ev aldık

CANIM 10 YIL KİRA ÖDESEN ELİNDE TABUSU OLAN BİR EVİNDE OLMAYACAKTI BENCE HATA YAPMAMIŞSINIZ AMA İMKANI OLANALRIN AZ MİKTARINI KREDİ İLE ALIP KISA VADEDE ÖDEYİP BİRİKİMLE ALMASI DAHA MANTIKLI.YOKSA KİRA ÖDER GİBİ ÖDEMEK EN GÜZELİ SONUNDA PARANIN KARŞILIĞI OLUYOR.

ohhh hayırlı olsun
ya hu ev almanın derdi mi olur Allah aşkına?
güle güle oturun.
7 yıl hiiiç eski değil ayrıca emin olun istisnai durumlar olmadıkça evin değeri artar bile.

Hayırlısı olsun gile güle oturun eski diye stres olmayın onu bile bulamayanlar var elinizdeki için şükredin

17 yıllık ev eski sayılmaz ki. hem içinde sindire sindire 10 yıl yaşamış olcaksınız değeri aynı kalsa bile bu kardır. bu krediyi çekmeseydiniz belki 10 yılda ev parası biriktiremeyecektiniz ayrıca da bnm görüdğüm kadarıyla ev fiyatlarının düştüğünü hiç görmedim hep yükseliyo

Yeni bina almamanız isabetli olmuş, çoğu dandik yapılar.
Bizimki sıfır ama seneye parkeleri, mutfak dolaplarını değiştireceğiz. Dolap arkası duvarlar komple küf içten kalıtım yaptıracağız. Kornişler bile pıtır pıtır düşüyor sanki süngerden yapılma ev gibi...

Her zaman alınmış alınmıştır canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 10 yıl sonra bir eviniz olmuş olur kira da oturmanın sonu yok

Rabbim içinde güle güle oturmayı nasip eylesin :KK66: Darısı olmayanların başına :)

Evin kaç yıllık olduğu değil, bakımlı olması önemli satılması için. Ayrıca 10 yıl sonra evinizin değerine değer katmayacağını nerden biliyosunuz ki :) Herşey olacağına varır 10 yıl sonrasını düşünüp bugünü zehir etmenin anlamı yok keyfinize bakın ev aldığınız için mutlu olun keyfini çıkarın :)

aynı durumları bende yaşıyorum şimdi.. biz 4 yıl taksitlendirdik...225 bin vereceğiz 4 yıl sonunda.. kimseye danışmadan aldık...şuan 159 kaldı borcumuz.. eşim 300 bine satarız dio ama nedense ben cok inanmıyorum..:(

Evin değeri düşmüyor ki, nişanlımın abisinin oturduğu ev 25 yıllık vardır ve şuan satılsa 200 bin lira dan fazla eder, cadde üstü, okul ve karakol karşısı önemlisi daire tapusu olması, nişanlımın diğer abisi 6 sene önce krediyle 80 bine ev almıştı, 154 bine satıp 10 yıllık bir daireyi de 110.000 bine aldı. Kredi borcunu kapattı kalanı ile, şimdi bu evde bir süre oturup satıp üzerine az bir miktar krediyle sıfır bir ev alabilir. Üzülmeyin bence, ayrıca hiç farketmez bende 10 yıllık daire alma imkanım olsa alırdım. Hiç problem değil, yeter ki daire tapusu olup krediye ugun olsun.

güle güle oturun inşallah ev almışsınız heveslenin böyle şeyleri düşünmeyin mutlu olun yaa :D darısı olmayanlara inşallahh huzurla sağlıkla oturunn :D

Back
X