• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alayım evine dön diyor

Eşinle ne sorunun var bilmiyorum ama eşimle barışacağım diye ailemin ev almasına razı olmazdım. Eşin barışmak istiyorsa bir yolunu bulsun kendisi alsın evi. Arkadaşların da ne yüzeysel tiplermiş hayret ettim yani
Annemin ev almasına razı değilim, ben bunu eşimden istedim kabul etmedi çıkmak istemedi aile apartmanından bir çok neden saydı kabul etmedi. Şimdi annem alıyor diye beleş ev diye kabul ediyor ordan çıkmayı

Ev alacak gücü varsa neden eşinize geri dönme şartı koşuyor ki.
Eften püften sebeplerle mi boşanma isteğiniz. Eşinizin tepkisi ne? Sorun evse annenizin değil eşinizin bu sorumluluk altına girip ilişkinizi kurtarmak için çaba göstermesi gerekiyor.

Ev alacak gücü varsa neden eşinize geri dönme şartı koşuyor ki.
Eften püften sebeplerle mi boşanma isteğiniz. Eşinizin tepkisi ne? Sorun evse annenizin değil eşinizin bu sorumluluk altına girip ilişkinizi kurtarmak için çaba göstermesi gerekiyor.
Boşanmayı sadece iki sebeble hak görüyorlar 1.şiddet 2.aldatma bu ikiside olmadığı için onlara eften puften geliyor zaten kendiside diyor sadece iki şey boşanmaya yeterli bir sebeptir diyor

Üç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
Nasil yani ! annen ev alacak esinde hazira konacak ve oturacak oylemi ! ohhh ya mis gibi bedava ev neden barismasinki adam seninle ! neden evi esin almiyorda annen aliyor !! mantikli degil magdem esin barismak istiyor esin alsin o vakit..

Çok zoruma giden olaylar yaşadım en destek olunması gereken yerde annem bile sırtını döndü bana ama hep dik durmaya çalıştım Allah biyerden dayanma gücü verdi, Ben bu duruma keyfimden şımarıklığımdan gelmişim muamelesi yapıldı kimse ne kadar mutsuz oldugumu görmek istemedi, tek destekcim bir kaç arkadaşımdı onlardan başka tek bir anlayanim olmadı. Ben anlattıkça anlamamakta ısrar ettiler, kendi kararlarimi bile sorgular hale getirdiler beni. Ne yazıkki Türkiye'de böyle bir zihin anlayış oldukça daha bir çok kadın mutsuz olduğu hayatı yaşamakta mecbur bırakılacak. Allah bu durumdaki tüm kadınların yardımcısı olsun
biraz önce başka bir üye konu açtı, onun da annesi eve sığdırmamış , 2 çocuk var çalışıyor ama annesi kavga kıyamet kocasının yanına gönderdi resmen.
evet çok zor , hepimiz farkındayız. sizin en avantajlı olduğunuz konu çocuk yok ve geliriniz var.
şu saatten sonra sizi anne anlamış anlamamış, koca anlamış anlamamış destek olmuş olmamış farketmez.
bütün bu olaylar sizin kişiliğinizi, cesaretinizi kalıcı şekilde değiştiriyor. en en fazla 1 yıl sonra , seneye bu zamanlarda ya paşa paşa koca evine dönmüş olacaksınız ya da tek başınıza olacaksınız. hepsi de bir seçim, sizin kendi hayat seçiminiz.

Boşanmak kötü bir şey mi ki insanları aileleri bu konuda bu kadar daraltıyor anlayamıyorum. Boşanmanın da evlilik gibi dogal bir şey olduğunu ne zaman anlamayacak bu insanlar bilmem. Ev alacakmış mutluluk huzur bunları da alabilecek mi acaba bi sorun.

Hayır yok 3 aydır burdayım diye yapmadığı muamele kalmadı annemin dönsün diye 2 üniversite okuyorum açıktan harç parası kitap parası flan çok zor durumlarda kaldım, arkadaşlarımdan borç para istedim cogunuda internet satışından kazandığım parayla ödedim annem hiç yardım etmedi kocasının evine dönsün diye

Nasıl anneniz var Allah akıl fikir versin sizede doğru kararı verebilecek mantık versin.

Üç gün önce bir konu açmıştım kendimi fazlalık gibi hissediyorum diye, üç aydır evden ayrıldım eşimden annannemde kalıyorum ve çok ısrar ediyorlar dönmem için baskı yapıyorlar demiştim. Şimdi annem ben ev alacağm size istediğiniz yerden beğenin diyor oturdumuz ev kaynanama çok yakındı bende çok karışıyorlar flan demiştim annem şuan size ev alayım uzaklaşın ordan evine dön diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlarım flan çok güzel bir teklif flan diyorlar. Daha önceki konumda dönmem için aşırı baskı yapıyorlar ne yapsam yaranamıyorum hep sikayetleniyor annem ve annannem demiştim. Kafam çok karışık sorun evmiydi gerçekten bir taraftan zoruma gidiyor boşanacagim diye hayatı bana dar eden annem şimdi birleşirsen ev alırım size diyor heryerden ev bakıyor şuan, sizin fikriniz nedir hayat tecrübesi benden çok olan ablalarımdan kardeşlerinden fikrinizi istiyorum
evi aldırırn üstünüze geçirirn , baktın koca değişmememiş sepetle . annene hak ediyor kocanda hak ediyor

Bunu kayın ailenin dolayısıyla eşinin kabul edeceğini hiç sanmıyorum, senin evin senin krallığın demek, üstünüzdeki eli kaybetmek istemeyecekler.

Arkadaşlarım böyle bir fırsat bize verilse hiç durmazdık şanslısın diyorlar aksine
Arkadaşlarından borç mu istedin? Öyleyse bunun sonunun gelmeyeceğinden endişe etmişlerdir. Onlar da haklı kendilerince. Herkes kendine kadar sonuçta.

Kendi annen neden alıyor ki, icguveysinden hallice mi damat

Boşanmayı sadece iki sebeble hak görüyorlar 1.şiddet 2.aldatma bu ikiside olmadığı için onlara eften puften geliyor zaten kendiside diyor sadece iki şey boşanmaya yeterli bir sebeptir diyor
Yok diye o şartı koşuyorlar. İlerde şiddet olursa '' Senin de her şeye cevabın olmasın, kapat çeneni biraz adamı sinirlendirme '' diyecekler, aldatırsa '' Yapmayan erkek mi var, gezer gezer gelir kürkçü dükkanına en sonunda, elin o..suna yem etme kocanı, otur evinde '' diyecekler.

Kusura bakmayın ama daha kendi kendine yetemeyen insanların evlenmesi hiç mantıklı gelmiyor bana. Koca kişisi aile apartmanından çıkamıyor , aile bakımına bir şekilde muhtaç etmiş sizi .
Aynını sizin anneniz yapıyor , ev alayım benim borum ötsün diye.
Bence eşinizle konuşun . İki tarafın tekliflerini de kabul etmeyin .
Kendinize bir göz odalı bir ev tutun .

Back
X