerim 271'di Allah bilir ama ikiz olma ihtimali yüksek gibi görünüyor Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş.
kızlaaaaarr ben adet görmedim ve 20 gün geçti idrar testleri negatif çıkıyor
eşim perşembeye randevu alayım dedi eurofertile
artık ne varsa ya bebek ya kist yada menopoza girdim
kısmet Rabbim hayırlısını versin ne diyeyim :ssz::14:

canım baya geçmiş günün kan testi falan yaptırsaydın keşke hemen çıkıyor inş. bebişin senle birliktedir canım

canım benim 9. gün kan değerim 271'di Allah bilir ama ikiz olma ihtimali yüksek gibi görünüyor Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş.

canım baya geçmiş günün kan testi falan yaptırsaydın keşke hemen çıkıyor inş. bebişin senle birliktedir canım

kan testi yaptıralım dedim bugün yarın derken ihmal ettik doktora gitmek lazım
benim pek umudum yok zaten dediğim gibi ya kist olmuştur ya menopozdur
varsa çok sevinicem ama yoksa çok yıkılmamak için çok ümitlenmiyorum
kısmet görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler :34:

ikiz tüp bebeği olan arkadaslar hamılelık suresınce nasıl zorluklar yasadınız?Bebeğinizin sağlıgında bır sorun oldu mu?Ikız bebegın bazı rısklerı oldugunu duydum burda da bazı arkadaslar yazmıs kanamam oldu sureklı son aylar hastanede yattım dıye?Çift tranfer sansı arttırıyor ama ıkız olursa rısklerınden dolayı da korkuyorum Rabbım ne verırse hayırlısını versın.

Son düzenleme:
Canım benim 13 aylık bir oğlum var Dilek hanımın hastasıyım (aslında mecazi anlamda da onun hassssstasıyız:1::1::1::1::1:)
ben transferimi anestezili oldum sizleri merak ettim ondan sordum

Canım benim 13 aylık bir oğlum var Dilek hanımın hastasıyım (aslında mecazi anlamda da onun hassssstasıyız:1::1::1::1::1:)

doktor konusunda ben kararsız kaldım ön görüşme için randevu aldım telefonda hangı doktor deyınce bı an fuat alı bey dedım ınsallah hayıslısı olur zaten ortak calısıyorlarmıs dıye duydum.bırı yoksa dıgerı bakıyormus.sızın nasıl olmustu 2 embrıyo mu transfer edıldı canım?ıkısıde tutarsa rısklı olur mu dıye dusunuyoruz bızde.sızde sorun neydı buarada?

doktor konusunda ben kararsız kaldım ön görüşme için randevu aldım telefonda hangı doktor deyınce bı an fuat alı bey dedım ınsallah hayıslısı olur zaten ortak calısıyorlarmıs dıye duydum.bırı yoksa dıgerı bakıyormus.sızın nasıl olmustu 2 embrıyo mu transfer edıldı canım?ıkısıde tutarsa rısklı olur mu dıye dusunuyoruz bızde.sızde sorun neydı buarada?

canım keşke tutsa malesef herkeze vurmuyor bu şans ugraşıp durmazsın hiç olmazsa:40: tabi sizler ilk denemeleri olanlar fazlada sorunu olmayanlar şansı yüksek oluyor tek istenebilir drun kararı bu riskleri fazla ama kucagında sapa saglam olanlarda kesinlikle rabbimin takdiri diyorum benim ilk drum ali acar artık 4koycaz demişti bende kesinlikle evet demiştim hiç olmazsa biri tutar diye hiçbiri tutmamıştı:44:yani alnında yazılıysa 2side tutar hatta merkezde 1transfer edilip embiriyo 2e bölünmüş ikize hamileydi bir bayan:1::1:
kime alışırsan öyle gidiyor drun hiç önemli degil hepsi seninle ilgilenecek trnsfer vs bakımından sami bey merkezden önceki drumdu saolsun oda hep ilgilendi bizimle.

yngencc evet mecaz anlam süperrrr hastasıyız dedeeee:1::1::1:

Allah bağışlasın... ben de euro fertilde tedavi görüyorum pazartesi transferim vardı ama bana anestezi vermediler. transferde dilek hanım da vardı, meraklandım şimdi?

Allah bağışlasın... ben de euro fertilde tedavi görüyorum pazartesi transferim vardı ama bana anestezi vermediler. transferde dilek hanım da vardı, meraklandım şimdi?

slam canım ay bende tedirgin oldum ben öyle seviniyordum anestezi vercekler zor olmicak diye ilkinde vermemişlerdi çok zor olmuştu yumurta toplarken mi vermediler yoksa transferdemi eğer transferdeyse zaten vermiyorlar transferden sonra ne kadar yattın merkezde lavobaya ne zaman kalktın canım ay bu arada hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorum işallah bir yuvamızdaha şenlenir canım iyi geceler kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.....

ikiz tüp bebeği olan arkadaslar hamılelık suresınce nasıl zorluklar yasadınız?Bebeğinizin sağlıgında bır sorun oldu mu?Ikız bebegın bazı rısklerı oldugunu duydum burda da bazı arkadaslar yazmıs kanamam oldu sureklı son aylar hastanede yattım dıye?Çift tranfer sansı arttırıyor ama ıkız olursa rısklerınden dolayı da korkuyorum Rabbım ne verırse hayırlısını versın.
her hamilelik dönemi zordur ikiz olunca dahada zor oluyor elbette çok şükür bebeklerimde hamileleiğim boyunca bir problem olmadı gayet sağlıklılardı ben 3 aylık hamileyken kanamam oldu bir kaç gün yattım evde sonrasında geçti başkada problem yaşamadım normal günümdede doğum yaptım herşey gayet iyiydi çok şükür, ikiz hamileliğin elbette riskide var zorluğuda var fakat Rabbim kolaylığını veriyor ve alışıyosun sende Allahım herkese nasip etsin bu güzel duygusu ....

transferde anestezi vermiyolar zaten yumurta toplama işleminde anestezi veriyolar ben transfer yapılırken izledim çok güzeldi yaa Allahım inş. bebişin tutunur ve mutlu eder annesini...

her hamilelik dönemi zordur ikiz olunca dahada zor oluyor elbette çok şükür bebeklerimde hamileleiğim boyunca bir problem olmadı gayet sağlıklılardı ben 3 aylık hamileyken kanamam oldu bir kaç gün yattım evde sonrasında geçti başkada problem yaşamadım normal günümdede doğum yaptım herşey gayet iyiydi çok şükür, ikiz hamileliğin elbette riskide var zorluğuda var fakat Rabbim kolaylığını veriyor ve alışıyosun sende Allahım herkese nasip etsin bu güzel duygusu ....

transferde anestezi vermiyolar zaten yumurta toplama işleminde anestezi veriyolar ben transfer yapılırken izledim çok güzeldi yaa Allahım inş. bebişin tutunur ve mutlu eder annesini...

canım cevabın ıcın tesekkurler.Artk kafama takmıcam hıcbırseyı akısına bırakcam Rabbım ıstedıkten sonra alnımıza yazdıktan sonra ıkızde olur saglıklıda olur ınsallah o verdıkten sonra bıze yorum yapmak bıle düşmez.Bebişlerimiz tutunsun ve de saglıklı dogsun yeter kı :)) Bi an içime bi mutluluk girdi sanki suan hamileymişim gibi :)) hepinize dua edıyorum arkadaslar bebegı olan olmayan hrkese.haftasonu merkeze gıtcez bakalım doktorumuz neler soyleyecek.acaba muayene eder mı kı?

slam canım ay bende tedirgin oldum ben öyle seviniyordum anestezi vercekler zor olmicak diye ilkinde vermemişlerdi çok zor olmuştu yumurta toplarken mi vermediler yoksa transferdemi eğer transferdeyse zaten vermiyorlar transferden sonra ne kadar yattın merkezde lavobaya ne zaman kalktın canım ay bu arada hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorum işallah bir yuvamızdaha şenlenir canım iyi geceler kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr.....

tedirgin olacak bir şey yok canım . OPU'da anestezi veriyorlar uayndığında her şey bitmiş oluyor 1-2 saat dinlenip evine geliyorsun benim OPU'dan sonra hiiiiç ağrım falan olmadı. Anestezi ağrılı bir işlem değil. YGENC arkadaşımız transferde anestezi aldım deyince şaşırdım ben de ama onun özel bir durumu vardır belki. Transferden sonra 1,5 saat kadar kaldım lavaboyada eve gideceğim zaman çıktım. transferden sonra ben istediğim için sonda takıp mesaneyi boşalttılar ama elleri oldukça hafif benim canım hiç yanmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

Sağolasın daha önceki sayfaları okudum senin ikizlerin varmış, çok güzel bir şey olmalı. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...ben küçüklüğümden beri heveslenirim ikizlere. inşallah benim de ikiz olur....

Sağolasın daha önceki sayfaları okudum senin ikizlerin varmış, çok güzel bir şey olmalı. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...ben küçüklüğümden beri heveslenirim ikizlere. inşallah benim de ikiz olur....

canım sızde sorun neydı kac senedır ıstıyorsunuz?doktorun dılek hanım sanırım kac embrıyo transfer edıldı?Allah tutunmalarını da nasıp etsın ınsallah..ne zaman test gunun?

canım sızde sorun neydı kac senedır ıstıyorsunuz?doktorun dılek hanım sanırım kac embrıyo transfer edıldı?Allah tutunmalarını da nasıp etsın ınsallah..ne zaman test gunun?

Sağolasın inşallah tutarlar da ben de bu stresten kurtulurum. kusura bakma ski sayfaları okuyordum. canım benim tüplerim kapalı. ama bu yeni farkedildi şöyleki ben 3,5 yıldır falan istiyorum ilk 1 yıl olmayınca doktora gittim rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalı çıktı normal yoldan hamile kalabileceğim söylendi klomen tedavisi, sonra aşılama derken 2,5 yılı devirdik temmuzda farabida laparoskopi ve histereskopi yapıldı iki tüpümde kapalıymış ve açılmamış yani tek çarem tüp bebek. doktorum ali sami bey ama transferi fuat ali beyle dilek hanım yaptı... 3 eylül test günü dediler ama 14. güne denk geliyor ben 10. günde dayanamayıp yaptırırım... :1: sen de tüp bebek tedavisi göreceksin sanırım...Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
canım cevabın ıcın tesekkurler.Artk kafama takmıcam hıcbırseyı akısına bırakcam Rabbım ıstedıkten sonra alnımıza yazdıktan sonra ıkızde olur saglıklıda olur ınsallah o verdıkten sonra bıze yorum yapmak bıle düşmez.Bebişlerimiz tutunsun ve de saglıklı dogsun yeter kı :)) Bi an içime bi mutluluk girdi sanki suan hamileymişim gibi :)) hepinize dua edıyorum arkadaslar bebegı olan olmayan hrkese.haftasonu merkeze gıtcez bakalım doktorumuz neler soyleyecek.acaba muayene eder mı kı?
inş. gönlünüze göre olur herşey Allahım herşeyin hayırlısını versin inş. bebeişin tutunur mutlu eder sizi canım....

evet canım ikizlerim var çok güzel bir o kadarda çok zor amin Allahım herkese nasip etsin hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın inş.
küçükken biraz daha rahatmışım büyüyolar artık gün geçtikce herşey zorlaşıyor canları sağolsun ben razıyım herşeylerine haylazlarımınnn

tedirgin olacak bir şey yok canım . OPU'da anestezi veriyorlar uayndığında her şey bitmiş oluyor 1-2 saat dinlenip evine geliyorsun benim OPU'dan sonra hiiiiç ağrım falan olmadı. Anestezi ağrılı bir işlem değil. YGENC arkadaşımız transferde anestezi aldım deyince şaşırdım ben de ama onun özel bir durumu vardır belki. Transferden sonra 1,5 saat kadar kaldım lavaboyada eve gideceğim zaman çıktım. transferden sonra ben istediğim için sonda takıp mesaneyi boşalttılar ama elleri oldukça hafif benim canım hiç yanmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin...

saol canım kolay oldu diye duyunca rahatladım ........ az kaldı benimde günlerin geçmesini bekliyorum öyleeeee...... ilkini başka bi doktora yaptırmıştım anesteziyi çok istemiştim beni bağırttıra bağırttıra ymrta toplama işlemi yaptılar ...... ama bu merkez doktorları çok hoşuma gitti işallah herşey kolay olur bebeklerimizi alırız kucağımıza ....... ay lavobaya kaldırmamışlardı nasıl kötü olmuştum kolay oluyorsa bende taktırayım sontayı

Kızlar bir soru sordum kafalarınız karışmış hemen açıklama yapayım ben idrara sıkışık duramıyorum altıma kaçırma korkusu yüzünden anestezi istedim sonda ile mesaneyi şişirip transferden sonra boşalttılar ama eğer birdaha yaptırırsam bende anestezi almak istemiyorum acaba dayanabilirmiyim diye merak ediyorum ondan sırdum size yumurta toplama işleminde (OPU) zaten anestezisiz olmaz onda herkese anestezi veriyorlar ama transferde anestezi istersen +250 TL ek ücret ödüyorsun bu işlem tamamen senin isteğine kalmış

Back
X