Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

cnm bende 5 yumurta vardı ama 2 toplandı onlarıda döllemşler kaliteszmş tutunamaz dye transfer olmadı doktorum adetn 2.günü gel kaliteszlk sebebini araştıralım dedi bilmyorum ne olacak senn yaş kaç cnm bu arada

bundada vardır bi hayır herşey nasip meselesi canım işallah meleğin kendiliğinden gelir sana
canım ben daha yeni 20 yaşına girdim sen kaç yaşındasın

benim yumurtalık rezervim az ilaçlar anca etki ediyor onun için sanırım...
bebişim yeterki gelsin ısırmam öperim ...

canım daha bugün 4. günümüz salı randevumuz var ama çatlatma ne zaman olur bilemiyorum ..
evet menogon berbat ..yaştanmı bilmem benim yaşım 32 .. bide sezoya yazdığım gibi rezerv azlığım var ondan herhalde menogon kullandırmaları...

evet yaşı dediğim gibi yaş 28 geçmiş olana veriyorlarmış
bide yumurta rezervi az olan bayanlara veriyorlarmış fuat bey demişti banada işallah seninde bol bol yumurtan olur ve sıkı sıkı tutunur sana

canım çatlatmayı ne zaman yapcaklar dedimi doktorun o kalçadan yapılan iğne menegon mu berbat bişey o yakıyor ilk tedavide yaptırmıştım ama bu tedavide vermediler sordum neden vermediniz diye yaşı 27 28 civarda olan hastalara veriyoruz demişti işallh herşey güzel olur bebklerine kavuşursun en kısa zamanda

canım hayırlı olsun opu işlemin güzel geçmiş yumurta sayında çok iyi yolun yarısını bitirdin hadi hayırlısı artık:16::16:

sevimli gibi bende menegon kullandım hep benimde az oluyor yumurtam yaşım 27 yi bulunca sanırım:52::52: aman zaten saglıklı olsun tutunsunda ve 9ay sonunda canlı bebek doguruyumda gerisi boş çok şey degil istedigimiz ama işte sonuçlarım hep hüzünlü oluyor sevimli evet 3ayı dolduramıyorum hamile kalabildim sonunda ama negatiflerle dolu hayatımda bukezde kayıplarım başladı şimdi çok tedirginim ilki çok saglıklıydı kalbi son ana kadar attı ikinci ölünce bu daha kötü hep bu korku olucak içimde kasımda başlıycam sanırım bukez yine yalnızım yaa benimle tedavi görecek yokmuu:44:hepimiz bir şekilde tedirgin olucaz çünkü hiç bir zaman normal hamile olamayacagız:43::43: hepimize saglıklı evlat nasip etsin rabbim:16: ge

bundada vardır bi hayır herşey nasip meselesi canım işallah meleğin kendiliğinden gelir sana
canım ben daha yeni 20 yaşına girdim sen kaç yaşındasın

inşllh cnm hakkımızda hayırlısı olsun bende 21im hep okuyorum 7 8 10 15 yumurta toplandı dye ama bnm yaşım genç olmasına rağmen 2 çıktı şanssız hissediyorum kendmi yumurtalıklarım azmı çalışıyor acaba dye gerçi sayı değil kalite önemli allahım bizlere ennnnn kalitelisinden yumurtalar nasip ettt:16::16::16:

Son düzenleme:
inşllh cnm hakkımızda hayırlısı olsun bende 21im hep okuyorum 7 8 10 15 yumurta toplandı dye ama bnm yaşım genç olmasına rağmen 2 çıktı şanssız hissediyorum kendmi yumurtalıklarım azmı çalışıyor acaba dye gerçi sayı değil kalite önemli allahım bizlere ennnncen kalitelisinden yumurtalar nasip ettt:16::16::16:

sende gençmişsin niye şanssız olasın ki evet sayının önemi yok kalitesi önemli ilk denemem de 14 topladılar ama içinde 7 tanesi döllendi bu 7 nin içinden 2 transfe ettiler kalanı kalitesizmiş mesala benimde okadar yumurtadan sadece 2 si çıktı önemli olan kalite senin ilk denemendi bu ikinciy büyük ihtimal daha kuvvetli iğneler verirler canım dozunu yüksek başlarlar hiç üzülme bundada vardır bi hayır
bu arada senin transfer olmadıya ginede aldılarmı parayı merak ettim

sende gençmişsin niye şanssız olasın ki evet sayının önemi yok kalitesi önemli ilk denemem de 14 topladılar ama içinde 7 tanesi döllendi bu 7 nin içinden 2 transfe ettiler kalanı kalitesizmiş mesala benimde okadar yumurtadan sadece 2 si çıktı önemli olan kalite senin ilk denemendi bu ikinciy büyük ihtimal daha kuvvetli iğneler verirler canım dozunu yüksek başlarlar hiç üzülme bundada vardır bi hayır
bu arada senin transfer olmadıya ginede aldılarmı parayı merak ettim

cnm zaten opuda alıyorlar parayı.tamm artık o para boşa gtmş oldu aldılar yani .ya ikinciye biraz düşürecekler fiyatı blmyorumm artık hayırlısı.bende öyle tahmn edyrum dozu yüksek başlarlar heralde ne oldu aradılarmı seni.gerçi saat 3ten sonra bilgilendiriyorlarmış ama arama imkanın varsa arayıp sorabilirsin belli olmuştur

slam kızlar bugün opu işlemi oldu kızlar çok kolay oldu korktuğum gbi olmadı 16 tane topladılar işallah pozitifi görürüm daha moutlu olurum
yolu yarılamışsın.inşallah sağlıkla döllenir yumurtaların,bebişine kavuşursun.

yeşim naber canımya yoksun uzun zamandır özlüyorum sizleri mersinli midye uhde mersenem sayamadıklarım öpüyorum hepinizi :54:bebişler nasıl?

feriha korkma tatlım bu ali acarın yaptıgı gibi degil aynı şeyleri ilk tüpümde bende yaşadım mahvolmuştumya uzun zaman kendime gelemedim tabiri caizse öküz kadar igeneyi batırma anlarında ölücem sandım uyuşturuyorlarmış güya uyuşuncaya kadar dudaklarım mosmor olamuş ısırıp bagırmaktan:43:sonrası zaten beter pantolonumu giyemedim işlem bitişi eve giderken oof nerden hatırladımya:19: burda hiç öyle dgil uyuyup uyanıp oooh bişey olmamış gibi saolsunlar:16: yngencinde dedigi gibi kimseye ihtiyaç yok tedirgin etmektense herkezi ben kürtaja bile çagırmadım kimseyi eve geldim bebek ölmüş kürtaj oldum geldim dedim ne cesaretse benimki piştim iyice yarabbim sen yardımcım ol adetimle dilek hanıma gittim herşey normal kasımda gel demezmi:53:neyyy dedim bidahamı yani 6.tüpe :1: gülüyorum şaşkınım korkuluyum bebektede genetik sorun yok başlayalım dedi :26: napıcam ben şimdiiii:52::52::52:
merhaba rana.iyiyiz,kızım büyüyor teyzeai.40 gün sonra 1yaşına basıcak inşallah.darısı sana ve hepinize olsun inşallah.anneside tedavide ,hamilelikte,emzirirken aldığı kiloları vermeye çalışıyor.:1:

canım hayırlı olsun opu işlemin güzel geçmiş yumurta sayında çok iyi yolun yarısını bitirdin hadi hayırlısı artık:16::16:

sevimli gibi bende menegon kullandım hep benimde az oluyor yumurtam yaşım 27 yi bulunca sanırım:52::52: aman zaten saglıklı olsun tutunsunda ve 9ay sonunda canlı bebek doguruyumda gerisi boş çok şey degil istedigimiz ama işte sonuçlarım hep hüzünlü oluyor sevimli evet 3ayı dolduramıyorum hamile kalabildim sonunda ama negatiflerle dolu hayatımda bukezde kayıplarım başladı şimdi çok tedirginim ilki çok saglıklıydı kalbi son ana kadar attı ikinci ölünce bu daha kötü hep bu korku olucak içimde kasımda başlıycam sanırım bukez yine yalnızım yaa benimle tedavi görecek yokmuu:44:hepimiz bir şekilde tedirgin olucaz çünkü hiç bir zaman normal hamile olamayacagız:43::43: hepimize saglıklı evlat nasip etsin rabbim:16: ge

hiç tedirgin olma canım,varsa kısmetin bebeğin eninde sonunda seni bulacak.

cnm zaten opuda alıyorlar parayı.tamm artık o para boşa gtmş oldu aldılar yani .ya ikinciye biraz düşürecekler fiyatı blmyorumm artık hayırlısı.bende öyle tahmn edyrum dozu yüksek başlarlar heralde ne oldu aradılarmı seni.gerçi saat 3ten sonra bilgilendiriyorlarmış ama arama imkanın varsa arayıp sorabilirsin belli olmuştur

sağlık olsun canım gelen mala gelsin napalım evet opu da alıyorlar ama senden ikincide almazlar diye tahmin etmiştim
aramadılar canım ya korkmaya başladım arayamadım hadi kötü haber verirlerse diye hayırlısı artık 3 ten sonra armazlarsa aricam

sağlık olsun canım gelen mala gelsin napalım evet opu da alıyorlar ama senden ikincide almazlar diye tahmin etmiştim
aramadılar canım ya korkmaya başladım arayamadım hadi kötü haber verirlerse diye hayırlısı artık 3 ten sonra armazlarsa aricam

KORKMA CNM İÇİNİ FERAH TUT İNAN EN AZ SENN KADAR BENDE HEYcanlıyım:1:ben duramadım sabahtan aramıştım sn yne sabırlısın :1:hemen müjdeli haberi ver bize tamammı:16:

slam kızlar az önce merkezden aradılar 7 tanesi döllenmiş merkezden aradıklarını görünce elim ayağım titredi resmen çarşamba günü saat 10 buçukta gel dediler zor günler bni bekliyor 15 gün sonra işallh pozitifi görürüm dua edin kızlar bana yine hayal kırıklığı olarak bitmez sonu rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah

slam kızlar az önce merkezden aradılar 7 tanesi döllenmiş merkezden aradıklarını görünce elim ayağım titredi resmen çarşamba günü saat 10 buçukta gel dediler zor günler bni bekliyor 15 gün sonra işallh pozitifi görürüm dua edin kızlar bana yine hayal kırıklığı olarak bitmez sonu rabbim hepimizin yüzünü güldürür işallah

olleeyy maşallah yumoşlara:nazar: :16::16:inşllh cnmm dualarım hepinizle:16:inşllh sımsıkı tutunurlar cnm 2 oluck dmi transfer:3:

Son düzenleme:
olleeyy maşallah yumoşlara:nazar: :16::16:inşllh cnmm dualarım hepinizle:16:inşllh sımsıkı tutunurlar cnm 2 oluck dmi transfer:42:

çooooooooooook feşekkür ediyorum canım hiç sormadım canım transferi büyük ihtimalle 2 olur heralde işallah canım seninde birsürü yumoşun olur o yumoşlar sana melek olarak geri döner o kadar çok istiyorumki olursa en az kendim kadar sevincem canım

çooooooooooook feşekkür ediyorum canım hiç sormadım canım transferi büyük ihtimalle 2 olur heralde işallah canım seninde birsürü yumoşun olur o yumoşlar sana melek olarak geri döner o kadar çok istiyorumki olursa en az kendim kadar sevincem canım

sağol cnm bnm inşllh hamile haberlerinide alırız ikiz ikiz ayyyyyyyyy ne güzel olur yaaaaaa:16: inşllh cnm bi adet olsam onu beklyrum ne olacağını bilmemekde tedrgn ediyo insanı.şimdiden pozitif düşün ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol bebişin tutunması için yararlıymış

sağol cnm bnm inşllh hamile haberlerinide alırız ikiz ikiz ayyyyyyyyy ne güzel olur yaaaaaa:16: inşllh cnm bi adet olsam onu beklyrum ne olacağını bilmemekde tedrgn ediyo insanı.şimdiden pozitif düşün ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol bebişin tutunması için yararlıymış

tedirgin olma inan herşey güzel olacak takma kafana canım bu işler hep sabır istiyor sabredecez artık öncede dediğimiz gibi biraz dozu yüksek verirler işalh sonucun güzel olur

ayy en çok istediğim ikiz okadar istiyorum ki ikiz olmasını işallh kan tahlili pozitif olur bende sizlere uçarak yazarım güzel haberimi veririrm

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrrr
bugün benim doğum günüm :)) eşiminde bu ayda doğum günü
inşallah bebeğimiz bu tedavimde gelirde en güzel doğum günü hediyemiz olur ikimizede ...

Back
X