- 25 Aralık 2018
- 16
- 3
- 1
- 40
- Konu Sahibi Ben istanbullu
-
Bu mantıkla ev alamazsınız zaten başka nasıl olacak ki bu işler yukarda bir arkadaş detaylı yazmışBanka parayı evin sahibine aktarıyor sahibi cayıp parayı almayacağını nasıl bileceğim bende olan paranın bi kısmını banka üzerinden yatırmak istiyorum ama hesap açtığım banka şubesi başka yerde ve komisyon istiyor nasıl yapmalıyım
Ben bilmediğin için soruyorum yardımcı olmayacaksanız gölge etmeyinBu mantıkla ev alamazsınız zaten başka nasıl olacak ki bu işler yukarda bir arkadaş detaylı yazmış
Banka parayi tapu sizin adiniza gecince saticiya ödüyor. Bankalar havale/eftden masraf alir ama konut kredisinde düsük masraf aliyor. Pesinatinizi da internet bankaciligindan aktarirsaniz 3-5 tl ödersiniz cok masraf cikmaz.Banka parayı evin sahibine aktarıyor sahibi cayıp parayı almayacağını nasıl bileceğim bende olan paranın bi kısmını banka üzerinden yatırmak istiyorum ama hesap açtığım banka şubesi başka yerde ve komisyon istiyor nasıl yapmalıyım
Ayni aya da ödeme koyabilirsiniz, 1 ay sonra da olabilir. Taksit gunu 30 gunden erkense ilk taksit dusuk olur. 30 günden daha gecse her gecen fazla gun icin ilave faiz odersiniz. Sadece ilk taksit tutari degisir.Krediyi çektikten bi ay sonra mı ödemelerim başlıyor hemen ödeme işlemi olmuyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?