ev almak:S

elo64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
153
2
46
İzmir
Kızlar kısaca anlatmak istiyorum.. Biz 5 senedir birlikteyiz ve artık yaza nişan falan istiyoruz. O araba aldı kredi ödüyor. Ev almak istiyoruz ama çok kararsızız sizlerin yardımlarınızı tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi dile getirmenizi istiyorum. Ben evlenmeden önce ev al diyorum arabayı satsa 10 bin peşinat olcak ikimizde çalışıyoruz ödenir nişan yaparız direk kendi evimizde otururuz diyorum, o ise evlenelim ozaman takılarımızda olcak arabayıda satarız 1 2 senede 2 miz çalışır yine birikim yapar öle alırız evimizi diyo sizce hangisi mantıklı?:S

evi tam düğün arefesinde alın. aileler maddiyardım yapacaksa düğün için, eşyalar için siz evi alın sonra güzelce döşeyin. düğünden snra kendi evinizde oturun.
tabi kredi çekmeniz gerekecek ama olsun araba satılır peşinat olarak sonra takılar bozdurulur yük hafifler inşallah

Erkek arkadaşınız haklı...

Daha aynı ev içine girmeden, beraber bir hayatı paylaşmadan,
ev borcuna girmeyin...

Son düzenleme:
bencede erkek arkadaşınız haklı.şu anda çekeceğiniz kredi miktarı fazla olacak ve tabiki faizide.ancak düğünden sonra takılarıda bozdurusunuz ayrıca 1 sene falanda birikim yapıp peşinat olarak verirseniz daha rahat olur die düşünüorum boş yere o kadar banka faizi ödememiş olursunuz.tabi ailelerin yaklaşımıda önemli.evlenmeden önce size ev için destek olacaklarsa hemen iii kötü bi yer alın derim ama ikiniz halledecekseniz biraz daha beklemeniz daha mantıklı.bu süre içinde kirası az olan bi yerde otursunuz ve masraflarınızı belirleyip kendinize bir ödeme planı çıkarırsınız.şimdi harcamalarınızı falan bilmiosunuzki kredi miktarını ayarlamanız zor olur.

erkek arkadaşın haklı.

hem evlilikten önce alındığı için yarın birgün tatsız birşey olduğunda ben aldım evlenmeden önce ya da oğlumuz aldı gibi şeyler duyabilirsin.

Evlenmeden borca girmeyin.

Artı kira öder gibi kredi borcu ödeyebilirsiniz.Düğünde takılan altın paraylada krediye biraz peşinat verirsiniz.

evlenmeden almayın...
evlenin ikinizin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…