Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bizde antalyadan ev bakıyoruz ama hangi semtler iyidir bilemiyorum nerelere bakmak lazım bilen varsa yardım lütfen teşekkürler
:mymeka: hayır çok güzel almışsınız işte ne güzel :lepi:bizde yeni ev aldık apartman girişinde dubleks 85 m2 2oda 1 salon kullanışlı olurmu bilmiyorum kılasikmi alsaydık acaba kararsız kaldım fisfisfis
kiracı olup deli gibi ev alma düşüncesine kapılanlardan biride benim. 2 yıllık evliyim ve ellimizde üç beş varken birazda kredinin canı sagolsun deyip ev buldum... ama hiç bir fikrim yok nasıl yani diyeceksiniz ki evi beğendim ee si komşuluktan korkuyorum iyi okumuş insanlar vs var ama benim için önemli olan en az ev kadar komşulukta önemli bu konuda çok dertliyim çünkü yeni evliyim ve kafa dengi hiç komşum yoktu olmadı hep annemler yaşında ve üstü insanlardı... buldugum eve gelince zemin kat ama yükşek giriş 1 kat gibi iştee. 2 balkonu var. sıfır bina hastaneye çarşıya vs 25dk şimdilik taşınmadım için kötü olan kısmını yok gibi rabbim hakkımızda hayırlısını versin ev almak çok zor maddi de manevide kolay gelsinn hanımlarr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13 Yıllık evliyim.7 yıl önce babamın yardımı ve kredi desteğiyle bir ev aldık ama yeni olsun işe, annemlere uzak olsada önemli değil diye düşündük ama çoook yanılmışız.çünkü ev çok güzel yeni bir evdi ama, mahrumiyet bölgesindeydi.bakkal-market uzak.işe uzak, anneme uzak...2 yıl oturduk sonra kiraya verip anneme yakın kiralık tuttuk..evim vardı ama oturamıyordum buda çok sıkıntı..kiracı kirayı geciktirse, kredi ödediğimizden çok zor oluyordu...keşke en baştan giriş kat vs. olsaydıda işe veya anneme yakın olsaydı...neyse, kredi borcu bitti çok şükür...şimdi işime ve anneme yakın ev arayışındayız.hatta bulduk ama kafamda sorular var....
işyerim ve anneme yakın bulursak işimede yakın oluyo.yani ikisinin arasında bulmamız şarttı, çünkü 2 çocuk var,biri ilkokulda biri kreşte ama tatillerde, hastalıkta, kızım okuldan gelince yarım gün annemde kalıyo, onu getir götür çok oluyordu.şimdi aynı sokaktayız,kızım kendisi gidip geliyo,acelem olsa hemen onlar çıkıp geliyor yani annem sağ kolum.....çok gezdik bu çevre oturmuş bir mahalle olduğu için yakınlarda yeni yapılan ev az..mahalleden uzaklaştıkça yeni evler var ama bu kez uzak olmasının sııntısını çekicem.bu yüzden 7-8 senelik bir ev beğendim.ev 140 m2, 3+1, kombili, güney batı cephe ama en üst kat.eşim eski oturana sordu, binadaki komşulara sordu, sıkıntı yok demişler ama akar kokar mı diye endişeliyim...onun dışında anneme 1 durak, işime 2 durak,önü park,yanı ilkokul-ortaokul..balkonları keyifli, manzaralı ama tabi 7 yıllık, mutfağı filan temiz, sağlam dolapları ama gönül yeni lüks evleri görünce, burayı beğenmiyor.Ancak dedimya aynı paraya uzakta yeni bir ev almak mı? yoksa merkezde hayatımı kolaylaştıran 7 yıllık binamı? bu konuda düşünüyorum.dün anlaştık ama kaporayı cuma vericez.hala düşünüyorum ne yapsak diye....
bu arada ne çok anneme yakın demişim yahu..![]()