Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev alacaksanız oturacağınız evi alın derim bende,aile evinde sonsuza kadar oturacakmısınız peki bunun garantisi var mı.Yatırımlık ev bakıyorduk ancak etrafımızda herkes yatırımlık alma oturacağın evi al dedi aklımız karıştı şuanda oturduğumuz ev kira değil aile evi zaten
Yani açıkçası eşim öyle düşünüyor ama ben bunun garantisi olduğunu düşünmüyorum sonuçta tek çocuk değilkiEv alacaksanız oturacağınız evi alın derim bende,aile evinde sonsuza kadar oturacakmısınız peki bunun garantisi var mı.
Yıllardır aile evinde oturup bir anda evden çıkartılanlar var mağdur olup evinizi alırsınız duruma göre bakarsanız içine geçip oturup mı yoksa kiraya vermek mi diye 1+1 yatırımlık alıp sonra evden çıkmanızı isterlerse siz mağdur olursunuz.
Üzerinize olmayan hiç bir ev sizin değildir !.Yani açıkçası eşim öyle düşünüyor ama ben bunun garantisi olduğunu düşünmüyorum sonuçta tek çocuk değilki
Aynen öyle düşünüyorum ben de . Ayrıca hayatta her zaman kendine ait birikimi yatırımı olmalı insanınÜzerinize olmayan hiç bir ev sizin değildir !.
Hiçbir zaman garantisi yok ki, tanıdığım birinin başına geldi 10 küsür yıl abisinin evinde oturdu, içinde yaptırdı evin herşeyini mutfak dolabı mermeri,iç, dış kapılar, parke, tuvalet, banyo aklına ne gelirse abisi ile konuşup abide sen ölünceye kadar otur dedi seni asla evden çıkarmam filan ki maddi durumu gayet iyi abinin ama sonra birden çıkardı işte içi vs yapılınca birazda dolduruşa geldi çıkardı kadını.Yani açıkçası eşim öyle düşünüyor ama ben bunun garantisi olduğunu düşünmüyorum sonuçta tek çocuk değilki
Aynen öyle. Mesela eşim cam balkon vs istiyor ama ben istemiyorum çünkü o masrafa değmezHiçbir zaman garantisi yok ki, tanıdığım birinin başına geldi 10 küsür yıl abisinin evinde oturdu, içinde yaptırdı evin herşeyini mutfak dolabı mermeri,iç, dış kapılar, parke, tuvalet, banyo aklına ne gelirse abisi ile konuşup abide sen ölünceye kadar otur dedi seni asla evden çıkarmam filan ki maddi durumu gayet iyi abinin ama sonra birden çıkardı işte içi vs yapılınca birazda dolduruşa geldi çıkardı kadını.
Hiç yapmayın derim sonra ettiğiniz masrafla kalırsınız yukarıda bahsettiğim olay yeni değil çok uzun zaman oldu, abisi onu çıkarınca evi kiraya verdi ki o evden gelecek paraya ihtiyacı yoktu kadın elinde ki parayı eve harcadı taşınırken borç harç yaptı,bu sadece verdiğim bir örnek,başka bir tanıdıklarımın başına gelende var kardeşler arası yok sen çok oturdun artık ben oturacagım gibi vs.Aynen öyle. Mesela eşim cam balkon vs istiyor ama ben istemiyorum çünkü o masrafa değmez
Evet haklısınızHiç yapmayın derim sonra ettiğiniz masrafla kalırsınız yukarıda bahsettiğim olay yeni değil çok uzun zaman oldu, abisi onu çıkarınca evi kiraya verdi ki o evden gelecek paraya ihtiyacı yoktu kadın elinde ki parayı eve harcadı taşınırken borç harç yaptı,bu sadece verdiğim bir örnek,başka bir tanıdıklarımın başına gelende var kardeşler arası yok sen çok oturdun artık ben oturacagım gibi vs.
Oturduğumuz evi 1.5 yıl önce eşim 2.5 milyona aldı.Kredi çekmeden aldı.Birikimi vardı peşin aldı.Ama içine de özel olarak masraf edince 3 milyonu buldu.Ben de kendim bir ev aldım 2025 aralık ayında.Sıfır daire 3 milyona aldım.Ben de evimi satıp aldığım için kredi çekmedim.Sadece bir iki tane altın bozdum.İki ev de doğuda bir ilde alındı.Kızlar merhaba geçen yıl içinde ev alanlardan yardım alabilir miyim acaba?
Özellikle ne kadara aldınız hangi ilde aldınız ve hangi bankadan kredi çektiniz bana yardımcı olur musunuz rica etsem
Ne kadar paranız var? Oturacağınız bir ev ne kadar eder tahmini, yatırımlık ne kadar?Yatırımlık ev bakıyorduk ancak etrafımızda herkes yatırımlık alma oturacağın evi al dedi aklımız karıştı şuanda oturduğumuz ev kira değil aile evi zaten
ama bunca sene bedava oturmussunuz, icini güzelleştirseniz, gerekirse tesisati fayanslari dolaplari vs yenileseniz size evini hibe eden insana da iyi olmaz mi?Aynen öyle. Mesela eşim cam balkon vs istiyor ama ben istemiyorum çünkü o masrafa değmez
Ev bakımlı zaten . Kiracıdan sonra güzel bir bakım yapıldı ancak cam balkonu yokama bunca sene bedava oturmussunuz, icini güzelleştirseniz, gerekirse tesisati fayanslari dolaplari vs yenileseniz size evini hibe eden insana da iyi olmaz mi?
on sene birinin evinde oturup bir artı değer katmamak da kötü.
Para altında duruyor. 2 milyon sayılır arabada 1 civarıNe kadar paran var ne kadarlık ev arıyorsun
Hibe kısmı karışık aslında yani ailesi bize istediğiniz kadar oturun diyor ama tapu vs vermediler öyle şahsi malımız diyemeyizama bunca sene bedava oturmussunuz, icini güzelleştirseniz, gerekirse tesisati fayanslari dolaplari vs yenileseniz size evini hibe eden insana da iyi olmaz mi?
on sene birinin evinde oturup bir artı değer katmamak da kötü.