Tüp Bebek Merkezleri Eurofertil Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Yaptıran Var mı?

ay kızlar çok sevinçliyim herşey istediğim gibi oldu. dilek hanım 2 tane kese gördü. Allah'ın izniyle ikizlerim olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah isteyenin gönlüne göre versin.

Canım çok sevindim... Allah tamamına erdirsin, sağlıkla alırsın inşallah bebişlerini kucağına...kaydirigubbakcemile5

ay kızlar çok sevinçliyim herşey istediğim gibi oldu. dilek hanım 2 tane kese gördü. Allah'ın izniyle ikizlerim olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız için. Allah isteyenin gönlüne göre versin.

cok sevindim canim allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin bebislerini

arkadaşlar öncelikle ALLAH hepinizin yardımcısı olsun yaradan kimseyi evlatsız bırakmasın..aranıza yeni katıldım konyalıyım 2004 yılından beri tedavi görüyorum igneler vuruluyor ilaçlar kullanıyorum ama olmuyor özelselçukluda tüp bebek tedavisi gördüm igneleri felan kullandım ama bir türlü yumurtalar çogalmadı hazır hale getirilemedi daha sonra artık yapamıyacaklarını başaramadıklarını söylediler böyle bir sorunu olan varmı aranızda ben tüp bebek yaptıracam ama yumurtalar çogalmıyor birde eurufertil a gitmek istiyorum ankaraya git dedi dr lar ama ben bura yeni açıldı burda deneyim diyorum sizler ne diyorsunuz sizlerin cevapları benim için önemli olacak çünkü bizler ancak birbirimizi anlıyabiliriz ne olur cevaplarınızı bekliyorum ne eşimde nede bende sorunda yok ama olmuyor

arkadaşlar öncelikle ALLAH hepinizin yardımcısı olsun yaradan kimseyi evlatsız bırakmasın..aranıza yeni katıldım konyalıyım 2004 yılından beri tedavi görüyorum igneler vuruluyor ilaçlar kullanıyorum ama olmuyor özelselçukluda tüp bebek tedavisi gördüm igneleri felan kullandım ama bir türlü yumurtalar çogalmadı hazır hale getirilemedi daha sonra artık yapamıyacaklarını başaramadıklarını söylediler böyle bir sorunu olan varmı aranızda ben tüp bebek yaptıracam ama yumurtalar çogalmıyor birde eurufertil a gitmek istiyorum ankaraya git dedi dr lar ama ben bura yeni açıldı burda deneyim diyorum sizler ne diyorsunuz sizlerin cevapları benim için önemli olacak çünkü bizler ancak birbirimizi anlıyabiliriz ne olur cevaplarınızı bekliyorum ne eşimde nede bende sorunda yok ama olmuyor

Sevgili Betül, özel mesaj gönderdim sana. Özelden görüşelim.

merhaba betül. bir defa sakın olumsuz düşünme. ne olursa olsun ümidini kaybetme. biliyosun bu işte moral çok önemli. ben eurofertile gittim. ilgi alakadan memnun kaldım. yardımcı olur tarzda.sıcak ve samimi buldum.zaman zaman karamsarlıklar yaşamadım değil senin gibi.ama sonunda başardık işte.ve bende şu an 5 haftalık hamileyim.Allah sana da nasip eder inşallah. belki şimdiye kadar zamanı gelmemişti. belkide olması için bir kere dsaha denemen gerekiyordur.bunu nerde nasıl yaparsın bilmiyorum umudunu sakın kaybetme. çünkü her yeni gün yeni bir ümittir.

Kızlar merhaba.konya kızılay hastanesı mustafa ulusoy ıle ılgılı bılgınız var mı?ben orda yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum.cevaplarsanız sevınırım.sevgıler......

herkese meraba uzun süredir takip ediyorum fakat hiç yazmamıştım ben eurofertil ve kızılay arasında çok kaldım fakat kızılayda başladım tedavime ve doktorumdan çok memnunum tedavide bugün 8. günüm inşallah iyi sonuç alırım allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Artrit ve bebişim82 Allah yardımcınız olsun. ınşallah olumlu sonuç alırsınız. Sonuçtan haber verirseniz sevinirim.

abla bende sana özel yazdım ama 50 mesaj göndermeden yazamazsınız diyor bilgilerin için tşk ederima am biz konyada yaptırmak istiyoruz özel selçukluda yıllarca denedik olmadı şimdi birde eurofertıl yada kızılayı düşünüyoruz ikisinin arasında kaldık

Kızlar merhaba.konya kızılay hastanesİ mustafa ulusoy İle İlgİlİ bİlgİnİz var mı?ben orda yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum.cevaplarsanız sevİnİrİm.sevgİler......

ya ben kızılaya baktımda tüp bebekle ilgilenen sadece bir dr görebiliyorum şimdi okadar kişi başvursa bir 2 kişi nasıl ilgileneceklerki araştırdıktan sonra bilgi bulabilirsen benimle paylaşırmısın eurofertıl ve kızılayın arasında kaldım

merhaba betül. bir defa sakın olumsuz düşünme. ne olursa olsun ümidini kaybetme. biliyosun bu işte moral çok önemli. ben eurofertile gittim. ilgi alakadan memnun kaldım. yardımcı olur tarzda.sıcak ve samimi buldum.zaman zaman karamsarlıklar yaşamadım değil senin gibi.ama sonunda başardık işte.ve bende şu an 5 haftalık hamileyim.Allah sana da nasip eder inşallah. belki şimdiye kadar zamanı gelmemişti. belkide olması için bir kere dsaha denemen gerekiyordur.bunu nerde nasıl yaparsın bilmiyorum umudunu sakın kaybetme. çünkü her yeni gün yeni bir ümittir.

sarıkız tşk ederim sizlerin hamile kalması inan kendim kalmış gibi okuyor seviniyorum...eurofertıldan hiç memnun olmayan yok olmazsa birde ben gideyim görüşeyim mesafe uzun olunca hemende gelemiyoruzki ..

slm kızlar kızılayı bilmiyorum ama eurofertil çok iyi bende orda tedavi gördüm ve çok menmun kaldım Allahıma şükürler olsunki şuan 13 haftalık hamileyim

Arkadaşlar ben tedavi süresi içinde ne zaman eurofertile gitsem, o gün bir tane hamile haberi duydum. Çalışanların sevincini göreceksiniz. Benim hamile haberimde benimle birlikte hepsi ağladılar, sevinçten. Çok samimiler. Geçenlerde Hollanda'dan tüp bebek yapımında kullanılan malzemeleri yapan şirketin yetkilisi gelmiş, Labaratuar ortamını incelemiş. Kon Tv'de tesadüfen denk geldi, sıfır hata diyor o yetkili. Benim gördüğüm kadarıyla başarı oranı çok yüksek. Ayrıca personelin bizlere olan tavrı da çok önemli. Ben kendimi çok rahat hiseetim orda, inanın hastane stresi yaşamamak da başarıya önemli katkıda bulunuyor. Ayrıca bütün işlemlerin tek bir yerde yapılması da çok önemli, insanı yormuyorlar. Karar verirken görüştüğünüz merkezlerde bu özelliklere de dikkat edin derim ben.

merhabalar

bende dün eurofertilde tedaviye başladım

dün muayene oldum, kan verdim adetin 2. günüydü

bugünde ilk iğneye başlıyorum

dr um dilek hanım

kasım ayında euro fertilde tedaviye başlıycak başka arkadaş varmı acaba...

selam kızlar bende konyadayım.eurofertilde fiyat nekadar bilgisi olan varmı.

paket fiyat uyguluyorlar

tüm işlemler dahil, bebek 8 haftalık olana kadar ücretsiz bakıyorlar.. 3.250 tl ye+ilaçlar

ilaçlar herkese göre farklılık gösteriyor.. benimkiler 1.000 lira tutuyomuş mesela...

paket fiyat uyguluyorlar

tüm işlemler dahil, bebek 8 haftalık olana kadar ücretsiz bakıyorlar.. 3.250 tl ye+ilaçlar

ilaçlar herkese göre farklılık gösteriyor.. benimkiler 1.000 lira tutuyomuş mesela...

cevap için teşekkürler.inşallah tadavin çokiyi geçer.hamiş haberini bekliyoruz.

Back
X