Ev alma son konum

Ev 0.99 a uygun değil miymiş neden onaylanmamış sizinki. Gelirinizin mi uymadı.
Evin değeri kredi için 100 bincik fazla gelmiş, arkadaşın dediği gibi konut kredileri uzun vaadeli olduğundan bankalara yaramıyor, düşük faizli vermemek için direniyorlar. Yine siz bilirsiniz ama alın derim fırsat varken.

Ev 0.99 a uygun değil miymiş neden onaylanmamış sizinki. Gelirinizin mi uymadı.
O kredi herkese çıkmıyor. Genel sorunda evin rayiç bedelinin düşük gösterilmesine kaynaklanıyor. Müteahhit vergi kaçırmak için evi ederinden az gösteriyor . Eğer yüksek gösterirse de o parayı söke söke sizden aliyor . Yani diyelim ki ev alacağınız bölgede evler 2 milyon siz 3 milyona alıyorsunuz.

En fazla ne kadar artar diye düşündüm şuanki faiz oranlarına göre her türlü 1.20 den almak daha uygun olmaz mı bilemiyorum kafam çok karışık. O paket çıktığında da yine şartlar ne olur ne kadarına verirler oda bi bilinmezlik
Kredi onaylanmasi icin once bi ev gostermeniz gerekli degil mi? Boyle nasi kredi onaylandi ortada ev yokken

Kredi onaylanmasi icin once bi ev gostermeniz gerekli degil mi? Boyle nasi kredi onaylandi ortada ev yokken
Evin fiyatı üzerinden konuştum belgeleri ilettim ön onay geldi. Eğer ilerletirsem exper gelip eve değer biçecek eve onun yarısını banka verecek üç tane ev var şuan beğendiğim. Fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı

Evin fiyatı üzerinden konuştum belgeleri ilettim ön onay geldi. Eğer ilerletirsem exper gelip eve değer biçecek eve onun yarısını banka verecek üç tane ev var şuan beğendiğim. Fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı
Bence beklemeyin o zaman. Bugun ki 10 liraniz yarin 8e dusecek.

Eylülde ekimde ne olacağı belli olmaz. Dolar bir aralık gecesi bu kadar yükseldi ve fiyatlar o tarihten sonra uçuşa geçti. İmkanınız varsa yarını bile beklemeyin şimdi alın. O kadar aciliyeti olan bi durum.

Şu an alın. Paket açıklanınca ev fiyatları artar zaten. İlerde kredi oranları düşünce yapılandırma yaparsınız.

Merhaba kızlar,

Daha önce ev alma üzerine bir kaç konu açmıştım. Şimdi bir kaç ev var içinden birini alıcam büyük ihtimalle biri çekmeköyde biri Ümraniye biri Kurtköy. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Kurtköydeki site diğerleri normal bina. Şimde krediyle alıcam yarısını. Onaylandı kredim. Sizce bulmuşken hemen alayım mı kaçırmayıp. Yoksa biraz daha biriktirip Eylül Ekim gibi paket açıklayacaklarmış 1.20 gibi bi faizden ilk evim için onu mu bekleyeyim. Yani fiyatlar ne olur bilmiyorum. Hem bölge olarak hemde alıp almam konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Şimdi alın, 5 kuruş daha az ödeyeyim diye beklerken 10 kuruş fazla ödersiniz . Biz 2019 da kampanyadan faydalandık ama kampanyanın başladığı gün ev fiyatları %25 arttı.
Açıklanacak kampanyanın şartlarına uyup uymadığınızı bilmiyorusunuz daha, belki uymayacak.

Merhaba kızlar,

Daha önce ev alma üzerine bir kaç konu açmıştım. Şimdi bir kaç ev var içinden birini alıcam büyük ihtimalle biri çekmeköyde biri Ümraniye biri Kurtköy. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Kurtköydeki site diğerleri normal bina. Şimde krediyle alıcam yarısını. Onaylandı kredim. Sizce bulmuşken hemen alayım mı kaçırmayıp. Yoksa biraz daha biriktirip Eylül Ekim gibi paket açıklayacaklarmış 1.20 gibi bi faizden ilk evim için onu mu bekleyeyim. Yani fiyatlar ne olur bilmiyorum. Hem bölge olarak hemde alıp almam konusunda fikirlere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
2 ay once 320 den aldigim mama 440 olmus evlerde iste boyle artiyo. Nisanda 1.5 milyona ev aldi bizim binadan bi tanidik. Smdi 2.250 diyo muteahhit ayni cephe daireye.

Biz 0,99 ilk evim kampanyasından aldık. Şartları şöyleydi ben ve eşimin alacağı ilk ev olması ve satın alınacak evin ilk sahibi olmasi yani tapuda ilk sahibide biziz ayrıca rayiç bedeline göre çektik aynı oranda tapu nasrafı çıkıyor. Bence şuan alın kesinlikle

Biz 0,99 ilk evim kampanyasından aldık. Şartları şöyleydi ben ve eşimin alacağı ilk ev olması ve satın alınacak evin ilk sahibi olmasi yani tapuda ilk sahibide biziz ayrıca rayiç bedeline göre çektik aynı oranda tapu nasrafı çıkıyor. Bence şuan alın kesinlikle
Rayiç bedeliniz düşük müydü

Rayiç bedeliniz düşük müydü
Evet hatta bunun üzeri çekilmek istenirse üstüne fark çıkariliyordu örmeğin 500bin degil 700 cekilecek artan her 100 bine 20bin eklenmesi gibi. Bu tamamen düsük gosterilmesiyle alakali karsi tarafa cikan ve alıcıya itelenmeye çalisan bir miktar bu yuzden ne gösterdilerse o kadar kredi kullanin diyorlar. Elinizde eve yetecek para varsa hic kacirmayin gecen sene bizde bi anda aldik suan ev iki kati degerlendi ve bu zamanda alamazdik

2 ay once 320 den aldigim mama 440 olmus evlerde iste boyle artiyo. Nisanda 1.5 milyona ev aldi bizim binadan bi tanidik. Smdi 2.250 diyo muteahhit ayni cephe daireye.
Temmuz başında bir arkadaşım sitede 1. Kat arka cephe daireyi 3 milyona 2+1 aldı dün baktık aynı sitede 4200-4750 aralığında konmuş 2+1 ler. Tabi daha üst kat ve ön cephe olmasına göre değişiyor ama fiyat farkı bu kadar fazla olması normal mi

Evet hatta bunun üzeri çekilmek istenirse üstüne fark çıkariliyordu örmeğin 500bin degil 700 cekilecek artan her 100 bine 20bin eklenmesi gibi. Bu tamamen düsük gosterilmesiyle alakali karsi tarafa cikan ve alıcıya itelenmeye çalisan bir miktar bu yuzden ne gösterdilerse o kadar kredi kullanin diyorlar. Elinizde eve yetecek para varsa hic kacirmayin gecen sene bizde bi anda aldik suan ev iki kati degerlendi ve bu zamanda alamazdik
O şartlara uygun daire bulmuşsunuz şansa. Bende 0.69 için fellik fellik gezmiştim ama asla şartlara uyan ve fazla çekebileceğim bir daire bulamadım

Back
X