Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ferihacım eminim şu anda merkezdesin ve bebişlerini sana verdiler..inşalllahh sımsıkı tutunurlar ve oraya tekrar gitiiğinde hamile olarak gidersinnn :16:

çooooook teşekkür ederimevet canım bebişlerime kavuştum işallh sonuda güzel olur sımsıkı tutunurlar annesine

slam kızlar bugün transferim oldu iki tane koydular biri çok iyiymiş ama diğeri orta kalitedeymiş bu muhteşem bi duygu allahım sonuna erdirsin işallah kucağıma almayı nasip etsin evet zor günler beni bekliyor ama bebeğim için değer dua edin kızlar bana

canım inşallah pozitifinide yazarsın burayaaa :52:
7 embriyo değilmiydi diğer 5i ne oldu ? dondurttunuzmu ?

slam kızlar bugün transferim oldu iki tane koydular biri çok iyiymiş ama diğeri orta kalitedeymiş bu muhteşem bi duygu allahım sonuna erdirsin işallah kucağıma almayı nasip etsin evet zor günler beni bekliyor ama bebeğim için değer dua edin kızlar bana

inşşllh cnm rabbm tamamına erdirsinnn inşllhh o çok iyi olan orta kaliteli olanıda sımsıkı tutarda hamile müjdeni verirsin bize dualarım sennle cnmmmmm

canım inşallah pozitifinide yazarsın burayaaa :52:
7 embriyo değilmiydi diğer 5i ne oldu ? dondurttunuzmu ?

işallah canım allahım o günleeride gösterir bana
canım benim embriyolarım böyle oluyor kalitesi düşük oluyor çok sayıda embriyo olmasına rağmen hayırlısı artık dondurulacak yok dediler
sana dediler ni ne zaman çatlata

inşşllh cnm rabbm tamamına erdirsinnn inşllhh o çok iyi olan orta kaliteli olanıda sımsıkı tutarda hamile müjdeni verirsin bize dualarım sennle cnmmmmm

ayyy canım benim ya işallah dualarımız kabul olur allahım nasip eder bu bebekleri bana işalah
biri orta kalitede diyince canım sıkıldı biraz hayırlısı artık ama çok güzel bir duygu allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasınnnnnnnn

işallah canım allahım o günleeride gösterir bana
canım benim embriyolarım böyle oluyor kalitesi düşük oluyor çok sayıda embriyo olmasına rağmen hayırlısı artık dondurulacak yok dediler
sana dediler ni ne zaman çatlata

benim yarın kontrolüm var ama çatlatma için daha erken galiba dünkü kontrolümde yumurtaların en büyüğü 7 milimdi daha
zaten 3 yumurta var diğer tarafatada 3 yumurta varda onlar daha küçük dedi fuat bay 3- 4 milimmiş
kısmet artık .........

ben bugün istanbul eurofertile gittim, testlere başladılar, inşallah yakın zamanda deneyeceğiz bakalım :) doktorum hakan bey çok tatlı ve kibar birisi, eşim ve beni çok rahatlattı esprlerle :) acaba tavsiyesi olan var mı ne yapmak ne etmek lazım? bilen arakadaşlar yardımcı olabilir mi? kesin yapma diyeceğiniz ne var?

ben bugün istanbul eurofertile gittim, testlere başladılar, inşallah yakın zamanda deneyeceğiz bakalım :) doktorum hakan bey çok tatlı ve kibar birisi, eşim ve beni çok rahatlattı esprlerle :) acaba tavsiyesi olan var mı ne yapmak ne etmek lazım? bilen arakadaşlar yardımcı olabilir mi? kesin yapma diyeceğiniz ne var?

hayırlı olsun :))
inşallah pozitifle ve sağlıklı hayırlı bebişlerle sonuçlanız tedaviniz...
kesin yapma diyeceğim STRESS ..
stress yapma demesi kolay biliyorum ama Rabbime teslim olduk bunu unutmayalım
benimde korkularım var bu benim 5. tedavim ama bu tedavide daha bir rahatım inşallah bu sefer hayırlısıyla alıcaz evlatlarımızı kucağımıza :49::emir_bebek::52:

Teşekkür ederim canım, bugün cinsiyetlerini öğrenmeye gittik. Önce başka bir yerde birisine kız demişlerdi ancak Fuat Ali Bey ikisi de erkek dedi, biraz şaşkınım. Hayırlısı olur inşallah. Seninkilerin cinsiyeti ne?

hayırlı olsun canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucagına almayıda nasip etsin inş.benim 1 kız 1 oğlan canım..
şuan en iyi dönemlerin canım keyfini çıkar derim çünki ilerki günlerde baya zorlu bir süreç seni bekliyor bol bol uyu ve dinlen sonra hiç zamanın olmayacak :))
her şeye ragmen muhteşem birşey,

kızlar yumurtanın çokluğuna azına bakmayın önemli olan kaliteli olması benim 7 tane yumurtam olmuştu 5 tane istenilen büyüklükte dendi bunlardan 3 taneside kalitesiz çıkmış 3. güne kadar gelen 2 embriyom olmuş onuda transfer ettiler ve Allahıma çok şükür ikiside bana tutundu kuzularım kucagımda şimdi dediğim gibi yumurtanın çokluğu önemli değil kaliteli yumurta olması çok önemli Allahım herkese nasip etsin inş.

Ferihacığım bebişlerin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucuda görürsün test günün ayın kaçında canım?

saol canım allahım pozitifide görmeyi nasip etsin test günüm ekimin 1 nde canım nasıl geçecek bu zaman

canım benim kasıklarım şimdiden ağrımaya başladı yattığım yerden da ilk günden kendimi dinlemeye başladım
sağdan sola felan dönerken bir an ağrı giriyor bir an geçiyor ay korktum ya adet görecem diye olurmu böyleeeee

saol canım allahım pozitifide görmeyi nasip etsin test günüm ekimin 1 nde canım nasıl geçecek bu zaman

canım benim kasıklarım şimdiden ağrımaya başladı yattığım yerden da ilk günden kendimi dinlemeye başladım
sağdan sola felan dönerken bir an ağrı giriyor bir an geçiyor ay korktum ya adet görecem diye olurmu böyleeeee

ferihacım hayırlı uğurlu olsun, inş. pozifi görürsün canım...

ağrılar aralıklı olarak devam eder canım kafanı takmamaya çalış, adet görecekmişsin gibi olur normalde herkes belirti falan diyor ama takılma öyle şeylere çünki hiç bir belirti yaşamıyosun....
ben transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas yemiştim fazla olmamakla birlikte ne kadar etkili oldu bebeklerimin tutunmasına bilemiyorum ama dene istersen kimbilir gerçekten bir etkisi vardır.
ben transferin 8.günü öğlen tansiyonum düşmüş gözlerim kararmıştı bundan şüphelenip ertesi günü sabah erkenden idrar testi yapmıştım ve ikinci çizgi pat diye çıkmıştı şok olmuştum zaten öğle olmadn kan testi yaptırdım baya yüksek çıktı değerim orda anlamıştım ikiz oldugunu şimdi yazarken bile o günleri hatırladım inş. sende güzel haberler vereceksin bizlere hiç kafana takıp strese girme emii...
Allahım herkesi yavrusuna kavuştursun inş...

ayyy canım benim ya işallah dualarımız kabul olur allahım nasip eder bu bebekleri bana işalah
biri orta kalitede diyince canım sıkıldı biraz hayırlısı artık ama çok güzel bir duygu allahım herkezin emeğini boşa çıkarmasınnnnnnnn

hayır hiç canını sıkma bak ben transfer aşamasına bile gelemedim şükret ve dua et cnm inşllh bebişlerin hayırlısyla gelirler sana .bu arada adetine ne kadar var cnm bazen adetlyken ble transfer oluyo dye duymuştumda merak etttm inşllh ekim1 senn için yeni bi başlangıç olur ve 2 kişilik bu yola 4 kişi olarak devam edersinizzzzzzz

selam kızlar nasılsınız
benim biraz moralim bozuk :ssz: :ssz:
yumurtalarımın sadece 1 tanesi iyi gidiyor 12 milim dedi galiba ..öbürleri 8 9 milimmiş
yarın koldan iğneye başlayacağız iğnelere devam
ama fuat bey belki tedaviyi erteleyebiliriz dedi moralimi altüst etti :50:
değilse bu tedavimde gayet rahattım olacak diyordummmm
hayırlısı demekten başka çaremiz yok

arkadaşlar eurofertili nasıl buluyorsunuz lütfen orada tüp bebek yaptıranlar cvb verebilir mi çok kararsızım herkez bir fikir veriyor lütfen yardımcı olun :43::43:

canım ben yeni yaptırdım çok iyi bir merkez doktorları olsun hemşireleri olsun çok ılgililer karar senin artık
benim tutmazsa bile başka bir yere gitmem çok memnun kaldım canım

hayır hiç canını sıkma bak ben transfer aşamasına bile gelemedim şükret ve dua et cnm inşllh bebişlerin hayırlısyla gelirler sana .bu arada adetine ne kadar var cnm bazen adetlyken ble transfer oluyo dye duymuştumda merak etttm inşllh ekim1 senn için yeni bi başlangıç olur ve 2 kişilik bu yola 4 kişi olarak devam edersinizzzzzzz

amiiinnnnnnnnnn canım amiinnnnnnnnnnnnnnn ,işaLLah bırakmazlar annesini valla yerimden bile kalkmıyorum işallah 4 kişi olarak devam ederiz canım tek ben değil tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
benim adetim ekimn 4 ü da çok ama korktum işte

ferihacım hayırlı uğurlu olsun, inş. pozifi görürsün canım...

ağrılar aralıklı olarak devam eder canım kafanı takmamaya çalış, adet görecekmişsin gibi olur normalde herkes belirti falan diyor ama takılma öyle şeylere çünki hiç bir belirti yaşamıyosun....
ben transferden sonra kabak çekirdeği ve ananas yemiştim fazla olmamakla birlikte ne kadar etkili oldu bebeklerimin tutunmasına bilemiyorum ama dene istersen kimbilir gerçekten bir etkisi vardır.
ben transferin 8.günü öğlen tansiyonum düşmüş gözlerim kararmıştı bundan şüphelenip ertesi günü sabah erkenden idrar testi yapmıştım ve ikinci çizgi pat diye çıkmıştı şok olmuştum zaten öğle olmadn kan testi yaptırdım baya yüksek çıktı değerim orda anlamıştım ikiz oldugunu şimdi yazarken bile o günleri hatırladım inş. sende güzel haberler vereceksin bizlere hiç kafana takıp strese girme emii...
Allahım herkesi yavrusuna kavuştursun inş...

canım, benim ilkinde 6. günden sonra ağrılarım olmuştu grçekten fazla ilgisi yok benim arkadaşın çok ağrısı olmuştu tuttu demiştşk ama tutmadı onunki
ama benim çok değildi bunda daha ilk günden ağrı olunca ondan tedirgin oldum birazda galiba pskolojim bozuldu kendimi dinleyip duruyorum
çok şanslısın allahım acılarını göstermesin sana ömür boyu hayırkı evlat olurlar işallah
işallh bende mutlu haberimi paylaşırım szle
bu arada iki gündür eşim ananas arıyor ama bulamıyor

canım, benim ilkinde 6. günden sonra ağrılarım olmuştu grçekten fazla ilgisi yok benim arkadaşın çok ağrısı olmuştu tuttu demiştşk ama tutmadı onunki
ama benim çok değildi bunda daha ilk günden ağrı olunca ondan tedirgin oldum birazda galiba pskolojim bozuldu kendimi dinleyip duruyorum
çok şanslısın allahım acılarını göstermesin sana ömür boyu hayırkı evlat olurlar işallah
işallh bende mutlu haberimi paylaşırım szle
bu arada iki gündür eşim ananas arıyor ama bulamıyor

inş. hayırlı haberlerini duyarız canım stres etme kendinide dinleme inş. herşey güzel olacak..
ananas büyük marketlerde var o dönemde biz kayalıparkı geçince orda bir market vardı ismini hatırlayamıyorum hatta defacto açılmış yakınlarına herhalde ismi MAKRO yanlış hatırlamıyosam ordan almıştı kardeşim bir baksın istersen belki halen vardır..
transferden sonra ilk 4 gün yemiştim ben ne kadar faydası oldu onuda bilmiyorum inanki...
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım

Back
X