• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alamamak

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
Annemin yaşı gereği artık asansörlü bir ev aşmamız lazım. Rn son bir yerle konuştuk. Uzun süredir satışta olan bir yerdi. Biz baktık paramızı falan ayarlamak için düşündük. 1 günlük bir süre. Bunca zaman satışta olan yere bir gün içinde başkası çıktı ve çok küçük bir açıkla alamadık. Hiç umudumda kalmadı artık. Ne bileyim çok şansız hissediyorum. Moral olarak çöktüm. 2 yıldır ev arıyorum. Ve hep bu şekilde sonuçlanıyor. Çok canım sıkkın. İyi bir yerde yaşamak resmen hayal oldu.

Bizde ev alacağımız zaman adamla anlaştık o hafta almak için eşim yola çıkacaktı adam söz verdiği halde gitti başkasına sattı. Sonra vazgeçmedi yine gitti yaşayacağımız şehre ve o evin bir sokak altında konum olarakta daha iyi (o ev rampa üstündeydi çünkü) bir ev aldı. Şimdi diyorum iyiki orayı almamışsın. Bazı şeyler kısmettir içinize sinen güzel bir nasip ev olur inşallah. Umudunuzu yitirmeyin.

Ev arama süreci gerçekten yıpratıcı bir dönem ben 2 haftada eski evi satıp 2 haftada yeni ev bulmuştum.

Ev ararken günde 30 40 ev gezdiğimi biliyorum.

Seçeneklerim çok kısıtlıydı içinde yaşayan birinin çıkmasını bekleyemezdim zira sattığım eve yeni alıcı taşınması için sürem azalıyordu.

Yakın çevrelere bakın mutlaka gönlünüze göre bulursunuz.

Bizde ev alacağımız zaman adamla anlaştık o hafta almak için eşim yola çıkacaktı adam söz verdiği halde gitti başkasına sattı. Sonra vazgeçmedi yine gitti yaşayacağımız şehre ve o evin bir sokak altında konum olarakta daha iyi (o ev rampa üstündeydi çünkü) bir ev aldı. Şimdi diyorum iyiki orayı almamışsın. Bazı şeyler kısmettir içinize sinen güzel bir nasip ev olur inşallah. Umudunuzu yitirmeyin.
Çok teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi kısmet herşey. Ben de sürekli arayıştayım. İnşallah daha iyi bir yer çıkar. Böyle fırsatçı insanlardan Rabbim korusun. Teşekkürler güzel yorumunuz için. 🌺

Canım benim, inşallah daha güzeli bekliyordur sizi 🙏 en azından ev alma imkanı, hayali var, o bile insanı heyecanlandırıyor. Ben artık imkansız gözüyle bakıyorum. Bak gör iyi ki burası olmamış diyeceksin
Teşekkürler canım benim. İmkan giderek daralıyor maalesef. Yetişmek çok zor. Varımızı yoğumuzu koyuyoruz ortaya. Sadece bir ev için. Bu kadar zor olmamalı insanın barınma ihtiyacını bile hayal edememesi çok zor. İnşallah öyle olur. Rabbim senin de gönlüne göre versin canım. 😍🌺💕 Çok teşekkür ederim.

Ev arama süreci gerçekten yıpratıcı bir dönem ben 2 haftada eski evi satıp 2 haftada yeni ev bulmuştum.

Ev ararken günde 30 40 ev gezdiğimi biliyorum.

Seçeneklerim çok kısıtlıydı içinde yaşayan birinin çıkmasını bekleyemezdim zira sattığım eve yeni alıcı taşınması için sürem azalıyordu.

Yakın çevrelere bakın mutlaka gönlünüze göre bulursunuz.
Evet yıpratıcı bir süreç. Alan çok dar. Ve yeni yapı istiyoruz deprem bölgesi olduğumuzdan o da çok az işte. Bunu da kaçırınca yıkıldım. İnşallah bulurum. Güzel dilekleriniz ve verdiğiniz moral için teşekkür ederim.🌺

Bence bu ekonomide ev almak yerine paranızı daha mantıklı yatırımlara yatırın, şuan ev almak kadar saçma bir fikir yok bana kalırsa

Annemin yaşı gereği artık asansörlü bir ev aşmamız lazım. Rn son bir yerle konuştuk. Uzun süredir satışta olan bir yerdi. Biz baktık paramızı falan ayarlamak için düşündük. 1 günlük bir süre. Bunca zaman satışta olan yere bir gün içinde başkası çıktı ve çok küçük bir açıkla alamadık. Hiç umudumda kalmadı artık. Ne bileyim çok şansız hissediyorum. Moral olarak çöktüm. 2 yıldır ev arıyorum. Ve hep bu şekilde sonuçlanıyor. Çok canım sıkkın. İyi bir yerde yaşamak resmen hayal oldu.
Kalora verip bekletseydiniz keske

Sözle ticaret yürümez. Buradaki söz kapora olmalı. Kapora verdiyseniz ve üstüne yattıysa hak yemiş, vermediyseniz bir dakika sonra bile başkasına satabilir.

Sıkmayın canınızı, en ummadığınız anda kısmettir ya bir şey olur. İyi ki dersiniz. Yüreğinize ferahlık diliyorum.

Sözle ticaret yürümez. Buradaki söz kapora olmalı. Kapora verdiyseniz ve üstüne yattıysa hak yemiş, vermediyseniz bir dakika sonra bile başkasına satabilir.
hak yediğini söylemedim. sadece uzun zamandır satılıkda olan bir yerin şansımıza bir gün içinde müşteri çıktı. Yoksa laf etmişliğim yok. pazarlıkta veremedik az bir parayla. işte şanssızlık kısmetsizlik. sadece arkadaşa yapılana haksızlık dedim. Yani ev sahibine bir lafım yok. Kendi şansızlığım bir iki kere bu şekilde almanın kıyısından döndük. canım sıkıldım paylaştım. o kadar.

Bence bu ekonomide ev almak yerine paranızı daha mantıklı yatırımlara yatırın, şuan ev almak kadar saçma bir fikir yok bana kalırsa
maalesef yatırım değil. annemin rahatsızlığından dolayı artık merdiven çıkmaması gerek. yani işte zamanlamamız kötü farkındayım. ama sağlık.

Çok zor bir süreç anneme ev alınırken biz de yaşadık. Ablam da 2 defa anlaştığı rakamın üstüne çalınca ev sahipleri parayı toplayamadı çok istediği evlerden oldu. Ama sonunda içine sinen bir daire buldu. Umarım annenizin de öyle olur. Gönlüne göre içine sinen bir evi olur

Çok zor bir süreç anneme ev alınırken biz de yaşadık. Ablam da 2 defa anlaştığı rakamın üstüne çalınca ev sahipleri parayı toplayamadı çok istediği evlerden oldu. Ama sonunda içine sinen bir daire buldu. Umarım annenizin de öyle olur. Gönlüne göre içine sinen bir evi olur
Amin inşallah. Çok sevindim ablanız adına. Darısı isteyen herkese olsun. 🌺Teşekkür ederim

Şimdi gördüm ilanı yenilemiş fiyatı yükseltmiş. Zaten bir iki saat içinde birinin çıkıp alması ilginç gelmişti. Neyse nasip değilmiş. Zaten kararsız bir ev sahibi ile yolda kalabilirdik Allah korusun. Hepinize teşekkür ederim destekleriniz ve dualarınız için.

Hangi yatirimari tavsiye edersin?
Param var ve ev almak için yetmiyor ve eriyor öyle
İyi bir firmada çalışıyorum yöneticilerimin hepsi yatırımlarını arsaya yapıyor özellikle zeytinlik alanlarına çok rağbet var ve baya değerleniyor. Siz de öyle bir şey düşünebilirsiniz arsa araştırıp

Back
X