buarada yasadıgım yere şükrettim bi an:d arada nişanlımı darlıyorum burdan gidelim diye ama sanırım beni anca burası paklarmışeğer 3+1 eve 450 bın verirsem kalpten giderim:d burda en muhtesem 4+1 yenı yapım üstüne deniz manzarası taş catlasın 150 bın falan hatta eski alım içini yaparım derseniz aynı cıvarda 70 80 e alırsınız D en azından hayalerımı gerçekleştirebilceğim meblağlar 450 olsaydı evler ben hayatta alamazdım ve hayallarım hayal olurdu D
Ben Ankarada yaşamıyorum, ilan detaylarından gördüm Ankarada olduğunu evlerin.bundada tam tersı bır oda fazla
kuzey cephe 4 oda oldundan pahalı demekkkı
sız memnunmusun
evınız kısın ısınıyormu yazında cok bunalıyormusnuz gunesten
bende içanadoluda küçük bi ilde yaşıyorum ankarayla iklimleri aynı yazın sabahları gerçekten biraz sıcak oluyor ev ama çalıştığımız için o saatlerde zaten evde olmuyoruz çoğunlukla..akşamları o kadar etkilemiyor..ısınma konusuda gelince evimiz merkezi sistem olduğu için çok iyi ısınıyor akşamları sıcaktan cam açıyoruz zaten kısa kollularla duruyoruz evde bina görevlisine çok sıcak oluyor biraz ısıyı düşürsek talebinde bulununca kuzey cepheler soğuk oluyor kısamıyoruz cevabını alıyoruz..iki cephe arasındaki fark çok bariz..
siz de ankaradaymışsınız evlerin fotoğrafına bakınca gördüm
anlıyorum yardımlarından dolayı tesekkkur ederım cok ıc acıcı ve acıklayıcı oldu :)
rica ederim yardımcı olabilmişimdir umarım..bu arada çok imrendim size..bende ankaralıyım ama görev icabı ankaraya tayiniimiz imkansız gibi bir şey..şimdiden hayırlı olsun ev çok güzel hatta mutfağı benimkine çok benziyor içim ısındı o yüzden eve..güle güle güzel günlerde oturun..
yani bınada mantolama olmasına ragmen ısınamıyormusunuz
bıde ev kombılı oldugu ıcın olurmıku
sanırım bu bınada mantolama var eger dedıgınız gbıyse(( dort odayı elemem lazım
yatak odası ısınmıyor diğer odalarda sorun yok. yatak odası kuzey cephe çünkü.