Euthyrox kullanip tsh ve hasimato a fayadasini gorenler

Euthyrox kullanip tsh ve hasimato da fayadasini goren arkadaslar deneyimlerinizi ve ilacin olumlu olumsuz etkilerini paylasir misiniz?

benim tsh değerim 45ten 3 e düştü.. bu ilacı bıraktığın ay değerler fırlıyor. düştüğü zaman hamile kaldım sonra düşük yaptım ayrı ama sakın ihmal etme kullan..tsh vücudun bir nevi motoru..

ben haftanın 3 günü her öğün dereotunu da tüketirdim düştüğü dönemlerde çünkü 45 çok yüksek bi değer.saraçoğlı dereotu dengeleyici bi ot der ki öyle de çok şükür...

euthyrox u ben de geçen sene kullandım. tiroid iltihabı geçirdim sonra hipotiroidi baş gösterdi. ama şu an onu kullanmıyorum. levotiron kullanıyorum. ben de geçen sene bi ay ilacı kesitim benim tsh 85ti. sonra hemen ilaca gene başladım. o ay adetim bi hafta erken geldi. sonraki ay bi hafta geç geldi. 3. ay normale döndü ve be hamile kaldım:) tiroid ilaçlarını sakın ihmal etme derim...

Allah razi olsun canim moral oldun. Hasimatomu vardi sende de

Euthyrox kullanip tsh ve hasimato da fayadasini goren arkadaslar deneyimlerinizi ve ilacin olumlu olumsuz etkilerini paylasir misiniz?

arkadaşım bende 5,5 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı 3,tüp bebek tedavisinden sonra ben adet olmadım ilaçla adet oldum normalde hiç şaşmazdı 4,tüp bebek tedavisine başlayacaktım hipertiroid olduğumu öğrendim değerlerim 0,0001 düşmüş tiroid bezlerim çok çalışıyormuş bende saraçoğlu hocaya mesaj yazmıştım bana 4 ay boyunca ialçlarımla birlikte günde 3 kere öğünlerden 15-20 dak önce 4-5 tüketmemi yazmış mailinde bende 2 ay kullandıktan sonra değerlerim normale döndü çok iyi dengeleyici istersen sende kullan derim bana çok iyi geldi nodülleri bile küçültüyormuş canım çok geçmiş olsun ALLAH yar ve yardımcın olsun

ne tüketmen gerektiğini yazmamışsın tatlım ama sanırım dere otu:) çünkü ben de yemiştim hocamıza da söyledim hah aferin kızım dedi kadife seslim:))

Ben de haşimotoluyum. İlaçlarımı düzenli kullandığımda hiçbir problem olmuyor. Hatta korunurken hamile kalmıştım ben.

Hamilelikte tsh yüksekliği için levotiron kullanan var mı arkadaşlar?günde 50 mg? Herhangi bir zararı oluyor mu bilen kullananların yardımlarını bekliyorum...?

Senin surecin nasil gelisti canim anlatirmisin. Tsh in ve anti tpo degerlerin kacti. Ne kadar zaman da hamile kaldin . Bizi aydinlatirmisin?

2012 haziranda tsh ım 8 civarı anti tpo da 360 larda falandı. Bir sene düzenli ilaç kullanımı sonrasında tsh ım 2 nin altına düştü anti tpo da 100 civarındaydı. 2013 haziranda da hamile olduğumu öğrendim. Biz çocuk düşünmüyorduk aslında eşim korunduğu için korunurken hamile kaldım. Dr um hamilelik boyunca tsh ını 2 nin altında tutmamız gerekiyor demişti ama boş gebelik olduğu için kürtaj oldum maalesef.

Hamilelikte tsh yüksekliği için levotiron kullanan var mı arkadaşlar?günde 50 mg? Herhangi bir zararı oluyor mu bilen kullananların yardımlarını bekliyorum...?

ben 125 mg levotiron kullanıyorum her gün.ablalarım da hamileyken kullanmıştı.bebekleri çok sağlıklı.kullanmazsan sağlıksız olma olasılığı var.sakın ha ihmal etme.normal zamandan daha önemli.arada da ölçümlerini yaptır.2,5 civarında olmalı hamileyken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…