Ev aletleri konusundaki sıkıntım

melekfatma

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
1.148
1.606
333
Evet arkadaşlar bir ütüye ihtiyacım var fakat tecrübesizim hangi marka almam gektiği konusunda bir derdim var.10 yıllık tefal marka ütüm var fakat epey eskidi ve düşürdüm birkaç kez.400e kadar limitim var fazla para verecek durumum yok açıkcası ve alıpta pişman olmak istemiyorum internetten araştırdım ara karar veremedim ve bana çok büyük bir dert oldu çünkü beğenmezsem bidaha ütü alacak param yok malesef.Lütfen ütüsünden memnun olan arkadaşlar yardım edin hangi marka ?

image.webp
Delonghi kullanıyorum.Ekte görseli var çok ama çok memnunum.Fiyatı da 400 civarında.

Eski ütü Tefaldi.
Şimdi Philips var.
Ben değil yardımcım kullanıyor,memnun herhalde ki bir yorum yapmadı.
Ben markaya hiç bakmam,hangisi cebime uygunsa onu alırım.

bende hem philipsin ütüsü var hem de tefali kazanlı ütüsü. her seferinde bir çamaşır için kazanlıyı çalıştırmayayım diye normalden de almıştım.
philips çok kullanışlı ve güzel. bu ütülemedi kazanlıyı açıyim derdim olmadı daha. haliyle diğerini hiç kullanmadım tefali :D

Evet arkadaşlar bir ütüye ihtiyacım var fakat tecrübesizim hangi marka almam gektiği konusunda bir derdim var.10 yıllık tefal marka ütüm var fakat epey eskidi ve düşürdüm birkaç kez.400e kadar limitim var fazla para verecek durumum yok açıkcası ve alıpta pişman olmak istemiyorum internetten araştırdım ara karar veremedim ve bana çok büyük bir dert oldu çünkü beğenmezsem bidaha ütü alacak param yok malesef.Lütfen ütüsünden memnun olan arkadaşlar yardım edin hangi marka ?
hangi marka olursa olsun
watt değeri yüksek olsun bu çok önemli

bende hem philipsin ütüsü var hem de tefali kazanlı ütüsü. her seferinde bir çamaşır için kazanlıyı çalıştırmayayım diye normalden de almıştım.
philips çok kullanışlı ve güzel. bu ütülemedi kazanlıyı açıyim derdim olmadı daha. haliyle diğerini hiç kullanmadım tefali :KK70:

philipsin azur serisi çok iyi diyolar işte malum ütüsüz giymiyorum eşimde öyle pantolon gömlek ee büyük kızında okul kıyafetleri hep ütülenir ee küçük kızında mikroplar ölsün diye ütülenir çarşaftır şudur budur anlıyacağınız bir donumu ütülemiyorum o yüzden hem uygun fiyat arıyorum hemde memnun olanların fikirlerini istiyorum pişman olmamak için.Eğer iyi çıkmazsa eşim laf eder biliyorum malesef sen aldın der kafamı yer.bütün gece ütü meselesini düşündüm.

philipsin azur serisi çok iyi diyolar işte malum ütüsüz giymiyorum eşimde öyle pantolon gömlek ee büyük kızında okul kıyafetleri hep ütülenir ee küçük kızında mikroplar ölsün diye ütülenir çarşaftır şudur budur anlıyacağınız bir donumu ütülemiyorum o yüzden hem uygun fiyat arıyorum hemde memnun olanların fikirlerini istiyorum pişman olmamak için.Eğer iyi çıkmazsa eşim laf eder biliyorum malesef sen aldın der kafamı yer.bütün gece ütü meselesini düşündüm.

işim gereği ben ve eşimde her zaman ütülü kıyafetler giyiyoruz.
ve çok da memnunum.
GC3802/20 azur var bende çok da memnunum.nasılsa kazanlı ütüm var bu da elimin altında dursun diye almıştım 7 8 ay önce evlenirken. fiyatıda uygun diye bunu tercih ettim çok da memnun kaldım.

Kazanlı ütü al.Gerekirse mutfağa koy ama kazanlı olsun.Acayip farkediyor.Ciddi zaman ve emek tasarrufu.Oturyr dua edersin bana.

Back
X