Euthyrox 25 adet gecikmesi yaparmı?

cano3459

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
53
11
8
34
Arkadaşlar kadın doğum DR. Euthyrox 25 bu ilacı verdi ama normalde 3 gün önce adet olamam lazımdı ama olmadım bu ilaç yaparmı kullanan varmı?

Arkadaşlar kadın doğum DR. Euthyrox 25 bu ilacı verdi ama normalde 3 gün önce adet olamam lazımdı ama olmadım bu ilaç yaparmı kullanan varmı?
Ben kullaniyorum bende oyle bir etki etmedi gebelik dusunuyorsan bi test yap belki hayirli guzel haberler alirsin

Ben kullaniyorum bende oyle bir etki etmedi gebelik dusunuyorsan bi test yap belki hayirli guzel haberler alirsin
Amin inşallah vallahi çocuk çok istiyoruz zaten dr o yüzden gittim bunu verdi bana gecikince bi heveslendim sonra internetten baktım bazıları gecikme yapıo deyince üzüldüm bizim bi akraba kullanmış onda 10 gün gecikmiş ilk kullandığında sizde hiç yapmadı dimi ilk kullandığında

Yok cnm bende 25 lik kullandim benim deger 5. Ustu yuksekti baya sonra 50 lik kullandim dustu ve dustugu gibi gebelik oldu cok sukur rabbim sized3 nasip etsin ama belki vardir biraz daha geciksin test yap

Yok cnm bende 25 lik kullandim benim deger 5. Ustu yuksekti baya sonra 50 lik kullandim dustu ve dustugu gibi gebelik oldu cok sukur rabbim sized3 nasip etsin ama belki vardir biraz daha geciksin test yap
Ben devlete gidiyordum hep 2 aşılamam oldu ama tutmadı bundan 2 sene önce düşük yaptım ama olmadı aşılamayı denedik yine olmadı özel bi dr tavsiye ettiler o da bana bunu verdi ve şeker hapı verdi ben şeker hastası değilim dedi o yüzden vermiyorum dedi bu hamile kalmayı kolaylaştırıyor dedi çok hast gittim folicasit verip gönderiyorlardı bu dr bunları verdi 2 gün geçti dedim acaba ilaçlar mı yaptı araştırınca üzüldüm ağladım da o kadar istiyorum ki ama adet olmadım arada kasık kramplarım oluyor bide başım dönüo sabahları bulantı

Canim kesinlikle stres yapma cocuk nasip ve Senin icin en guzel vakitte rabbim verir uzucu bir durum ama hayirlisi boyle demekki adet olmadim daha bilemiyorsun bi bakarsin rabbim bi mucize verir ve bebis olur teyze olurum

Canim kesinlikle stres yapma cocuk nasip ve Senin icin en guzel vakitte rabbim verir uzucu bir durum ama hayirlisi boyle demekki adet olmadim daha bilemiyorsun bi bakarsin rabbim bi mucize verir ve bebis olur teyze olurum
Allah razı olsun dileklerin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle çok zor ki stres yapmamak her ay hüsrana uğramak

Allah razı olsun dileklerin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle çok zor ki stres yapmamak her ay hüsrana uğramak
hamileligi de sagligida en berbat eden sey stres uzak durmaya calis bide kac yillik evlisin cnm

Yapmaz. Ben senelerdir kullanıyorum düzenimde bozulma olmadı

SiZce hamile olabilirmiyim 3 gün geçti test alsam erken mi çıkar mı sizce
Onu bilemem ama gecikmeden sonrasında test yaparsanız net çıkar.
Mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında da gecikme oluyor. Siz yine de test yapın

Onu bilemem ama gecikmeden sonrasında test yaparsanız net çıkar.
Mevsim geçişlerinde yani bahar aylarında da gecikme oluyor. Siz yine de test yapın
Ya benim normalde adet olamadan önce leke gelirdi ne leke var ne bişey sadece afedersiniz beyaz akıntı var kokusuz bazıları geciktirio deyince üzüldüm çok

Ilacini duzgun kullan canim stres yapma bi anda bebisin gelir mucize gibi
Sağol kuzum Allah razı olsun duana benide katarsan mutlu olurum rabbim şeninde gönlünde ne varsa kolaylıkla ve hayırlısınla nasip etsin inşallah

Sağol kuzum Allah razı olsun duana benide katarsan mutlu olurum rabbim şeninde gönlünde ne varsa kolaylıkla ve hayırlısınla nasip etsin inşallah
Her duamda bebek isteyenlere dua ediyorum rabbim en kisa zamanda sanada isteyenlerde nasip etsin benim bebisimde insallah sagliklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…