ev aldık

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar
Eşimle ev aldık ama malesef hiç mutlu değilim ev 7 yıllık içime dert oldu 10 yıllık banka kredisi ile aldık acaba hata mı ettik diye düşünüyorum.10 yıl sonra borcu bitince ev 17 yıllık iyice eski bina olacak satamazsak diye üzülüp duruyorum.çok moalim bozuk .ailem iyi yaptın iyiki aldınız diyo ama hala çok üzgünüm içim sıkılıyor .

hayırlı olsun....7 yıllık bina çok eski sayılmaz, kiracı olanları düşün daha kötü evlerde yaşamak zorunda olanları düşün...kendine moral vermiş olursun...yavaş yavaş kafana göre dayar döşersin keyifli olur....darısı tüm kiracıların başına....inşaallah herkes ev-ocak sahibi olur....

merhaba arkadaşlar
Eşimle ev aldık ama malesef hiç mutlu değilim ev 7 yıllık içime dert oldu 10 yıllık banka kredisi ile aldık acaba hata mı ettik diye düşünüyorum.10 yıl sonra borcu bitince ev 17 yıllık iyice eski bina olacak satamazsak diye üzülüp duruyorum.çok moalim bozuk .ailem iyi yaptın iyiki aldınız diyo ama hala çok üzgünüm içim sıkılıyor .
Bir önceki oturduğumuz ev 1970 yılında yapılmıştı. Hayatım boyunca oturduğum en güzel, en sağlam, en kullanışlı evdi. İki sene önce evlenince mecburen taşındık. Hala önünden geçerken içim gider. Bu arada biz çıkınca ev sahibi 320 milyara sattı 1+1 evi. 40 küsür yıllık ama hala oldukça değerliydi. Evin değeri yaşıyla orantılı olarak düşmüyor ki.

Mantıksız geldi düşünceniz. Millet artık uygun fiyata ev almak için neler yapıyor bilmem kaç senelik diye sanmıyorum bakmazlar. Evin kaç yıllık olduğu değil de oda sayısı,duvarlar yıpranmış mı yıpranmamış mı?,daha önce kullanan temiz kullanmış mı? ... gibi şeylere bakıyor. Bu arada eviniz hayırlı olsun.

evin değeri artar zamanla önemli olan huzurunuz sağlığınız keyfiniz yerinde olsun borç da ödenir bir şekilde .Allah ağzınızın tadını bozmasın

Allahim saglikla oturtsun icinde dert etmeyin bunun icin dert degil sevinc olmali bu

merhaba arkadaşlar

annemlerin komşusu 37 yıllık dairesini 90bine sattı..
ordan hesap edin..
üzülmeyin yani...
yılından ziyade diğer unsurlar daha önemli (güneş alması, ısınma durumu, muhit vs)

Icinde yasadiginiz sure boyunca kira oder gibi ev sahibi olacaksiniz. Kiraya giden para gibi heba olmayacak ustelik.

Simdiden satmayi dusunmeyin. Icinde yasadiginiz sure onemli. Mutlu olun, sukir edin ki bereketini huzurunu bulun.

17 yasinda satilan cok guzel evler var. Muhitiniz iyiyse dert etmeyin.

Evden zarar etmessin cnım.. Güle güle otur.. Mutlu huzurlu olmaya bak.. Kendinden daha kötü durumda olanları düşün. Senini yerinde oöak isteyenleri birde.. Moral bulursun..

Back
X