- Emoji Skoru
- 216
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Aysennnnnnnn
-
Ya ben de arabamı satmıştım taşınmadan önce şimdi de yeni almak istiyorum güvenemiyorum 5 ayda paranızı alıyorsunuz falan diyorlar sizin tecrübeniz var mıBu katılımdır fuzulevdir araba alırken mantıklı da ev alırken değil
Yok ama çevremde bu şekilde araba alanlar olduYa ben de arabamı satmıştım taşınmadan önce şimdi de yeni almak istiyorum güvenemiyorum 5 ayda paranızı alıyorsunuz falan diyorlar sizin tecrübeniz var mı
Biz 2 ay önce araba aldık.Ya ben de arabamı satmıştım taşınmadan önce şimdi de yeni almak istiyorum güvenemiyorum 5 ayda paranızı alıyorsunuz falan diyorlar sizin tecrübeniz var mı
Son reklamlarda hep 5 ay diye gördüğüm için onu söyledim aslında. Ev için yüksek peşinat kurasız tercih daha iyiymiş sadece onu biliyorum. Arabaya hakim değilim birbakacağım teşekkür ederimBiz 2 ay önce araba aldık.
Daha önce de almıştık.
Süre sizin ne kadar para için sisteme dahil olup, kaç ayda ne kadar ödeyeceğinize göre değişir. 5 ay her halükarda beklenmesi gereken bir süre ama herkes 5 ayda almıyor.
Bizzat gidip görüşürseniz daha ayrıntılı doğru öğrenirsiniz.
Ev her zaman riskli bence. Ciddi bir peşinat ve aylık ödeme olursa denenebilir ama yine de risk var.Son reklamlarda hep 5 ay diye gördüğüm için onu söyledim aslında. Ev için yüksek peşinat kurasız tercih daha iyiymiş sadece onu biliyorum. Arabaya hakim değilim birbakacağım teşekkür ederim