• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Euthrox kullananlar acil bakabilir miiiii?

sevgiiiiii3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
185
Puanlar
53
Tsh normal ama Anti tg ve anti tpo değerlerim yüksek çıktı. Doktorum euthrox prednol ve ecopirin yazdı 1 ay sonra kontrol edilecek ama benim ciddi kalp çarpıntım var yaşayan var mı normal mi kendimi saat gibi hissediyorum nabzım yüksek değil ama zonkluyor resmen her atışında hissediyorum

Tsh normal ama Anti tg ve anti tpo değerlerim yüksek çıktı. Doktorum euthrox prednol ve ecopirin yazdı 1 ay sonra kontrol edilecek ama benim ciddi kalp çarpıntım var yaşayan var mı normal mi kendimi saat gibi hissediyorum nabzım yüksek değil ama zonkluyor resmen her atışında hissediyorum
Merhaba hamile misiniz kaç mg kullanmaya başladınız acaba dozu mu yüksek geldi? Diğer değerleriniz kaç çıkmış kortizon ve aspirin neden başlandı acaba benimde baya yüksek bu dediğiniz değerler sadece tiroid ilacı içiyorum 50 mg lık

Merhaba hamile misiniz kaç mg kullanmaya başladınız acaba dozu mu yüksek geldi? Diğer değerleriniz kaç çıkmış kortizon ve aspirin neden başlandı acaba benimde baya yüksek bu dediğiniz değerler sadece tiroid ilacı içiyorum 50 mg lık
Hayır hamile değilim gebelik düşündüğüm için bu değerleri düşürmemiz lazım dedi, kortizon daha önceki gebeliklerim düşükle sonuçlandığı için verildi bağışıklık sistemi tiroidlere saldırıyormuş embriyoya da saldırıyor olabilir dedi

Canım doz sana ağır geliyor olabilir. Çarpıntın çoksa doktoruna görün.

Hayır hamile değilim gebelik düşündüğüm için bu değerleri düşürmemiz lazım dedi, kortizon daha önceki gebeliklerim düşükle sonuçlandığı için verildi bağışıklık sistemi tiroidlere saldırıyormuş embriyoya da saldırıyor olabilir dedi
Prednol transfer dönemi kullanmıştım ben kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz ecopirin düşüğe fayda etmez asla

Benimde anti tpo ve anti tg m yüksek hem endokrin hem kadın doğum kontrolünde sadece euthrox kullanıyorum

Benimde anti tpo ve anti tg m yüksek hem endokrin hem kadın doğum kontrolünde sadece euthrox kullanıyorum
Geçmiş olsun 🌼 prednolü transfer öncesi 5 gün monodoks antibiyotikle beraber vermişti doktorumuz bunlar embriyo tutunması, rahim içini hazırlamak içinmiş prednol bağışıklığı baskılamak için

Geçmiş olsun 🌼 prednolü transfer öncesi 5 gün monodoks antibiyotikle beraber vermişti doktorumuz bunlar embriyo tutunması, rahim içini hazırlamak içinmiş prednol bağışıklığı baskılamak için
Benim kadın doğum doktorumun bahsettiğide o o halde baskılayıcı ilaç kullanırız demişti biz henüz o aşamaya gelemedikte

Geçmiş olsun 🌼 prednolü transfer öncesi 5 gün monodoks antibiyotikle beraber vermişti doktorumuz bunlar embriyo tutunması, rahim içini hazırlamak içinmiş prednol bağışıklığı baskılamak iç
sizde herhangi bir yan etki oldu mu

Canım doz sana ağır geliyor olabilir. Çarpıntın çoksa doktoruna görün.
Ben önce euthroxu kestim ama şikayetlerim aynı devam ediyordu , bu sefer hem euthrox hem prednolu kestim biraz rahatladım ama prednolun böyle bir yan etkisi yok demek ki ikisi yanyana çarpıntı yapıyor

Back
X