ev aldik ama...

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Evet kizlar sonunda ev aldik ama cok zor isiniyor yatili misafirim gelcek haftaya dort gun kalicaklar ve baya yorucu gecicek benim icin simdiden strese girdim,ev yeni oldugu icin isinmada problem var sanirim...ne yapicam ben

Biz de yeni eve taşındığımız dönem aynı sıkıntıyı yaşadık. 5 aydır boş olduğu için. Bir de kombi bakımı yaptırdık. Eski ev sahipleri ihmal etmişler. Peteklerin içinden çamur çıktı resmen. Bir baktırın eğer ev sıfır değilse.

Isıtıcı yakarsın canım
Gerçi oda havayı kurutuyor o yüzden yanlarına birşey asıyorlardı ama hatırlayamadım

Bina yeni ise diğer oturanlara da danışarak onlarda da aynı sorun varsa dış yalıtım teklif edin ya da özellikle kuzey bölümüne bakan ya da binanın hava etkilerine karşı çok boşta kalıp evin soğumasına neden olan duvarlara içten yalıtım yapın. Pencerelerin silikonları kötüyse hava alıyordur onları yenilettirin. Başka bir çözümü maalesef yok bildiğim kadarı ile.

Ufo koyarsın uyuyacakları odaya.
Yapacak birşey yok yani.
Yorganlara sarılıp uyurlar.
Bol bol çay kahve ikram edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…